- 18 Kasım 2019
- 5.293
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.994
- 173
- Konu Sahibi avonsophie
-
İnşAllah negatiftir. Kuzenim evliliğinin ilk ayında ella içmesine rağmen hamile kalmıştı küçük bir ihtimal ama oldu mu oluyor. Sonra da bebekte bir engel olur mu diye korktu neyseki sapasağlamİnşallah yarın buraya negatif çıktı diye yazarım ne olur dua edin bana ne olur çok ihtiyacım var lütfen
Normalde düzenli mi olurdunuz ki
İnşAllah negatiftir. Kuzenim evliliğinin ilk ayında ella içmesine rağmen hamile kalmıştı küçük bir ihtimal ama oldu mu oluyor. Sonra da bebekte bir engel olur mu diye korktu neyseki sapasağlam
Ben iki kere kullandım ikisinde de baya gecikmeli oldum. inşallah negatifsinizdirPepapp kullanıyorum . Baktım geriye doğru hep 2 ya da 3 gün sonra olurmuşum tahmini regldan. Yani şöyle en son 19unda olmuştum ağustosun bu ay 22 gibi olmam gerekiyordu işte .
İnşallah ne olur dua edin banaBen iki kere kullandım ikisinde de baya gecikmeli oldum. inşallah negatifsinizdir
Baktın mı canım sonucaİnşallah ne olur dua edin banaçok teşekkür ederim ilginize
Baktın mı canım sonuca
İyi madem çok sevindimBaktımmmm negatifama regl olmazsam bi daha yapıcam 1 hafta sora
Teşekkür ederim regl olduğumu daİyi madem çok sevindim
Regl olduğumu da bi görsem inşallah yazacaktımTeşekkür ederim regl olduğumu da
Konu güzel bir çözüme ulaşmış gibi görünüyor, umarım sonuç istediğiniz gibi de olur. Meniyi vajina girişi çevresinden silmediği sürece korktuğunuz gibi olacağını sanmam. Yalnız sizi bu kadar strese sokuyorsa önlemlerinizi ona göre almalısınız. Bu hapı çok sık kullanmamalısınız mesela, zaten biliyorsunuzdur. Ama oldu ki bir gün işler istemediğiniz gibi gelişti. Tek başınıza çaresine bakabilecek misiniz? Erkek arkadaşımla görüşmüyoruz yazmışsınız. Böyle olasılıkları göz önünde bulundurup her zaman önce kendinizi düşünerek hareket edin. Önleminizi alın, kenarda para bulundurun. Öyle yazdığınız gibi tehlikeli düşük yöntemlerine falan başvurmak zorunda kalmayın. Ek olarak ella gecikme yapabilir, prospektüsünde de yazar zaten, prospektüsleri okumayı ihmal etmeyin. :)
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim . O kadar güzel özetlemişsiniz ki zaten . Çok haklısınız. Kesinlikle kendimi düşünücem bundan sonra. Ella nın gecikme yapacağı nerde yazıyo o kadar okudum görmedim ben .
Gebelik kürtaj ile sonlandırılır. Başka yapacak bir şey yok.tekrar merhaba halen regl olmadım . yarın idrar testi yapıcam. Ya hamileysem ? Hastaneye gidemem . Çocuk doğuramam. sonlandırmak için ne yapabilirim ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ella bir hormon hapı ve kah geciktirir kah erken getirir. Hormon ilacı.
Benim cinsel hayatım olmamasına rağmen gecikti 25 gün. Doktora gittim. Ilk soru: stres mi yaptın? Stres yaptıkça gelmeyecektir. Bir an önce test yap, rahatlarsın ve gelir.
Merhaba herkese,
19 ağustosta adet oldum ve 27 ağustos saat 11-12 arası erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. O sıra adetim bitmişti.Erkek arkadaşım içime boşalmadığını ama menisini avucuyla genital bölgemden temizledi. Ben yine ne olur ne olmaz diye 28 aĞustosta 11 gibi ella kullandım. Ve eladan sonra mide bulantısı kusma kanama vs olmadı.Ve ben halen adet olmadım. Normalde 21-22 gibi olmam gerekiyordu. Sizce hamlile miyim? Yoksa elladan ötürü adetim gecikmesi normal mi ? Ella kullanıp adeti gecikenler Varsa kaç gün gecikti ? Ve şuan erkek arkadaşımla görüşmüyoruz . İlişki sırasında yakarsa anlattığım gibi dedi ama şu an ben eminim içine boşalmadım diyor . Lütfen cevap yazar mısınız ? Bu arada 32 yaşındayım. Moralim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?