Canm ozaman kalmamışsındıricime bosalma olmadi ki ve reglimden iki gun sonra oldu henuz yumurta bile uretilmemişken
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ertesi gün hapı kullananlar!!!!!
- Konu Sahibi 2205923
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ella #ertesigünhapı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
bi adet olsam rahatlicamCanm ozaman kalmamışsındır
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
evet içtim üstelikte içime bosalmadi geri cekti fakat burda ella kullanıp hanile kaldım diyenleri gördükçe daha da stres oldum kafayı yemek üzereyimErtesi gün hapı içtiysen hamile kalma ihtimalin yoktur reglin o haptan dolayı gecikmiştir bide stres yaptıysan
- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
evet içtim üstelikte içime bosalmadi geri cekti fakat burda ella kullanıp hanile kaldım diyenleri gördükçe daha da stres oldum kafayı yemek üzereyim
Hamile değilsindir stres yapma
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
cok stres yaptım ya oyle boyle değil yarın eczaneden test alip yapicam ama cok gerginim cok korkuyorum ya çift çizgi olursa diyeHamile değilsindir stres yapma
- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Seni anlıyorum bende iki gün önce öyleydim korınması ilişki yaşadım ve ella kullanmadım. Sonradan dank etti. Bizde geri çekme yöntemi kullandık. Birhafta boyunca uyumadım tedirginlikten ağlamaktan. Sonunda regl oldum. Yarın test al ve yap , korkucak bişey yok. Hamile değilsindir psikolojik olarak rahatlatır seni. İlişkiden kaç gün geçti?cok stres yaptım ya oyle boyle değil yarın eczaneden test alip yapicam ama cok gerginim cok korkuyorum ya çift çizgi olursa diye
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
9 marttaydı iliskim 2 nisanda regl olmam gerekiyodu olmadım 9 mart sabahı kadın dogum randevum vardı hormon bozuklugum icin doktora gitmiştim cok iltihap var demişti o yuzden de gecikmis olabilir bu ay icinde antibiyotik de kullandım bademcik icin o da geciktirici ustune ustluk devasa stres yapıyorum iyice deliricem. gunun hangi zaman diliminde yapayım testi sabah ilk idrar mı yoksa gun icinde dört saat bekledikten sonraki idrar mıSeni anlıyorum bende iki gün önce öyleydim korınması ilişki yaşadım ve ella kullanmadım. Sonradan dank etti. Bizde geri çekme yöntemi kullandık. Birhafta boyunca uyumadım tedirginlikten ağlamaktan. Sonunda regl oldum. Yarın test al ve yap , korkucak bişey yok. Hamile değilsindir psikolojik olarak rahatlatır seni. İlişkiden kaç gün geçti?
- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
9 marttaydı iliskim 2 nisanda regl olmam gerekiyodu olmadım 9 mart sabahı kadın dogum randevum vardı hormon bozuklugum icin doktora gitmiştim cok iltihap var demişti o yuzden de gecikmis olabilir bu ay icinde antibiyotik de kullandım bademcik icin o da geciktirici ustune ustluk devasa stres yapıyorum iyice deliricem. gunun hangi zaman diliminde yapayım testi sabah ilk idrar mı yoksa gun icinde dört saat bekledikten sonraki idrar mı
İlişkinin üstünden baya zaman geçmiş sabahtan ilk idrarınla yap canım zaten çıkan sonuç kesin sonuçtur
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
iki çizgi çıkar diye çok korkuyorum yaİlişkinin üstünden baya zaman geçmiş sabahtan ilk idrarınla yap canım zaten çıkan sonuç kesin sonuçtur
- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
iki çizgi çıkar diye çok korkuyorum ya
Canım gerçekten kaçamazsın öyle veya böyle öğrenmen gereken bi durum var ortada yinede sen bilirsin
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
evet evet haklısınız zaten icime bosalma olmadı yumurtlama gunumde de değildim ustune bi de ella kullandımCanım gerçekten kaçamazsın öyle veya böyle öğrenmen gereken bi durum var ortada yinede sen bilirsin
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
bütün int sitelerinde youtube videolarında duydugum cümle "normal bir cinsel ilişkide yumurtlama gerçekleşmeden gebelikte gerçekleşemez." ve benim reglim bittikten 2 gun sonra yasandı iliskim yani zevk suyu suphem bile olsa ortada yumurta yokken gebelik yoktur diye düşünüyorumCanım gerçekten kaçamazsın öyle veya böyle öğrenmen gereken bi durum var ortada yinede sen bilirsin
- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
bütün int sitelerinde youtube videolarında duydugum cümle "normal bir cinsel ilişkide yumurtlama gerçekleşmeden gebelikte gerçekleşemez." ve benim reglim bittikten 2 gun sonra yasandı iliskim yani zevk suyu suphem bile olsa ortada yumurta yokken gebelik yoktur diye düşünüyorum
Zaten hamile değilsindir test yap rahatla
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
kalmıyordur dimi ya bu stres beni mantığımı tamamen devre dışı bırakıyorYumurtlama döneminde olmadan acaba nasil hamile kaliniyor
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
evet evet yarın ilk iş bunu yapicam sakinleyip adetimi beklemem lazım ama stresten kurtuldugum panik atagım geri geldi vallahiZaten hamile değilsindir test yap rahatla
- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
Yaptın mı testONE STEP MARKA TEST ALDİM GUVENİLİR MİDİR ARKADASLAR
- 22 Mart 2020
- 257
- 45
- 28
- 29
bugun aldım yarın ssbah yapıcam ilk idrarlaYaptın mı test