Ella kullandım ama adet olmadım . hamile miyim ?

Kopyaladığım için bazı şeyleri yazmamışım .Ben 2 temmuzda adet oldum ve erkek arkadaşımla 11 temmuzda ilişki yaşadık içime boşaldı yıkandım 15 20 dakika sonra da ella içtim .adetimin 28 günde mi 30 günde mi olduğunu bilmiyorum adet günümden 4 gün önce test yaptım ve negatif çıktı .sonra beklenen adetim gerçekleşmeyince o günde test yaptım negatifti . Adetimden yaklaşık 3 4 gün geçti hala olmadım sizce hamile miyim ? :(

Merhaba,
2hafta önce ella içtim ve tekrar bugün almam gerektiğini düşünüyorum 2hafta arayla ilacı siZce içsem bısey olurmu yada daha önce böyle bir durumla karsılasıp içen oldumu hiç iilacı almasam hamile kalmıs olabilirim cok arada kaldım ılacı alsammı almasam mı?

Merhaba,
2hafta önce ella içtim ve tekrar bugün almam gerektiğini düşünüyorum 2hafta arayla ilacı siZce içsem bısey olurmu yada daha önce böyle bir durumla karsılasıp içen oldumu hiç iilacı almasam hamile kalmıs olabilirim cok arada kaldım ılacı alsammı almasam mı?
Rahime cok zarari oldugu soyleniyor 1 ayda bir kereden fazla kullanilmasi sakincali olabiliyormus ama yine de sen bilirsin tabi evli degilmisin ?

Merhaba Arkadaşlar..1 ayda 2 defa ella hapı kullanmak zırunda kaldım.ilk kullanımda adetim 1 hafta önce geldi ve 2.kullanımda adetim 3-4 gündür gecikti. ara ara da ella hapını kullandığımız için korunmasız ilşki yyaşadık ama boşalma oolmadı.gebelik testi yaptırdım sonuç >2.0 çıktı dr bşy yok dedi.tekrardan test yapmaya korkuyorum..midem bulantıısı, baş dönmesi, bel ağrısı, karın ağrısı oluyor. acaba hamile kalmış olabilir miyim ??
Ben bir daha bir ay içinde 2 kere kullanmamanızı öneriyorum. Sıkıntı oluşturabilir :/ Bu arada sonuç nasıldı ? Baya geçmiş üzerinden ama daha sonra konuyu araştırmak isteyenler olursa yardımcı olsun

Bende ella kullandim ve hala adet olmadim ella kullanmamim ustunden 3 hafta geçti . Kizlik zarim bozulmadan surtunmeyel iliskiye girmiştim grbelik testide yaptim negatif cikti . Kadin dogum uzmanina sordum oda %99 olmazsiniz drdi ama %1 lik kısma girmis olmam insallah

Bende 19 martta kan lekesi gordum 21 martta ciktim 31 martta doktra gttm kasik agrs icin dr bkti utrasyonla iyisn dedi adet sokturucu verdi 31 martta kullndm ve 4 martta bitti hala adet olmadim neden sizce olmadim 21 marttan buyana 21 gun oldu adet olmiyali

Kopyaladığım için bazı şeyleri yazmamışım .Ben 2 temmuzda adet oldum ve erkek arkadaşımla 11 temmuzda ilişki yaşadık içime boşaldı yıkandım 15 20 dakika sonra da ella içtim .adetimin 28 günde mi 30 günde mi olduğunu bilmiyorum adet günümden 4 gün önce test yaptım ve negatif çıktı .sonra beklenen adetim gerçekleşmeyince o günde test yaptım negatifti . Adetimden yaklaşık 3 4 gün geçti hala olmadım sizce hamile miyim ? :KK43:
Ella ictikten sonra kanama olduysa sorun yok diyolwr yanu buyuk ihtimalle degilsin 2 kez test yapmissin ama testi iliskidrn kac gun sonra yada kac hafta sonra yaptin, ona bagli birazda iliskiden 4 5 hafta sinra yaptiysan ve negatif ciktiysa hamile degilsindir . Ne zaman yaptin ?

Bende 19 martta kan lekesi gordum 21 martta ciktim 31 martta doktra gttm kasik agrs icin dr bkti utrasyonla iyisn dedi adet sokturucu verdi 31 martta kullndm ve 4 martta bitti hala adet olmadim neden sizce olmadim 21 marttan buyana 21 gun oldu adet olmiyali
Ella kullandiniz mi ?

Hyr kullnmdm adet sokturucu verdi dr ama adet grmedim bi hafta snra tam bi ay olck hasta olmiyali
Ella kullandim demissiniz yazinizda , ben ella kullandim bendr adet olmayai 1 ayi gecti bu hafta gebelik testini tekrsrdan yapmayi dusunuyorum , gecen hafta yaptim negatif cikti

Back
X