Ella hapı 3 hafta içinde 3 kere kullanmak? Lütfen yorum yapın

selin7s7s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
56
-8
24
Arkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidir :KK43: hamile değilimdir değilmi

Arkadaşlar hapları kullanalı 15 gün geçti yan etkileri uzun sürebilirmi çok fazla takıntılıyım şuan bir çocuk istemiyorum içime boşalma olmadı fakat ben yinede kullandım günlerdir baş ağrım var birde ara ara beyaz bir akıntı oluyor bunlar hapın yan etkilerimidir :KK43: hamile değilimdir değilmi
Yorum yapılacak haliniz mi kalmış ebesini ...siniz hormonlarinizin.

Olan oldu şuan sadece yaşadığım şeyler yan etkilermidir merak ediyorum buraya sordum Allah aşkına buna bisey deyin ya:KK43:

Bebek yok rahat ol hatta rahim de mefta olmuş bence.

Boşalma olmamış nasıl hamile kalabilirsiniz ki? En iyisi test yapın bu kadar kafanıza takıp bir daha hap aBir

Boşalma olmamış nasıl hamile kalabilirsiniz ki? En iyisi test yapın bu kadar kafanıza takıp bir daha hap almayın
Bir kanama oldu bende ayın sonunda fakat yerleşme kanamasıdır diye korktum bu kanama olduktan 4 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatifti pek bilmiyorumda doğrumu sonuç diye korkuyorum 2. Test yapmaya bi çocuğa suan hazır değilim

Bir yılda ikiden fazla kullanmayın diyorlar üç haftada üç tane içmişsiniz şimdi biz ne diyelim ki :KK43: hapı
Bir yılda ikiden fazla kullanmayın diyorlar üç haftada üç tane içmişsiniz şimdi biz ne diyelim ki :KK43:
Hapı sadece ertesi gün hapi diye kullandım bilseydim asla 3 kere almazdım bir çocuğa hazır olmadığım içinde içime bosalma olmadığı halde kullandım

Çok özür dileyerek soruyorum delirdiniz mi? İnsan kendine bunu neden yapar?

Son düzenleme:
Bir kanama oldu bende ayın sonunda fakat yerleşme kanamasıdır diye korktum bu kanama olduktan 4 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatifti pek bilmiyorumda doğrumu sonuç diye korkuyorum 2. Test yapmaya bi çocuğa suan hazır değilim
Bundan sonra hiç çocuğum olur mu endişesi yaşamayabilirsiniz.

X