Yorum yapılacak haliniz mi kalmış ebesini ...siniz hormonlarinizin.Arkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidirhamile değilimdir değilmi
Yardımcı olun valla stresten kafayı yedim yaSevişmeseydiniz daha kolay olurdu diye dusunuyorum, en azindan hormonlariniz sag kalırdı.
Hapı içen birde ebemiymis , bu nasil ebeymis diye iki saattir düşünüyorumYorum yapılacak haliniz mi kalmış ebesini ...siniz hormonlarinizin.
Yan etki değilse hamilelikmi diyorsun1 tanesi bile bu kadar zararlıyken 3 haftada 3 defa mı içtiniz gerçekten? Kendinize bu kadar zarar vermenize gerek yoktu. Yaşadığınız şeyler yan etki mi bilemeyiz
Bebek yok rahat ol hatta rahim de mefta olmuş bence.Arkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidirhamile değilimdir değilmi
Boşalma olmamış nasıl hamile kalabilirsiniz ki? En iyisi test yapın bu kadar kafanıza takıp bir daha hap almayınYan etki değilse hamilelikmi diyorsun
Mefta olmuş derkenBebek yok rahat ol hatta rahim de mefta olmuş bence.
Boşalma olmamış nasıl hamile kalabilirsiniz ki? En iyisi test yapın bu kadar kafanıza takıp bir daha hap aBir
Bir kanama oldu bende ayın sonunda fakat yerleşme kanamasıdır diye korktum bu kanama olduktan 4 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatifti pek bilmiyorumda doğrumu sonuç diye korkuyorum 2. Test yapmaya bi çocuğa suan hazır değilimBoşalma olmamış nasıl hamile kalabilirsiniz ki? En iyisi test yapın bu kadar kafanıza takıp bir daha hap almayın
Bir yılda ikiden fazla kullanmayın diyorlar üç haftada üç tane içmişsiniz şimdi biz ne diyelim kihapı
Hapı sadece ertesi gün hapi diye kullandım bilseydim asla 3 kere almazdım bir çocuğa hazır olmadığım içinde içime bosalma olmadığı halde kullandımBir yılda ikiden fazla kullanmayın diyorlar üç haftada üç tane içmişsiniz şimdi biz ne diyelim ki
Çok özür dileyerek soruyorum delirdiniz mi? İnsan kendine bunu neden yapar?Arkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidirhamile değilimdir değilmi
Bundan sonra hiç çocuğum olur mu endişesi yaşamayabilirsiniz.Bir kanama oldu bende ayın sonunda fakat yerleşme kanamasıdır diye korktum bu kanama olduktan 4 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatifti pek bilmiyorumda doğrumu sonuç diye korkuyorum 2. Test yapmaya bi çocuğa suan hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?