Eliptik bisikletle sikilasma

Ekmek tüketmemeye çalışıyorum ben. normal ekmek hiç yemiyorum. pilatese yarın baslarım inş spor malzemelerinden eksiklerimi tamamlayim inş. pilates önceden cok yaptım. iyi sıkılastirmisti beni.
Bende hic yok malzeme alınca daha etkili olur bir fırsat olmadı almaya

Sizin yas boy nedir kgnuz gayet iyi cunku kaca dusmek istiyosunuz ?

7 de 1 çipura ve salata yedim ekmek yemedim şimdi elmalı yeşil çayımla günü sonlandırıyorum yatmadan yoğurtlu kürü mü de yerim bu ara da kızlar ben bu kürü hafta da üç kez yapıyorum diğer günler pul biber ,limon,yoğurt kürü yapıyorum vucudu şaşırtmak gerek

Bugün yeni bir uygulama daha ekledim hayatima biberiye yağı sürüp strecle sarip öyle spor yapmak hadi hayırlı olsun :)

Basarliar dilerim bu yazdigin 3 lu ne ise yariyor ?

Elma yemek kahve içmek onları mi sordunuz elma çok faydalı bir besin içinde bol su bulunuyor sporla kaybettigim suyu bana geri veriyor kahve de kaslarımın agrimamasi için ve daha çok kalori yakmak için içiyorum

Elma yemek kahve içmek onları mi sordunuz elma çok faydalı bir besin içinde bol su bulunuyor sporla kaybettigim suyu bana geri veriyor kahve de kaslarımın agrimamasi için ve daha çok kalori yakmak için içiyorum
Hayir tarcin zencefil zeedecaldan bahsediyorum

Yas 25 47 ye düşmek istiyorum 1.65 boyum ama kilom dusmesede ölçülerim düşsün istiyorum aslında
Anladim siz birde 6 ayda 80 kgdan bu kgya dusmussunuz masallah diyelim cocugunuz ne kadarlik ? ve 6 ayda nasil dustunuz neler yaptiniz? azminizden ve iradenizden dolayi da sizi ayrica tebrik ederim

Anladim siz birde 6 ayda 80 kgdan bu kgya dusmussunuz masallah diyelim cocugunuz ne kadarlik ? ve 6 ayda nasil dustunuz neler yaptiniz? azminizden ve iradenizden dolayi da sizi ayrica tebrik ederim

Teşekkür ederim 80 kilo ile doğumdan sonra eve gelince ilk 5 ay bir şey yapmadım aslında ama simdi düşününce bilinçli olmasada güzel bir şey yapmışım şöyleki... istahim ilk 5 ay kapalıydı ama süt olsun diye habire yiyordum yediğim şeyler şekersiz hoşaf ..bol bol çorba 5 litre su yani gece dahil 2 saatte bir bebeği emzirmeden önce midemi suyla çorbayla bitki çayıyla veyahosafla dolduruyordum kilomu hic dert etmiyordum bebeğime odakliydim sonra birgün tartıldım 70 kilo olmuşum ... daha sonra iştahın açıldı biraz dikkat edeyim dedim derken 65 oldum daha sonra 3 ay bo yu nca spor ve beslenmeme dikkat etmeye çalıştım ana daha çok sapır yaptım herşeyden yedim fazlasıyla iste 52 ye kadar indim simdide sikilasmaya çalışıyorum iste eskiden 60 kilo iken 50 gösterirdim doğumdan sonra tenim gevşedi maalesef

Bu arada bebeğim 1 yasinda

Kızlar kendime uygulayacağım 15 günlük programınin ilk günündeyim şimdiye kadar yaptiklarimi anlatayim hatta bazı bakimlarimida anlatayım belki fayda olur bilgiler

Öncelikle sabah şekersiz türk kahvesi içtim sonra yoğurt kurumu yedim içinde zencefil zerdeçal ve tarçın olan...

Daha sonra yüzüme sütle karistirdigim pirinç unu ve bal karisimini sürdüm 30 dakika beklettim ilik ve soğuk suyla yıkadım( bunu hergun yapicam sütle değil suyla ama)

Sonra karnıma ve üst bacağıma biberiye yağı sürdüm strecle kapattım ve

ebru sallı ile super karin videosunun 41 dakikasını yaptım ... ve elma yedim

Ardından 10 dakika twister yaptım 2 dakikasını 1 kg lik ağırlık kullanarak yaptım ve gün kurusu yedim 1 tane birde zeytinyağlı yumurta yedim

Bebeğim uyuyunca 30 dakika eliptik yaptım 12 km yazıyordu

Simdi ayak bakımı yapıyorum haftada bir kez yapicam bunuda

Önce ayak banyosu

Limom tarçın süt zeytinyağı ilik su karisimini ayaklarımı 15 dakika bekletiyorum sonra sabunlu suyla yıkayıp guzelcene kuruluyorum sonra krem sürüp törpü yapicam

Bu arada bir bilgi daha vereyim epilasyondan sonra ilk 3 gün tuzlu su ile orayı 30 dk bekletin ve limon kolanyasida sürebilirsiniz killarin çok geç çıkmasını sağlıyor sevgiler

Ayak bakimindan sonra dusumu alıp aksam yemegimi hazirlicam biraz ev işi ardından kızımı dışarda gezdiricem :)

Bugün böyle yazmak istedim çok uzun oldu

Günlük 30 dakika eliptik yanında günlük toplam 2 saat spor yapıyorum ve 18.00 e kadar yemeye devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…