- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce bi sakinleş kendine gel derin nefes al bu kadar çok hap içersen başında ağrır poponda içme artık bişey olmaz korkma bu kadar korkarsan olur asılArkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidir hamile değilimdir değilmi
Tamam işte, 3 haftada 3 defa ilişkiye girmiş ve her ilişkiden sonra 1 tane içmiş.Adı üstünde ertesi gün hapı, ilişkiden sonraki gün bir tane içtiyseniz yeterli olmuştur. Üç haftada neden üç tane içtiniz? Çok zararlı yahu yazık günah, kendinize hiç değer vermiyor musunuz?
Ölmek mi istiyorsunuz cidden soruyorumArkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidir hamile değilimdir değilmi