Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

İşler bitmiyor yok ben anladim evlenince .ellerine sağlık canım. Pazar yani dün dinlenme gunumdu biliyorsun.ama.metabolizma hızlandıran cayimi ictim.bu sabahta sporumu tamamladim

ohh süpersin, bende dün gezdim durdum inkumuna gittik :)) deniz havası iyi geldi, akşamada yemeğe misafirlerim vardı, 11,30 u biraz geçmişti gittiklerinde, ondan sebep hiç spor yapamadım

ohh süpersin, bende dün gezdim durdum inkumuna gittik :)) deniz havası iyi geldi, akşamada yemeğe misafirlerim vardı, 11,30 u biraz geçmişti gittiklerinde, ondan sebep hiç spor yapamadım
Valla başla ne bu ihmal.bir bitaktinmi tembelliğe alışıyor insan asla 2 günden fazla ara verme.bildirimini bekliyorum.ben Allah nasip ederse yarın yuruyuse çıkıyorum

tamam kızma
dün akşam 45 dk yürüyüş + 15 dakika egzersiz yaptım
Harikasın begumcum
Bende sabah sporumu yaptim dünden itibaren karbonhidrat i minimuma indirdim.bi ara az az kacirmaya baslamistimda dün Tibetin 5 hareketini yaptim burda forumda da var .acayip faydali diyorlar bakalım ise yarayacakmi

Harikasın begumcum
Bende sabah sporumu yaptim dünden itibaren karbonhidrat i minimuma indirdim.bi ara az az kacirmaya baslamistimda dün Tibetin 5 hareketini yaptim burda forumda da var .acayip faydali diyorlar bakalım ise yarayacakmi

ya şu karbonhidratı ben bi türlü kesemedim, ne yesem içinden çıkıyo
tibetin 5 hareketinin görselleri silinmiş nereden bulabilirim ??

Dun gerçekleşen guzel Ankara'da ki terör saldırısini kınıyorum çok Üzgünüm
Bu arada sabah 1st yürüyüşümü dışarda tamamladim kafam dagaldi azcik

Dun gerçekleşen guzel Ankara'da ki terör saldırısini kınıyorum çok Üzgünüm
Bu arada sabah 1st yürüyüşümü dışarda tamamladim kafam dagaldi azcik
canım çok geçmiş olsun sende ankadaydın demi, bende bu durumlara çok üzülüyorum, son olsun Rabbim masum her insanı korusun
ben dün sabahtan beri grip, boğaz şişkinliği mücadele ediyorum, vücudum çok kırgın bitkin dün gezmeye gittik spor yapamadım bugün hastalığıma ragen yapmayı planlıyorum ama bakalım

Amin canım amin
Aaa çok çok geçmiş olsun .havalar cidden hastalık havası dikkat et sporu yaparsin nasıl olsa .

Selamlar....ben bu sabahta açık havada 1st yurudum.nasipse yarinda yurucem .pazar hava soguyormus çok soğuk olmazsa yururum gene

Hava bir anda sogudu genede sabah çıktım 1st yürüdüm dışarda .şimdi bakim zamanı oh hafta sonu yasasin.

begum75 sen nasıl oldun canım .spor yapabildinmi
bugün ancak kendime geldim canım, 4 gündür perişanım hele ilk 2 gün mafetti beni, yıllardır böyle hastalandığımı bilmem, acaba diyorum zayıflayınca vücut direncim mi düştü ki

bugünden itibaren tekrar başlıyorum sporuma,bu arada bugün 63,1 kilo geldim

sen nasılsın?
nasıl gidiyo spor, sen hedef kilona ulaşmıştın demi koruma yapıyosun?

Cok geçmiş olsun canım. Yok ya ole çok kg lar gitmedi ki direnç düssün.havalar berbat.
Evet canım koruma sıkılaşma devam spora devam.
Bu gün limon zencefil zerdeçal tarcin yemeye başladım.arastir bir netten epey yağ yaliyormus

olacağından o zaman mikrobu kapınca işte nakavt etti beni demek :))

zencefil ve zerdeçalı hemen her yemeğime eklerim, yıllardır kullanırım ben ama direk yemedim tabi, tarçınıda ara ara kullanıyorum, limon olmadan su asla içmzedim ama midemde iltihap çıkınca çok arada kullanıyorum tam olarak geçti sayılmaz çünkü

ben şimdi öğlenleri ev yoğurdu getiriyorum, içine arada tarçın katıp yiyiyorum

İyi yapıyorsun tatlım afiet olsun. Bu 3unu 4yk yoğurda ekleyince direk yağ yakıyormuş nette kk da yazılar var.bende bu deneyim dedim.
Sen bol bol c vitamini ye dinlen .salgın var malesef

İyi yapıyorsun tatlım afiet olsun. Bu 3unu 4yk yoğurda ekleyince direk yağ yakıyormuş nette kk da yazılar var.bende bu deneyim dedim.
Sen bol bol c vitamini ye dinlen .salgın var malesef

hepsi mevcut, birtek, ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana desene
peki 4yk yoğurda bunlardan ne kadar ekliycez acaba çay kaşığının ucuyla yetermiki, çünkü fazlası midemi bulandırabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…