Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

geçmiş olsun, alışırsın alışırsın,ilk başlarda çok zorlama kendini yavaş yavaş artır

Tesekkur ederim. :)

Siz bu egzersizin faydasini gormussunuzdur muhakkak, degil mi? Soylendigi gibi 1 ayda buyuk degisiklikler oluyor mu? Motiveye ihtiyacim var da. :)

Bu günün sporu da tamamdır kızlar. Şaka maka subat in 2.haftası bitiyor.marta bahara ne kaldı şurda. Bırakmiyoruz pes etmiyoruz. Bu arada aralık 14 15 gibi başladığım spor+sağlıklı beslenme sürecinde toplam 6kg vermisim bir beden küçüldüm olmayan hersey oluyor artık.ama tam oturuyorlar.olsun mutluyum darısı isteyene

kız afferim sana sabah akşam yapıyosun şu sporu
aslında bende bikaç gün çok güzel yapabildim ama sonra regl girdi araya sonra kaldı öyle
bide akşamları jillan yapıp az terleyince yeteri kadar enerji sarfetmiyomuşum gibi hissediyodum moralim bozuluyodu hani zaten zor kilo veriyorum o zaman dahada zor gider diye ümitsizliğe kapılıyodum

2 ayda 6 kilo cok iyi. Darisi basimiza. :)

Amin canım .daha da giderdi ama.ben 2 ay icinde kaçamak yaptimm bunlar: 2 dilim pizza,koca tabak yağsız domates soslu makarna,koca tabak bulgur pilavı, 1 simit, 5 kare bitter.2 3 günde 1 de 1tk fıstık ezmesi yiyorum ama o kaçamak değil güç veriyor faydasını gördüm.

Aynısını bende hissettim jillian az terletiyo o yüzden sabah akşam sadece 3 gün yaptim baktım yoruluyorum bıraktım .sadece sabah yapıyorum. Zaten havalar ısınıyor ben yürüyüşe başlarım. Sende bırakma az maz gidiyor iste

tabikide görüyorsun toplamda 4,5 kilo verdim, en güzel kiloyu zeysb verdi o bu konuda daha azimli ve başarılı sağolsun benide gaza getiriyor
Gaza getirmek çok önemli çünkü insan bikıyo.yiyip hareketsiz geçen aylar sıkmiyorda insanı 2 ay az yiyip spor yapınca sıkiliyor hemen gitsin istiyor insan ama gitmiyor. Dusunsene 2 haftada gelmedi bu kilolar 6 ay belki 1 yılda aldik.nasıl gitsin hemen.azim kararlılık sabır Rabbim bıktirmasin sonuca ulaştirsin bir daha da aldirmasin.tabiii hamilelik dışında

sabah akşma benide çok zorladı zaten işyerinde yoruluyorum bide bu şekilde devam edersem spordan bezecektim, gerçi ara ara zor gelmeye başladı,azcıkta kilo verdimya sanki hedefe ulaştım hadi hayırlısı bakalım

evet yaaa yiyip yiyip oturduğumda hiç sıkılmadım ama az yiyip spor yapmak ne zor iş bazen sürüne sürüne gidip yapıyorum, benim kilolar ne 6 ayı ne 1 yılı belki 10 senedir bende misafirler ama bu uzun misafirlik yeter sıkıldım taşınsınlar benden

Cmts sporumda tamam 45 dk eliptik ohhh nasıl iyi geldi duş saç bakımı kremler oh oh.hafta sonu bakim zamanı .manikur pedikur de tamam .kışın birakmamaliyiz kendimizi .@begum75 57 olmana gerek yok sen 60 lara gel yeter hiç takma yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun.ay hava 2 gundur süper ankarada yarında sıcaklık yüksek pzt ben yururum valla

Canım inşallah yaza kadar 60 olmak zaten hedefim (ramazana kadar diyim ) sonrasi Allah Kerim
Burda hava kaç gündür yağmurlu pazartesi açacak gösteriyor hava durumu

Ohhh mis gibi olmuşsun, duslar,kremler,bende akşam işlerimi bitirince yapicam sporumu inşallah

Yap tatlım yap bakımını ihmal etme is bitmiyor her gün bir şey çıkıyor parça parça yapıyorum bende yoksa olmuyor.evet gider yaza kadar 60 olursun

Yap tatlım yap bakımını ihmal etme is bitmiyor her gün bir şey çıkıyor parça parça yapıyorum bende yoksa olmuyor.evet gider yaza kadar 60 olursun

evet bitmiyor ya tenceenin cam kapağı dolaptan bir düştü tabi tuzla buz oldu, mecbur makinayı açtım,açmışken heryeri süpürdüm sildim, banyo ve wc leri yıkadım 3 makina çamaşır yıkadım astım bir önceki günden yıkanmış çamaşırlar vardı onları topla katla yerleştir sonra ütü yaptım (akşam iş çıkışı pazarada gitmiştim oda birsürü vakit kaybı) derken dün spor yapamadım zaten,

bugünde büyük bir ayakkabı dolabım var onu silmeyi düşünüyorum, bide dün toz almamıştım onu alırım çamaşırların kuruyanlarını toplar kaldırırım fazla işim yok yani, sporumu yaparım ve yaza 60 olurum inşallah

İşler bitmiyor yok ben anladim evlenince .ellerine sağlık canım. Pazar yani dün dinlenme gunumdu biliyorsun.ama.metabolizma hızlandıran cayimi ictim.bu sabahta sporumu tamamladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…