- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
Evet 10 gün bile geciktiği olmuştu. Korkulacak bir şey yok rahat ol tamam mıteşekkür ederim cevabınız için peki regliniz gecikmiş miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 10 gün bile geciktiği olmuştu. Korkulacak bir şey yok rahat ol tamam mıteşekkür ederim cevabınız için peki regliniz gecikmiş miydi
olucam artık ya stresten daha com gecikir zatenEvet 10 gün bile geciktiği olmuştu. Korkulacak bir şey yok rahat ol tamam mı
bir de bir sürü kişi yok kullandım hamile kaldım yazmıs iyice korktum gerildimEvet 10 gün bile geciktiği olmuştu. Korkulacak bir şey yok rahat ol tamam mı
haklısımız ya cok teşekkür ederimRegliden 2 gün sonra zaten bilinçli olarak korunmasanızda cok düşük bir ihtimal gebelik. Yumurtlama zamanınızı hissedersınız, tahmın edersınız en azından. Regliden ıtıbaren 14-16.gunlere denk gelıyor genelde. Erken döllenme de cok cok nadir görülüyor. Bır de bu haptan sonra lekelenme görenleri de duymustum, rahat olun. Geri çekme olmuş zaten, her ıhtımale karsı hapta almışsınız, stres yapmayın ki gecıkmesın.
KİZLAR Bİ BAKAR MISINIZ NORMALDE YARIN ADET OLMAM GEREKİYOR AMA KORKUYORUM ŞU AN YA OLMAZSAM VE COK GECİKİRSE DİYEreglim bittikten 2 gün sonra daha henüz yumurtlama dönemimde bile değildim korunmasız ilişki yaşadım fakat içime boşalma olmadı geri çekti erkek arkadaşım kendini ve içime boşalmadığından çok emin ama nolur nolmaz 2-3 saat içinde ella kullandım ella kullandıktan 3 gün sonra kahverengi lekelenmem ve cok hafif kanamam oldu şu an reglime 9 gün var ama çok korkuyorum hamile kalmaktan içmediğim maydonoz suyu adaçayı kalmadı reglim gecikmesin diye korkmalı mıyım hamilelik ihtimalim % kaç bilen söyleyebilir mi? idrar testi de yapmadım henuz belli olmaz diye ve korkudan
ya evet gercekten cok stresliyim ihtimalleri düşünüp durmaktan kafayı yedim.. bugun regl olmam lazımdı ama olmadım hala sivilcem cikti kasıklarımda bi ağrı baş ağrım da cok ama sökülemiyorum sanki öyle bisey..Canım sen cok stres yaptın, olacagı varsa da gecıkebilir böyle. Benım hemen etkılenır ufak streste, 1 veya 2 gün atar. Zaten tedbirini de hemen almışsın sen biraz gevşe lütfen
Eli kulağında demek ki... Hap gecıktırme de yapabilir yan etkilerine baktıysan yazar zatenya evet gercekten cok stresliyim ihtimalleri düşünüp durmaktan kafayı yedim.. bugun regl olmam lazımdı ama olmadım hala sivilcem cikti kasıklarımda bi ağrı baş ağrım da cok ama sökülemiyorum sanki öyle bisey..
evet hapın yan etkisi zaten ama işte psikolojim çöktü panik atagım var zaten sabahtan beri stresten tansiyomun yükseliyor kalbim çarpıntı yapıyor bir daha korunmasız ilişki asla tövbeEli kulağında demek ki... Hap gecıktırme de yapabilir yan etkilerine baktıysan yazar zaten
yaaa tabi ki haber veririm idrarda ne zaman belli olur ne zaman test yapmaliyimGelir gelir sakin ol sen, panık atak hafife alınacak bir durum değil, haklısın da ama bence cokk düşük bir ıhtımal. Regl oldugunda da yaz olur mu ya valla bende girip bakıyorum senden haber var mı dıye
ya benim zaten reglim hep atıyodu 1 haftaya kadar simdi iyice gecikecek diye düşünüyorum en kötü adet söktürücü hap almayı düşünüyorumGenelde regli gününü 1 hafta gectıkten sonra net sonuc cıkar ama 2-3 gun gecınce de sonuc verebılıyor. Sen 3 gun sonra yap, bır hafta dolunca regl olmazsan bir daha yap.
Canım merhaba bende 2 yıl önce bi ilişkimde ella kullanmıştım, tam olarak 1 hafta ileriye attı reglimi ama oldum.yaaa tabi ki haber veririm idrarda ne zaman belli olur ne zaman test yapmaliyim
evet lekelenme yapıyomus bende yaptı.. cok stres yaptım ben ya ondan da gecikicek buyuk ihtimalCanım merhaba bende 2 yıl önce bi ilişkimde ella kullanmıştım, tam olarak 1 hafta ileriye attı reglimi ama oldum.
Birde bi sabah uyandıgımda alt karın bölgemde inanılmaz bi kasık ağrısı yapmıştı beş dk hareket edemedim. Benim ilişkimdede içe boşalma olmamıştı bu arada. Ama sen akıntı görmüşsün sanırım kahverengi akıntı benim bildiğim genelde oluyor Ella da ama bende olmadı.
reglim bittikten 2 gün sonra daha henüz yumurtlama dönemimde bile değildim korunmasız ilişki yaşadım fakat içime boşalma olmadı geri çekti erkek arkadaşım kendini ve içime boşalmadığından çok emin ama nolur nolmaz 2-3 saat içinde ella kullandım ella kullandıktan 3 gün sonra kahverengi lekelenmem ve cok hafif kanamam oldu şu an reglime 9 gün var ama çok korkuyorum hamile kalmaktan içmediğim maydonoz suyu adaçayı kalmadı reglim gecikmesin diye korkmalı mıyım hamilelik ihtimalim % kaç bilen söyleyebilir mi? idrar testi de yapmadım henuz belli olmaz diye ve korkudan
[/QUOTE
İKİ GÜN GECTİ REGL OLMADIM HALA ARKADASLAR GİTTİKCE GERİLİYORUM
İKİ GÜN GECTİ REGL OLMADIM HALA ARKADASLAR GİTTİKCE GERİLİYORUMreglim bittikten 2 gün sonra daha henüz yumurtlama dönemimde bile değildim korunmasız ilişki yaşadım fakat içime boşalma olmadı geri çekti erkek arkadaşım kendini ve içime boşalmadığından çok emin ama nolur nolmaz 2-3 saat içinde ella kullandım ella kullandıktan 3 gün sonra kahverengi lekelenmem ve cok hafif kanamam oldu şu an reglime 9 gün var ama çok korkuyorum hamile kalmaktan içmediğim maydonoz suyu adaçayı kalmadı reglim gecikmesin diye korkmalı mıyım hamilelik ihtimalim % kaç bilen söyleyebilir mi? idrar testi de yapmadım henuz belli olmaz diye ve korkudan
icime bosalma olmadi ki ve reglimden iki gun sonra oldu henuz yumurta bile uretilmemişkenEllaya mellaya guvenmenmeyin ben içtim şuan hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben istemiyordum ama oldu