İşler bitmiyor yok ben anladim evlenince .ellerine sağlık canım. Pazar yani dün dinlenme gunumdu biliyorsun.ama.metabolizma hızlandıran cayimi ictim.bu sabahta sporumu tamamladim
Valla başla ne bu ihmal.bir bitaktinmi tembelliğe alışıyor insan asla 2 günden fazla ara verme.bildirimini bekliyorum.ben Allah nasip ederse yarın yuruyuse çıkıyorumohh süpersin, bende dün gezdim durdum inkumuna gittik :)) deniz havası iyi geldi, akşamada yemeğe misafirlerim vardı, 11,30 u biraz geçmişti gittiklerinde, ondan sebep hiç spor yapamadım
Harikasın begumcumtamam kızma
dün akşam 45 dk yürüyüş + 15 dakika egzersiz yaptım
Harikasın begumcum
Bende sabah sporumu yaptim dünden itibaren karbonhidrat i minimuma indirdim.bi ara az az kacirmaya baslamistimdadün Tibetin 5 hareketini yaptim burda forumda da var .acayip faydali diyorlar bakalım ise yarayacakmi
Ay kesmeyince gitmio kg larya şu karbonhidratı ben bi türlü kesemedim, ne yesem içinden çıkıyo
tibetin 5 hareketinin görselleri silinmiş nereden bulabilirim ??
Supersin sabah 1st yuruyuse çıktım. Harika bir hava var.evde spor yaparak harcayamam dedim bu havayı :) sırılsıklam terledim harikaydıselam
dün 30 dakika yürüyüşümü ve 30 dakikada plates hareketlerini yaptım
canım çok geçmiş olsun sende ankadaydın demi, bende bu durumlara çok üzülüyorum, son olsun Rabbim masum her insanı korusunDun gerçekleşen guzel Ankara'da ki terör saldırısini kınıyorum çok Üzgünüm
Bu arada sabah 1st yürüyüşümü dışarda tamamladim kafam dagaldi azcik
Amin canım amincanım çok geçmiş olsun sende ankadaydın demi, bende bu durumlara çok üzülüyorum, son olsun Rabbim masum her insanı korusun
ben dün sabahtan beri grip, boğaz şişkinliği mücadele ediyorum, vücudum çok kırgın bitkin dün gezmeye gittik spor yapamadım bugün hastalığıma ragen yapmayı planlıyorum ama bakalım
bugün ancak kendime geldim canım, 4 gündür perişanım hele ilk 2 gün mafetti beni, yıllardır böyle hastalandığımı bilmem, acaba diyorum zayıflayınca vücut direncim mi düştü kibegum75 sen nasıl oldun canım .spor yapabildinmi
Cok geçmiş olsun canım. Yok ya ole çok kg lar gitmedi ki direnç düssün.havalar berbat.bugün ancak kendime geldim canım, 4 gündür perişanım hele ilk 2 gün mafetti beni, yıllardır böyle hastalandığımı bilmem, acaba diyorum zayıflayınca vücut direncim mi düştü ki
bugünden itibaren tekrar başlıyorum sporuma,bu arada bugün 63,1 kilo geldim
sen nasılsın?
nasıl gidiyo spor, sen hedef kilona ulaşmıştın demi koruma yapıyosun?
Cok geçmiş olsun canım. Yok ya ole çok kg lar gitmedi ki direnç düssün.havalar berbat.
Evet canım koruma sıkılaşma devam spora devam.
Bu gün limon zencefil zerdeçal tarcin yemeye başladım.arastir bir netten epey yağ yaliyormus
İyi yapıyorsun tatlım afiet olsun. Bu 3unu 4yk yoğurda ekleyince direk yağ yakıyormuş nette kk da yazılar var.bende bu deneyim dedim.olacağından o zaman mikrobu kapınca işte nakavt etti beni demek :))
zencefil ve zerdeçalı hemen her yemeğime eklerim, yıllardır kullanırım ben ama direk yemedim tabi, tarçınıda ara ara kullanıyorum, limon olmadan su asla içmzedim ama midemde iltihap çıkınca çok arada kullanıyorum tam olarak geçti sayılmaz çünkü
ben şimdi öğlenleri ev yoğurdu getiriyorum, içine arada tarçın katıp yiyiyorum
İyi yapıyorsun tatlım afiet olsun. Bu 3unu 4yk yoğurda ekleyince direk yağ yakıyormuş nette kk da yazılar var.bende bu deneyim dedim.
Sen bol bol c vitamini ye dinlen .salgın var malesef