- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Bende hic yok malzeme alınca daha etkili olur bir fırsat olmadı almayaEkmek tüketmemeye çalışıyorum ben. normal ekmek hiç yemiyorum. pilatese yarın baslarım inş spor malzemelerinden eksiklerimi tamamlayim inş. pilates önceden cok yaptım. iyi sıkılastirmisti beni.
Ben yoğurt kurunu sabah öğle aksam yemeklerden 30 dk önce yiyecegimİnşallah unutmazsam uyumadan yoğurt kurune bende baslayim.
Ben yoğurt kurunu sabah öğle aksam yemeklerden 30 dk önce yiyecegim
Sizin yas boy nedir kgnuz gayet iyi cunku kaca dusmek istiyosunuz ?2 kilo 300 gram gitmiş çoğu ödemdir muhtemelen haftaya ölcücem vücut ölçülerimi sanki ölçülerde pek değişme yok gibi bakalım ancak belim 1 cm incelmiş ama.göbek 4 cm felan incelmiş galiba neyse haftaya bakarız
Yas 25 47 ye düşmek istiyorum 1.65 boyum ama kilom dusmesede ölçülerim düşsün istiyorum aslındaSizin yas boy nedir kgnuz gayet iyi cunku kaca dusmek istiyosunuz ?
Basarliar dilerim bu yazdigin 3 lu ne ise yariyor ?
Elma yemek kahve içmek onları mi sordunuz elma çok faydalı bir besin içinde bol su bulunuyor sporla kaybettigim suyu bana geri veriyor kahve de kaslarımın agrimamasi için ve daha çok kalori yakmak için içiyorum
Hayir tarcin zencefil zeedecaldan bahsediyorumElma yemek kahve içmek onları mi sordunuz elma çok faydalı bir besin içinde bol su bulunuyor sporla kaybettigim suyu bana geri veriyor kahve de kaslarımın agrimamasi için ve daha çok kalori yakmak için içiyorum
Siz mukemmel olma yolunda ilerliyosunuz onu anladimBugün yeni bir uygulama daha ekledim hayatima biberiye yağı sürüp strecle sarip öyle spor yapmak hadi hayırlı olsun :)
Anladim siz birde 6 ayda 80 kgdan bu kgya dusmussunuz masallah diyelim cocugunuz ne kadarlik ? ve 6 ayda nasil dustunuz neler yaptiniz? azminizden ve iradenizden dolayi da sizi ayrica tebrik ederimYas 25 47 ye düşmek istiyorum 1.65 boyum ama kilom dusmesede ölçülerim düşsün istiyorum aslında
Hayir tarcin zencefil zeedecaldan bahsediyorum
Anladim siz birde 6 ayda 80 kgdan bu kgya dusmussunuz masallah diyelim cocugunuz ne kadarlik ? ve 6 ayda nasil dustunuz neler yaptiniz? azminizden ve iradenizden dolayi da sizi ayrica tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?