Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğeni tuşu var da hiç beğenmedim tuşu yok diye alıntı yapıyorumYediklerimizi - içtiklerimizi de yazalım...
Sabah erken kalkamadım.
Güne başlangıç :Su +sirkeli ballı içeceğim +kayısı + 2 tanecik baklava
Öğleden sonra salatalık +domates +bir parça peynir +Kayısılı form çayı
Şuan saat 14:30 devamını yazarım. Sizde yazın amaaaa
bilgilendirirsen sevinirim canım.
diyetin nasıldı neler yaptın.
zayıfladın mı.ne kadar zamanda..
Hem iş hem spor zor olsa gerek, allah kolaylıklar versin canım. Boyunu kilonu da yazsaydın keşke. Ben hergün spor yapmıyorum. Yoruyor. Gün aşırı daha iyi. Bir doktorda tv. Programında öyle demişti, kasları 1 gün dinlendirmek gerekiyormuş.Beni de alın aranizaBende geçen hafta eliptik bisikleti alır almaz başladım ç.tesi pazar p.tesi ve dünde yaptım ama 20 dakika yapıyorum 70 twister 50 ip atlama 25 yarım mekik haftalikta bu sayıları arttircam birden yüklenmek istemedim vücutta alismamis olur die benim kilo fazlam yok ama incelmek istiyorum bacakların biraz kalınca 11 aylık bir kızım var ondan fırsat buldukça birde calisiyorum bence bu işi basaricaz bazı arkadaşlar dietisyene gidin bilinçli spor yapın demiş ama spor salonlarindaki hoca larda aynı tempoyu uyguluyor beslenme konusunda da artık herkes bilinçli ara ögün ana öğünler neler yenir hepsi biliniyor tv lerde bile detaylı anlatıldı korkmasın yani kimse
öğlen yemeğim:1 su bardağı ayran+1yk yulaf ezmesi+1 salatalıktan imal edilmiş soğuk çorba (cipsten sonra mecburen böyle oldu)ben az önce gene cips yediimm
sabah kan verdim, jakhvaltım azcık gecikti saat 9 gibi yatptım.
2 d. ekmek/4 yk çökelek ve maydanoz ile
ara:1 ceviz
cips yemeseydim iyiydi neyse öğlen ekmek yememek farz oldu (öğlen yemek yemeden durmam çünkü) c.psin payım adüşen kısmı 300 kalori civarıydı
dün eliptik bisikleti oturarak sürdüm. ayaktan sürmeye üşendim.30 dk kadar oldu o da.
ya gece yoğurt+ limon veya yoğurt+yarım limon+ pul biber kürü göbek eritiyo diyorlar. 1-2 denedim devam etirmedim.Göbeğime kavitasyon düşünür oldum
Birazdan doktorumla görüşeceğim, bakalım...
Deneyen varmı?
selam ben bir ara verdim pir ara verdim
yedim yedim yedim hatta hala yiyorum ve kilo aldım.bütün emeklerimi çöpe attım. eliptiğimle gene vakit geçirmem şart. tabi beslenme düzenime de geri dönmeliyim
ben de defterimle bi dertleşeyimaynen canım ben de.
bu yüzden yazamıyorum bile buraya.
ama çok sinirlendim kendime.
şimdi tekrar sıfırdan başla dedim kendime.
diyet defterime tekrardan yazdım motive ettim kendimi.
inşallah devam devam devam.başa dönmek istemiyorum...