Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

regl dönemimdeyim

kilo vermeyi bırak 1 kilo fazla gösteriyom

göbeğim şiş

sigarayıbıraktım

78.9 geliyom

sinirden terör estiriyom evde.

acaba regl dönemim diye mi

nolur bişey söyleyin delircem.

regl dönemimdeyim

kilo vermeyi bırak 1 kilo fazla gösteriyom

göbeğim şiş

sigarayıbıraktım

78.9 geliyom

sinirden terör estiriyom evde.

acaba regl dönemim diye mi

nolur bişey söyleyin delircem.
reglden de olabilir kiloyu da kafana takmış olabilirsin. kiraz sapı kaynatıp iç ödemin hemen gider.10 çift dal kiraz sapı yeterli

• Beğen
Reactions: s u
benim kilom
geçen hafta:64,7
bu hafta:63,5
fark:1,2

bu hafta bu kadar olmaz diyordum ama dün kiraz sapı içtikten sonra 600g. birden ödem attım herhalde

evde mayaladığım yoğurdun yağı nasıl ayrılır bilen var mı...

bu soruyu hangi topiğe sorayım.

çünkü yoğurdu çok yer oldum diyet dönemimde.

yavaş kilo veriyorum .

kiraz sapı bulmalıyım.

evde mayaladığım yoğurdun yağı nasıl ayrılır bilen var mı...

bu soruyu hangi topiğe sorayım.

çünkü yoğurdu çok yer oldum diyet dönemimde.

yavaş kilo veriyorum .

kiraz sapı bulmalıyım.
kız kirazın mevsimindeyiz git manavdan kiraz al, saplarını sakla ben oyle yapıyorum meyvesi bağırsak çalıştırıyor sapı ödem attırıyor :)

• Beğen
kiraz saplarını kaynatıp içtim.

bu sabah 78.5 geldim.

biraz sakinim ama yine de sinirleniyorum.

ama vazgeçmek yok.vücudumun direncini kıracağım.

bir de sanırım 20 günde bir ,durgunluk oluyor.kilo vermiyorum.

geçen ay yine olduydu.sonra devam ettim vermeye.

bir de regl döneminde spor çok daha yorucu oluyor.

biraz hafifleterek yapmaya devam ediyorum.

allahım kendime ne yapmışım diyorum.çok zormuş kilo vermek.

bir daha bunu yaşamak istemediğim için eğer zayıflarsam çok dikkat edeceğim inşallah.

yol yakınken korumak daha kolay...

üzülüyorummm , sigarayı bıraktım.bir de kilo vermediğimi görünce.... :KK14: :KK61:

kiraz saplarını kaynatıp içtim.

bu sabah 78.5 geldim.

biraz sakinim ama yine de sinirleniyorum.

ama vazgeçmek yok.vücudumun direncini kıracağım.

bir de sanırım 20 günde bir ,durgunluk oluyor.kilo vermiyorum.

geçen ay yine olduydu.sonra devam ettim vermeye.

bir de regl döneminde spor çok daha yorucu oluyor.

biraz hafifleterek yapmaya devam ediyorum.

allahım kendime ne yapmışım diyorum.çok zormuş kilo vermek.

bir daha bunu yaşamak istemediğim için eğer zayıflarsam çok dikkat edeceğim inşallah.

yol yakınken korumak daha kolay...

üzülüyorummm , sigarayı bıraktım.bir de kilo vermediğimi görünce.... :KK14: :KK61:
sigaraya mı başladıııııın:KK57: bütün emeklerini çöpe mi atıyorsun? ya hep ya hiç mantığındaysan kesin kilo verdikten sonra karşılaşacağın en ufak problemde yemeye de başlarsın:KK12:

• Beğen
benim de iyi gitmiyor haftasonu biraz karbonhidrat yedim, dün de stresten yedim..biraz seçim günü uykusuzluğu sıkıtı yaptı ben de toparlanmam lazım

• Beğen
sigaraya mı başladıııııın:KK57: bütün emeklerini çöpe mi atıyorsun? ya hep ya hiç mantığındaysan kesin kilo verdikten sonra karşılaşacağın en ufak problemde yemeye de başlarsın:KK12:

yok canım başlamadım.

bırakmaya çalışıyorum.dayanamıyorum.arada içiyorum.

ama eskisi gibi değil.

kilo vermeyle savaştığım gibi sigarayla da savaşacağım inşallah.

bir gün içince bozuldu hadi içeyim demeyeceğim.

mücadele veriyorum.hem yememek hem spor hem sigara.çok zorrrrr

:eek::KK14::KK17:

kızlar çok ynlış yapıyorsunuz. bilinçli diyet programı olmadan spor yapılmaz. protetin almak için tavuk çorbası içtim hah oldu aldım proteini denilmez. günlük alacağın protein karbonhidrat yaptığın spora göre değişiyor. farkında olmadan kaslarınızı yıkıyorsunuz. bunu düzeltmekte en az 6 ayınızı alır. bir yere kada gider yaptığınız dengesiz beslenme ve spor. sonra bir anda vücut çöker. baş edemezsiniz. işini iyi yapan bir diyetisyene gidin. ben senelerce inat ettim gitmemek içi aptallık etmişim. kendinizi bilinçli insanların eline bırakın. şu yazdıklarınıza bakıyorum sizinki cahil cesareti kusura bakmayın ama bilmeden yapıyorsunuz bu işleri.

kızlar çok ynlış yapıyorsunuz. bilinçli diyet programı olmadan spor yapılmaz. protetin almak için tavuk çorbası içtim hah oldu aldım proteini denilmez. günlük alacağın protein karbonhidrat yaptığın spora göre değişiyor. farkında olmadan kaslarınızı yıkıyorsunuz. bunu düzeltmekte en az 6 ayınızı alır. bir yere kada gider yaptığınız dengesiz beslenme ve spor. sonra bir anda vücut çöker. baş edemezsiniz. işini iyi yapan bir diyetisyene gidin. ben senelerce inat ettim gitmemek içi aptallık etmişim. kendinizi bilinçli insanların eline bırakın. şu yazdıklarınıza bakıyorum sizinki cahil cesareti kusura bakmayın ama bilmeden yapıyorsunuz bu işleri.

bilgilendirirsen sevinirim canım.

diyetin nasıldı neler yaptın.

zayıfladın mı.ne kadar zamanda..

selam ben bir ara verdim pir ara verdim
yedim yedim yedim hatta hala yiyorum ve kilo aldım.bütün emeklerimi çöpe attım. eliptiğimle gene vakit geçirmem şart. tabi beslenme düzenime de geri dönmeliyim:KK67:

X