Ella kullandım. HAMİLEMİYİM PORONYAMI ?

Çok haklısınız normalde rahat biriyim kolay kolay strese girmem ama forumları okudukça düşündükçe kara delik gibi çekti içine beni bu konu bir türlü atamıyorum başımdan son bir ay zehir oldu malesef karnımın şişliği gitmedikçe daha kötü oluyorum
Bir daha ella kullanmayin, prezervatif kullanın.

Şişlik indi mi acaba ayni durumu bende yaşıyorum hapı kullandığımdan beri karnım şiş bir kere test yaptım negatifti ama belirtiler beni de çıldırtıyo geri dönüş sağlar mısınız lütfen

Şişlik indi mi acaba ayni durumu bende yaşıyorum hapı kullandığımdan beri karnım şiş bir kere test yaptım negatifti ama belirtiler beni de çıldırtıyo geri dönüş sağlar mısınız lütfen
Merhaba karın şişliğim hala devam ediyor. Bu yazıdan sonra bir kez regl oldum iki kez daha test yaptım yine negatifti. Regl odlugumda şişlik azalıyor gibi reglden sonra tekrar şişlik devam etti. Benide çıldırtacak gibi olduğum zamanlar oldu simdi fazla umursamıyorum ve forumlardan okumayı bıraktım sizde okumayın sakın emin olmak için bir kez daha test yaparsanız yeterli olur bence

Benimde 1 aydır şişlik inmiyo bazen geçiyo sonra yine aynı peki göğüsleriniz de ağırlık hissediyo musunuz bende öyle bişey de var

3 yıllık evliyim şuan 36 haftalık gebeyim hamile olduğumu göğüslerimin aşırı şişmesinden ve ağırlaşmasından anladım. Bi test yapın derim kan testi en garantisi

24 Haziran da kullandım 20 Haziran da reglm bitmişti 1 hafta sonra 2 3 günlük bı kanama oldu ben ilaçtan dolayı olduğunu düşündüm yani kendimi zorla ikna ettim hala da regl olmadım

24 Haziran da kullandım 20 Haziran da reglm bitmişti 1 hafta sonra 2 3 günlük bı kanama oldu ben ilaçtan dolayı olduğunu düşündüm yani kendimi zorla ikna ettim hala da regl olmadı
Kanama ilaçtan sonra olduğunu düşünüyorum bende korkmayın ilacın yan etkisi bu bendede aynısı olmuştu. Ben ilaçtan sonraki üç reglimi gecikme gelmeden oldum ama şuan olman gereken reglim 4 gün gecikti. Actan dolayı bir aydan fazla gecikme yaşayan oluyor metale etmeyin ilacın yan etkileri bunlar. Eğer imkanınız varsa tekrar gebelik testi yapın ve aynı anda iki tane yapmanizi öneririm ki kesin olsun

Ay bugün regl olmuşum için çok rahatladı teste falan gerek kalmadı o zaman teşekkür ederim sizede içimi rahatlattınız biraz

Rica ederim ne demek biliyorum çok zor piskoloji :)
Merhaba bende benzerini yasiyorum suan 3 ay önce sürtünme gibi bir sey oldu ertes72 ertesi gün hapı kullandım 3 ay da 2-3 gün gecikmeyle ayrı ayrı parcalı parcalı 6 gün regl oldum ama karnımın şişliği psikolojimi bozuyor eczaneden test aldım yaptım hepsi negatif çıktı akıntım cok oluyo sizce hamile olabilir miyim

Merhaba bende benzerini yasiyorum suan 3 ay önce sürtünme gibi bir sey oldu ertes72 ertesi gün hapı kullandım 3 ay da 2-3 gün gecikmeyle ayrı ayrı parcalı parcalı 6 gün regl oldum ama karnımın şişliği psikolojimi bozuyor eczaneden test aldım yaptım hepsi negatif çıktı akıntım cok oluyo sizce hamile olabilir miyim
Bence değilsiniz bende aynı durumdayım 5 test yaptım kendimi ikna edemiyordum bı türlü karnım hala şiş testler negatifse ve regl olduysa bence imkanı yok ama insan inanmak istemiyor kendinizi strese sokmayın ve konu okumayı bırakın artık daha çok piskoloji vozuyor

Bence değilsiniz bende aynı durumdayım 5 test yaptım kendimi ikna edemiyordum bı türlü karnım hala şiş testler negatifse ve regl olduysa bence imkanı yok ama insan inanmak istemiyor kendinizi strese sokmayın ve konu okumayı bırakın artık daha çok piskoloji vozuyor
Tesekkur ederim cok sagolun

Merhaba hamile değilsiniz değil mi

Merhaba tam zamanında bir soru oldu :) bu soru aklımın hep bı köşesinde olduğu için bu gün 6. Testi aldım ve yine negatif artık rahatladım. Sanırım değilim 😂 düşünmeyi yasakladim kendime
Bende bu ay 4 gün geciktim herhangi bir şey yaşamadın geciktiği 2.gün test yaptım negatifti ama hala emin olamıyorum göğsüm ağrıyor karnımda da şişlik var napicagimi hic bilmiyorum ya

Bende bu ay 4 gün geciktim herhangi bir şey yaşamadın geciktiği 2.gün test yaptım negatifti ama hala emin olamıyorum göğsüm ağrıyor karnımda da şişlik var napicagimi hic bilmiyorum ya
Herhangi birşey yaşamadınız ve hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz anlamadım.

Herhangi birşey yaşamadınız ve hamile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz anlamadım.
Hayir 4 ay önce sürtünme ilişkim oldu içe bosalma olmadı ama zevk suyundan korkup ertes72 kullandım haptan 4 gün sonea 6 gün kırmızı parcalı normal regl oldugunu düşündüğüm kanamayı yaşadım ve diger 2 ayda da aynı şekilde kanamam oldu bu ay 4 gün gecikti o yüzden korkuyorum yoktur degil mi

Hiç bir şey yaşamadiysaniz böyle birşeyden hiç şüpheniz olmasın l. Gecikme yaşadığınız için göğüs ağrısı ve şişkinlik vardır emin olun. Ve ara sıra gecikmeler hemen hemen herkes yaşıyordur diye düşünüyorum geçen ay bende 5 gün geciktim normalde hiç gecikmezdi

Hayir 4 ay önce sürtünme ilişkim oldu içe bosalma olmadı ama zevk suyundan korkup ertes72 kullandım haptan 4 gün sonea 6 gün kırmızı parcalı normal regl oldugunu düşündüğüm kanamayı yaşadım ve diger 2 ayda da aynı şekilde kanamam oldu bu ay 4 gün gecikti o yüzden korkuyorum yoktur degil mi
Hiç merak etmeyin yoktur. Bu ilaçlar ağır hormon yüklü olduğu için şişkinlik yapıyor ama regl olacağınız içindir şişkinlik merak etmeyin

X