• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella Kullanan Var mı?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
753
86
18
2 yaşında bı oğlum olduğu için çocuk istemiyorumm reglim yeni bitmişti kazayla oldu biraz bugün Ella aldım kullandım acaba yan etkisi olur mu

Yan etkisi olacak tabi ki. Herkeste farklı oluyor ama ilacın yan etkilerinden yaygın görülen kısmı okuyun birçoğu oluyor.

2 yaşında bı oğlum olduğu için çocuk istemiyorumm reglim yeni bitmişti kazayla oldu biraz bugün Ella aldım kullandım acaba yan etkisi olur mu
Ben kullandım kemiklerimin ağrıdığını hissettim resmen ve kanamam oldu adet dışı belim çok ağrıdı ben çok kötü olmuştum herkeste nasıl olur bilmiyorum karnımda ağrıdı

Merhaba. Mutlaka ellanın yan etkileri var çünkü hormon yüklü bir ilaç. Siz bir defa kullanmışsınız, tekrarı olmazsa sizin için daha iyi olur. Adetinizi görüp bittikten sonra biraz daha rahatlarsınız.

Çok korkuyorum ya🥺 şuana kadar bir etkisini hissetmedim ama korku var
Korkmayın,çok kötü bir etki zaten yaşamayacaksınız. Hormon dengenizi ve regl düzeninizi bozabilir,ara kanama yapabilir. Ama dediğim bunlar uzun süre devam etmez kullandığınız ay yaşarsınız sadece. Ben de çocuk düşünmediğimiz süre içerisinde bir kez kullanmıştım,bende bu etkilerin hiçbir olmadı,regl düzenim de değişmedi tabi tahlil yaptırmadığım için hormonlara ne derece etki etti bilemem.

Korkmayın,çok kötü bir etki zaten yaşamayacaksınız. Hormon dengenizi ve regl düzeninizi bozabilir,ara kanama yapabilir. Ama dediğim bunlar uzun süre devam etmez kullandığınız ay yaşarsınız sadece. Ben de çocuk düşünmediğimiz süre içerisinde bir kez kullanmıştım,bende bu etkilerin hiçbir olmadı,regl düzenim de değişmedi tabi tahlil yaptırmadığım için hormonlara ne derece etki etti bilemem.
Panik atak hastasıyim bı anlık sinirle gidip aldım ilaci içtim gerçekten o ana kadar ilacın yan etkisini düşünmedim içtikten saatler sonra aklıma geldi dedimki ya zarar verirse fazla proesgteron kalbimi etkilerse bu arada kalp hastası falan değilim çok şükür sağlıklıyım ama korku işte 🥺

Panik atak hastasıyim bı anlık sinirle gidip aldım ilaci içtim gerçekten o ana kadar ilacın yan etkisini düşünmedim içtikten saatler sonra aklıma geldi dedimki ya zarar verirse fazla proesgteron kalbimi etkilerse bu arada kalp hastası falan değilim çok şükür sağlıklıyım ama korku işte 🥺
İçinizi ferah tutun bir şey olmayacaktır 🌸

Ben 2 kere kullandım hayatımda. İlkinde ilk reglimi bi hafta falan geciktirdi, biraz da yorgunluk yapmıştı. 2.sinde maalesef ise yaramadı ve hamilelik oldu 🙄 tabi reglim 1 hafta gecikince bile anlayamadım böyle olunca, siz yine de birkaç gün gecikirse test yapın. Ama yumurtlama dönemi değilse muhtemelen sorun yaşamazsınız.

Back