- 11 Eylül 2023
- 753
- 86
- 18
- Konu Sahibi Kleopatra11
2 yaşında bı oğlum olduğu için çocuk istemiyorumm reglim yeni bitmişti kazayla oldu biraz bugün Ella aldım kullandım acaba yan etkisi olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim eşime güvenemedim o yüzden gidip aldım ilk defa kullanıyorum teşekkür ederimYan etkisi olacak tabi ki. Herkeste farklı oluyor ama ilacın yan etkilerinden yaygın görülen kısmı okuyun birçoğu oluyor.
Ben kullandım kemiklerimin ağrıdığını hissettim resmen ve kanamam oldu adet dışı belim çok ağrıdı ben çok kötü olmuştum herkeste nasıl olur bilmiyorum karnımda ağrıdı2 yaşında bı oğlum olduğu için çocuk istemiyorumm reglim yeni bitmişti kazayla oldu biraz bugün Ella aldım kullandım acaba yan etkisi olur mu
Ay en korktuğum şey o biliyor musun inşAllah düzenli giden döngümü bozmaz yaBen kullandım kemiklerimin ağrıdığını hissettim resmen ve kanamam oldu adet dışı belim çok ağrıdı ben çok kötü olmuştum herkeste nasıl olur bilmiyorum karnımda ağrıdı
Bende bir hafta gecikti sonra düzene girdi yavaş yavaşAy en korktuğum şey o biliyor musun inşAllah düzenli giden döngümü bozmaz ya
Çok teşekkür ederim bilgiler için zaten mecbur olmasa asla kullanmayizBende bir hafta gecikti sonra düzene girdi yavaş yavaş
Doğru kişiden kişiye değişiyor belki ağrınız olmaz rica ederimÇok teşekkür ederim bilgiler için zaten mecbur olmasa asla kullanmayiz
Merhaba. Mutlaka ellanın yan etkileri var çünkü hormon yüklü bir ilaç. Siz bir defa kullanmışsınız, tekrarı olmazsa sizin için daha iyi olur. Adetinizi görüp bittikten sonra biraz daha rahatlarsınız.2 yaşında bı oğlum olduğu için çocuk istemiyorumm reglim yeni bitmişti kazayla oldu biraz bugün Ella aldım kullandım acaba yan etkisi olur mu
Çok korkuyorum ya şuana kadar bir etkisini hissetmedim ama korku varMerhaba. Mutlaka ellanın yan etkileri var çünkü hormon yüklü bir ilaç. Siz bir defa kullanmışsınız, tekrarı olmazsa sizin için daha iyi olur. Adetinizi görüp bittikten sonra biraz daha rahatlarsınız.
Korkmayın,çok kötü bir etki zaten yaşamayacaksınız. Hormon dengenizi ve regl düzeninizi bozabilir,ara kanama yapabilir. Ama dediğim bunlar uzun süre devam etmez kullandığınız ay yaşarsınız sadece. Ben de çocuk düşünmediğimiz süre içerisinde bir kez kullanmıştım,bende bu etkilerin hiçbir olmadı,regl düzenim de değişmedi tabi tahlil yaptırmadığım için hormonlara ne derece etki etti bilemem.Çok korkuyorum ya şuana kadar bir etkisini hissetmedim ama korku var
Panik atak hastasıyim bı anlık sinirle gidip aldım ilaci içtim gerçekten o ana kadar ilacın yan etkisini düşünmedim içtikten saatler sonra aklıma geldi dedimki ya zarar verirse fazla proesgteron kalbimi etkilerse bu arada kalp hastası falan değilim çok şükür sağlıklıyım ama korku işteKorkmayın,çok kötü bir etki zaten yaşamayacaksınız. Hormon dengenizi ve regl düzeninizi bozabilir,ara kanama yapabilir. Ama dediğim bunlar uzun süre devam etmez kullandığınız ay yaşarsınız sadece. Ben de çocuk düşünmediğimiz süre içerisinde bir kez kullanmıştım,bende bu etkilerin hiçbir olmadı,regl düzenim de değişmedi tabi tahlil yaptırmadığım için hormonlara ne derece etki etti bilemem.
İçinizi ferah tutun bir şey olmayacaktırPanik atak hastasıyim bı anlık sinirle gidip aldım ilaci içtim gerçekten o ana kadar ilacın yan etkisini düşünmedim içtikten saatler sonra aklıma geldi dedimki ya zarar verirse fazla proesgteron kalbimi etkilerse bu arada kalp hastası falan değilim çok şükür sağlıklıyım ama korku işte
Teşekkür ederimİçinizi ferah tutun bir şey olmayacaktır