Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Kızlar selam, ben de dün itibariyle eliptik bisiklet alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, fırsat buldukça yazarım.
Dün ilk denememdi henüz 1. seviyede 16 dk. yürüyebildim. Kısa süre kullanmama rağmen aşırı derecede terletiyor. Heycanla bekliyorum bakalım 1 hafta sonunda azıcık da olsa bir değişim olacak mı?
bende alıcam hala bir site ile sorunumu çözemedim ve alamadım siz ne marka aldınız ? nerden aldınız?sizmi kurdunuz servis geliyomu?
hayırlı olsun bu arada sağlıklı günlerde kullanın..

Dynamic e 16 aldım ben oturma yerine ihtiyaç olmuyor diye. 479 TL 2 yıl intersport garantili. Kurulumu için firmadan gün alıyormuşsun sanırım 3-4 güne geliyormuş, bizde de eşim kurdu nette videosu varmış bi saate kuruluyor.

Dynamic e 16 aldım ben oturma yerine ihtiyaç olmuyor diye. 479 TL 2 yıl intersport garantili. Kurulumu için firmadan gün alıyormuşsun sanırım 3-4 güne geliyormuş, bizde de eşim kurdu nette videosu varmış bi saate kuruluyor.
bugün nihayetinde voit pixel 10 u aldım pazartesi elimde olur sanırım, inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız.
kullanmaya başlayıp sonuç aldığımda buraya yazar tecrübelerimi paylaşırım, hepinize sağlıklı bol sporlu günler.....

bugün nihayetinde voit pixel 10 u aldım pazartesi elimde olur sanırım, inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız.
kullanmaya başlayıp sonuç aldığımda buraya yazar tecrübelerimi paylaşırım, hepinize sağlıklı bol sporlu günler.....

hadi hayırlı olsun canım, heycanla gelişmeleri bekliyoruz.

bisikletim geldi, dün akşam 30 dk yürüdüm, gayet zevkli kullanılabilecek bir alet, bir yandan yediklerimede dikkat ediyorum, bakalım sonuçlar nasıl değişecek.

benim de bugün 8. günüm ama kilom henüz bi değişiklik olmadı daha vakti var sanırım:KK43:

gün bugün oldu kilomda hala azalma yok, ama benim yağlar biraz inatçı sanırım normaldede kolay kilo verebilen biri değilim ama bu sefer olcak inşallah durmak yok eliptiki sürmeye devam :KK6:

Merhaba,
Voit D30 kullanıyorum, oldukça sessiz ve kullanışlı.. Tavsiye ederim.. Oturma yeri yok, zaten bu kilolar oturarak gitmiyor :KK43: ayakta olunca daha fazla kalori harcandığını düşünüyorum.. Günde 45 dk. - 1 saat düzenli yapılırsa kesinlikle ve kesinlikle fayda görüleceğine eminim.. Hele ki diyet yapılırsa..

Bana gelince;
1 ay süresince, günde 30 dk dan fazla yaptığım bir gün mlsf olmadı.. Diyette yapmadım.. Eliptik bisiklet geldiği gün ölçülerimi almıştım.. Kol, bacak, baldır dahil.. Göğüs ve baldırlardan 2 cm incelmiş.. Mlsf kilo kaybı olmadı zaten sürekli yedim, almamış olmam bile mucize.. Fakat pantolon larımın içinde daha bir rahat eder hale geldim.. Bir hafiflik hissediyorum.. Bu gün diyete de başladım.. Ayrıca, son iki akşam yoğurt kürü yapıyorum ardından eliptikle yapıyorum, bakalım sonuçlar ne olacak.. mutlaka paylaşacağım.. Sayfayı ziyaret eden pek yok ama ben yazmaya devam edeceğim.. Eliptik almadan önce birileri tecrübelerini yazsa da okusam diye heyecanla beklerdim.. Belki birisine yardımcı olurum.. Sevgiler..

nasıl gidiyor eliptik çalışmaları kiloda ve ölçülerde değişiklik varmı?

Mrb kizlar
28 sayfayi okumadim. Bastan sona okumadan sorumu sormak istedim.
Boyum 170 kilom 76 :KK43:
5 ay once dogum yaptim. 72 yle hamile kaldim. 90 la doguma girdim. Dogumdan 2 ay sonra 70 kiloya dustum hicbirsey yapmadan. Sonra uzun sure 72 73 te sabit durdum ama 2 haftadir cook istahim acildi ve 3 kilo aldim. Suan guneydogudayiz is geregi ve bebegimi birakacak biri olmadigi icin spor salonuna gidemiyorum. Eski sporcuyum ama evde mekik bile cekmiyorum, adim atmaya bile usenir oldum
Kisaca eliptik bisikleti duydum. Tavsiye eder misiniz. Hatta modeli bile yazarsaniz cook mutlu olurum
Bu gazla hemen alip, kilo vermek 60 kilo olmak istiyorummm

merhaba B beyazmelek0116 , bende 1 ay önce eliptik bisiklet aldım (gidip görme şansım olmadığı için internetten aldım voit pixel 10 aldım bundan memnunum ama gidip görme şansın varsa bakıp kendin değerlendir derim)
ben kesinlikle tavsiye ediyorum, birkere kullanırken hiç sıkılmıyorum hele birde sevdiğim bir tv programı varsa çok daha zevkle yapıyorum, yaptıktan sonra aşırı yorgunluk hissetmiyorum, sonra sessiz çalışan bir alet, internette araştırırsan çokta tavsiye edilen bir alet.

merhaba B beyazmelek0116 , bende 1 ay önce eliptik bisiklet aldım (gidip görme şansım olmadığı için internetten aldım voit pixel 10 aldım bundan memnunum ama gidip görme şansın varsa bakıp kendin değerlendir derim)
ben kesinlikle tavsiye ediyorum, birkere kullanırken hiç sıkılmıyorum hele birde sevdiğim bir tv programı varsa çok daha zevkle yapıyorum, yaptıktan sonra aşırı yorgunluk hissetmiyorum, sonra sessiz çalışan bir alet, internette araştırırsan çokta tavsiye edilen bir alet.

Cok teşekkürler. Malesef bulundugum ilcede spor aletleri satan yer yok. Internetn siparis vermem gerekiyor. Hangi siteden kac tl ye aldiniz acaba

Mrb kizlar
28 sayfayi okumadim. Bastan sona okumadan sorumu sormak istedim.
Boyum 170 kilom 76 :KK43:
5 ay once dogum yaptim. 72 yle hamile kaldim. 90 la doguma girdim. Dogumdan 2 ay sonra 70 kiloya dustum hicbirsey yapmadan. Sonra uzun sure 72 73 te sabit durdum ama 2 haftadir cook istahim acildi ve 3 kilo aldim. Suan guneydogudayiz is geregi ve bebegimi birakacak biri olmadigi icin spor salonuna gidemiyorum. Eski sporcuyum ama evde mekik bile cekmiyorum, adim atmaya bile usenir oldum
Kisaca eliptik bisikleti duydum. Tavsiye eder misiniz. Hatta modeli bile yazarsaniz cook mutlu olurum
Bu gazla hemen alip, kilo vermek 60 kilo olmak istiyorummm

başka sayfaya yazdığım yorumu kopyalayıp getirdim:KK22:
images

bende yukarıdaki fotodaki dynamic markadan var. ortasındaki çark gibi yer olmazsa dönüş mesafesi daha kısa olur diye düşünüp aşağıdaki modellerden vaz geçmiştim. bisikletimden memnunum ama aşağıdakiler daha ucuz ve bir yakınımda deneme fırsatım oldu çok da farklı gelmedi. daha ucuza aşağıdaki gibi modellerden de alınabilir.
yeni çıkan eliptiklerde zincir-kayış gözükmüyor ,gizli yani , çocuklu anneler için kesinlikle önemli ,ucuz diye zinciri dışarıda modelleri almayın derim.
-evet selesi olmayan ayaktan sürülen eliptikler daha fazla kas çalıştırıyor tercih edilmeli ama hem oturarak hem ayaktan sürülen bir model olursa siz nasıl isterseniz öyle kullanırsınız. canınız kan ter içinde dizi seyretmek istemeyebiliyor ama tv karşısında pedal çevirmek zevkli olabiliyor
Spor_4587986.jpg

ben gene yerimde sayıyorum,ne diyeti ne de sporlu istikrarlı yapıyorum. öğle araları yürümeye çalışıyorum. 100 kalori kadar da eliptik bisikleti kullansam çok iyi olacak

kızlar bende selülit problemi var evliliğimin başlarında doğum kontrol hapı kullandım o da baya selülit oluşumunu etkiliyormuş :KK43: şimdi aklıma geldikçe squat falan çekiyorum eskiye nazaran daha iyi durumda ama ben tamamen yok olsun istiyorumm ee tabi birde sıkılaşayım daha fit bir vüzuda sahip olmak ta isterim hani :)) yani bu eliptik bisiklet selülitleri giderir kökünü kurutur mu :))

kızlar bende selülit problemi var evliliğimin başlarında doğum kontrol hapı kullandım o da baya selülit oluşumunu etkiliyormuş :KK43: şimdi aklıma geldikçe squat falan çekiyorum eskiye nazaran daha iyi durumda ama ben tamamen yok olsun istiyorumm ee tabi birde sıkılaşayım daha fit bir vüzuda sahip olmak ta isterim hani :)) yani bu eliptik bisiklet selülitleri giderir kökünü kurutur mu :))

kesinlikle işe yarıyor canım, 1-1 buçuk ay kullandım ve selülitlerim %70 kayboldu

X