Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Yediklerimizi - içtiklerimizi de yazalım... :KK28:
Sabah erken kalkamadım.
Güne başlangıç :Su +sirkeli ballı içeceğim +kayısı + 2 tanecik baklava :KK22:
Öğleden sonra salatalık +domates +bir parça peynir +Kayısılı form çayı

Şuan saat 14:30 devamını yazarım. Sizde yazın amaaaa:mad::mad::mad:

Yediklerimizi - içtiklerimizi de yazalım... :KK28:
Sabah erken kalkamadım.
Güne başlangıç :Su +sirkeli ballı içeceğim +kayısı + 2 tanecik baklava :KK22:
Öğleden sonra salatalık +domates +bir parça peynir +Kayısılı form çayı

Şuan saat 14:30 devamını yazarım. Sizde yazın amaaaa:mad::mad::mad:
beğeni tuşu var da hiç beğenmedim tuşu yok diye alıntı yapıyorum:KK59:

ayol ne bu doğru düzgün bi yiyecek yok, baklava var form çay var:confused:diyet yapmaya çalışıyor ama tatlısır duramıyor gibisin:KK35:

şimdi gelelim benim menüyeeeeeeee:oops:

sabah. 1 yumurta/5 zeytin/ 1 simit (hatırladığım kadarıyla 1 taneydi:KK45:)/1 tatlı kaşığı bal

ara: türk kahvesi

öğlen: 70 kalorilik form bisküvi/1 üçgen peynir/ üstüne arkadaşın cipsinden biraz:KK47:

ara:7-8 badem/

dün sabah 2. takıma menü yazmaya başladım, öğleden sonra yazmaya yüzüm tutmadı umarım gene öyle olmaz.şimdilik kötü, akşama sağlıklı şeyler olacak inşallah:KK14:iyi ki yazmışım sağlıklı şeyleri hayal ederken evde yoğurdumun olmadığını hatırladım:KK58:

Tatlı hergün olmuyor canım :oops:
Bak sen de cips - simit yemişsin :KK66:
Diyet demiyorum ben, canım istemiyor daha doğru. Öyle alışmışım :)

bilgilendirirsen sevinirim canım.

diyetin nasıldı neler yaptın.

zayıfladın mı.ne kadar zamanda..

bak şekerim herkesin kilo vermesi genetiğine göre değişir.kimisinin alt bölgede kimisinin üst bölgede yağlanması olur. diyetisyene gittiğin zaman senin vücudundaki kas, yağ ve suyunu ölçer. ona göre bir diyet programı yazar. vücunun zamanla gösterdiği reaksiyona göre diyet listeni değiştirir. yapacağın sporu bile ona göre verir. mesela bu hafta suyun azalmış spor yapma kasın erir diyor. sürekli değişiyor. ben kendi kendime 2-3 ay yaptım baktım baş edemiyorum yine diyetisyene gittim ve bana kaslarını yıkmışsın dedi. yürüyüşü yasakladığı dönemler oluyordu. yaptığın spor doğru düzgün beslenme programı olmadan işe yaramaz. 3 hafta boyunca diyetisyene gittiğimde tartıda gördüğüm değer hep 59 du. ama bu 3 hafta boyunca yağdan 1.5 kilo gitmiş aslında. tartıda görünmüyor ama daraldığım açık ortadaydı olmayan pantolonum oluyordu. bu yüzden sakın diyetisyensiz spor yapma. ve kesinlikle işini iyi yapan bir diyetisyen bul.

Beni de alın araniza:KK68:Bende geçen hafta eliptik bisikleti alır almaz başladım ç.tesi pazar p.tesi ve dünde yaptım ama 20 dakika yapıyorum 70 twister 50 ip atlama 25 yarım mekik haftalikta bu sayıları arttircam birden yüklenmek istemedim vücutta alismamis olur die benim kilo fazlam yok ama incelmek istiyorum bacakların biraz kalınca 11 aylık bir kızım var ondan fırsat buldukça birde calisiyorum:KK69: bence bu işi basaricaz bazı arkadaşlar dietisyene gidin bilinçli spor yapın demiş ama spor salonlarindaki hoca larda aynı tempoyu uyguluyor beslenme konusunda da artık herkes bilinçli ara ögün ana öğünler neler yenir hepsi biliniyor tv lerde bile detaylı anlatıldı korkmasın yani kimse:KK24:

Beni de alın araniza:KK68:Bende geçen hafta eliptik bisikleti alır almaz başladım ç.tesi pazar p.tesi ve dünde yaptım ama 20 dakika yapıyorum 70 twister 50 ip atlama 25 yarım mekik haftalikta bu sayıları arttircam birden yüklenmek istemedim vücutta alismamis olur die benim kilo fazlam yok ama incelmek istiyorum bacakların biraz kalınca 11 aylık bir kızım var ondan fırsat buldukça birde calisiyorum:KK69: bence bu işi basaricaz bazı arkadaşlar dietisyene gidin bilinçli spor yapın demiş ama spor salonlarindaki hoca larda aynı tempoyu uyguluyor beslenme konusunda da artık herkes bilinçli ara ögün ana öğünler neler yenir hepsi biliniyor tv lerde bile detaylı anlatıldı korkmasın yani kimse:KK24:
Hem iş hem spor zor olsa gerek, allah kolaylıklar versin canım. Boyunu kilonu da yazsaydın keşke. Ben hergün spor yapmıyorum. Yoruyor. Gün aşırı daha iyi. Bir doktorda tv. Programında öyle demişti, kasları 1 gün dinlendirmek gerekiyormuş.
1 saat eliptik+100 twist +en az 100 mekik yapıyorum. Hergün yapayım dediğimde bu çalışmayı yapamıyorum, çabucak yoruluyorum. Kolay gelsin canım :KK15:

ben az önce gene cips yediimm:KK47:
sabah kan verdim, jakhvaltım azcık gecikti saat 9 gibi yatptım.
2 d. ekmek/4 yk çökelek ve maydanoz ile
ara:1 ceviz
cips yemeseydim iyiydi neyse öğlen ekmek yememek farz oldu (öğlen yemek yemeden durmam çünkü) c.psin payım adüşen kısmı 300 kalori civarıydı:KK23:

dün eliptik bisikleti oturarak sürdüm. ayaktan sürmeye üşendim.30 dk kadar oldu o da.

157 boyum 51.4 kiloyum doğumdan önce 50.4 tüm ben kilo sorunu değilde bacaklarım incelsin istiyorum:KK23: ben sabah 1 yumurta domates salatalık bide ya tamtahıllı 2 dilim ekmek yada eti form la kahvaltı yapıyorum öğlen yemeğimi yiyorum akşamları pek bişey yememeye gayret ediyorum salata yada corba ve muhakkak günlük 3 lt su içerimgündüz çikolatamı yerim yada kısmıyorum yememden diyeyimama akşam çok dikkat ediyorum ayran içiyorum yatarken dondurma yerim bazen sadece

ben az önce gene cips yediimm:KK47:
sabah kan verdim, jakhvaltım azcık gecikti saat 9 gibi yatptım.
2 d. ekmek/4 yk çökelek ve maydanoz ile
ara:1 ceviz
cips yemeseydim iyiydi neyse öğlen ekmek yememek farz oldu (öğlen yemek yemeden durmam çünkü) c.psin payım adüşen kısmı 300 kalori civarıydı:KK23:

dün eliptik bisikleti oturarak sürdüm. ayaktan sürmeye üşendim.30 dk kadar oldu o da.
öğlen yemeğim:1 su bardağı ayran+1yk yulaf ezmesi+1 salatalıktan imal edilmiş soğuk çorba (cipsten sonra mecburen böyle oldu)

Göbeğime kavitasyon düşünür oldum :KK43:
Birazdan doktorumla görüşeceğim, bakalım... :KK42:
Deneyen varmı?

Göbeğime kavitasyon düşünür oldum :KK43:
Birazdan doktorumla görüşeceğim, bakalım... :KK42:
Deneyen varmı?
ya gece yoğurt+ limon veya yoğurt+yarım limon+ pul biber kürü göbek eritiyo diyorlar. 1-2 denedim devam etirmedim.
kavitasyon da hiç denemedim. sıkılaşsa bile nasıl olsa spor yapmayınca sporu bırakmış gibi göbek bir daha kendini salar o yüzden düşünmem, kökten çözüm bulmak lazım. tabi tatile çıkıcam bu görüntüden rahatsızım acelem var diyorsan neden olmasın.
sinem senin kilon kaçtıç
ben 33 yaş,1,57 boy, 65,5 kiloyum

Sporu bırakmam hayatta.
Ama vücudum durdu yine bi tık ilerlemiyor. Geçen yaz sonu 56 idim. Kışın aldım 6 kilo. Uğraş uğraş 3 kilo verdim yaz sonuna dek bi 3 daha gider de. Ama 56 da yine küçük bi göbek oluyo bende. Bi yerim şişmez göbek hoooop:KK42:yoğurt kürü yerim ben bazı bazı. Biliyor musun bilmem?
Yaş 32,boy 1.62
O göbek gidecek yaaaa. Üstüme bişey almıyorum önce bi gitsin diye bekliyorum :KK42:

Dün sporumu yaptım sahura kalktım bir yumurta salatalık domates 2 dilim tambugday ekmeği muz biraz karpuz ve bir bardak süt içtim kızımı emzirdim yattım akşam tartilcam

selam ben bir ara verdim pir ara verdim
yedim yedim yedim hatta hala yiyorum ve kilo aldım.bütün emeklerimi çöpe attım. eliptiğimle gene vakit geçirmem şart. tabi beslenme düzenime de geri dönmeliyim:KK67:

aynen canım ben de.

bu yüzden yazamıyorum bile buraya.

ama çok sinirlendim kendime.

şimdi tekrar sıfırdan başla dedim kendime.

diyet defterime tekrardan yazdım motive ettim kendimi.

inşallah devam devam devam.başa dönmek istemiyorum...

aynen canım ben de.

bu yüzden yazamıyorum bile buraya.

ama çok sinirlendim kendime.

şimdi tekrar sıfırdan başla dedim kendime.

diyet defterime tekrardan yazdım motive ettim kendimi.

inşallah devam devam devam.başa dönmek istemiyorum...
ben de defterimle bi dertleşeyim:KK58:
oruç da iyi gelecek gibi bakalım...

• Beğen
Reactions: s u
dün iftarım: (çorba sebzeden sonra ara verdim, kalanları saat 10a kadar yedim)
1 kepçe şehriye çorba
1,5 tabak semizotlu taze fasulye
2 yk yoğurt
1 su bardağı az şekerli komposto
1-2 tk bal
3 yk kaymak
1 çay bardağı süt
çayın yanında 140 kalorilik form kraker

sahur: 1 tabak semizotlu taze fasulye
1/2 dilim peynir/5 çatal karpuz
.............en az 30 dk bisiklet çevirdim tabi oturduğum yerden:KK14:

• Beğen