• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik Bisikleti Olanlar Birlikte Spor Yapalım mı ?

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.683
2.225
133
Kızlar Merhabaa. Ben 76 kilo 1,62 boyundayım. Evime eliptik bisiklet aldım bu karantina zamanları için. Yanında da diyet yapmaya çalışıyorum. Eliptik bisikleti olanlarla birlikte spor yapabiliriz bence. Katılmak isteyen var mıı ??
Ben aynı zamanda ip de atlıyorum. İp atlamak isteyende olursa beraber atlayabililiriz

Son düzenleme:
Ben de arada kullanıyorum aslında hergün kullanmak istiyorum fakat işe gidip gelince pek halim kalmıyor. Belki de bahane üretiyorum 😊

Kızlar Merhabaa. Ben 76 kilo 1,62 boyundayım. Evime eliptik bisiklet aldım bu karantina zamanları için. Yanında da diyet yapmaya çalışıyorum. Eliptik bisikleti olanlarla birlikte spor yapabiliriz bence. Katılmak isteyen var mıı ??
Ben aynı zamanda ip de atlıyorum. İp atlamak isteyende olursa beraber atlayabililiriz
Bende 1.60 boyundayim dogumdan sonra 72 ile basladim eliptik bisiklet ve diyetle su an 66.5 um. Hedefim 55 lere inmek. Haftada 3 gun yapıyorum ben sadece. Beraber yapariz istersen.

Bende 1.60 boyundayim dogumdan sonra 72 ile basladim eliptik bisiklet ve diyetle su an 66.5 um. Hedefim 55 lere inmek. Haftada 3 gun yapıyorum ben sadece. Beraber yapariz istersen.
Kaç dakika ve hangi seviyede biniyorsunuz ? Ve diyet için ne yiyip içiyorsunuz 😊 boy 1.60 kilo 70 benim de zayıflamam lazım 😞

maşallah canım harikasın. Ben daha 25 gündür falan eliptik yapıyorum. 3kilo verdim haftada 6 gün yapıyorum ben. beraber yapabilirizz

Diyetisyenle birlikte gidiyorum canim. Haftada 3 gun en basit seviyede yarim saat yapiyorum.
Her bünye farklı oldugu için bilmediğim güvenli olmayan diyet programlarını da uygulamak istedim. Ama virüs bitince mutlaka gidicem diyetisyene. Oruç tutuncada yemek yerken haddimi aşıyor gibiyim 😊

Diyetisyenle birlikte gidiyorum canim. Haftada 3 gun en basit seviyede yarim saat yapiyorum.
Her bünye farklı oldugu için bilmediğim güvenli olmayan diyet programlarını da uygulamak istedim. Ama virüs bitince mutlaka gidicem diyetisyene. Oruç tutuncada yemek yerken haddimi aşıyor gibiyim 😊

Bende virüs yüzünden diyet yapmaktan korkuyorum o yüzden az yiyorım sadece. Şu virüs bitsin doğru diyetisyene 😂😂

Evet canım. Ve 1 saat yapmaya çalışıyorum.
75.8 kiloyum 80den düştüm 1.62 boyun
Hedefim de şuanlık 70 -68-65-63 sırayla basamak şeklinde inmek istiyoeum
Ben yarim saatte yorgunluktan ölüyorum nasil dayaniyorsun masallah iyi kilo vermissin.

Ben yarim saatte yorgunluktan ölüyorum nasil dayaniyorsun masallah iyi kilo vermissin.
direniyorum valla. Ramazandan önce 70 dakika bile yapıyordum ama şimdi gece 10-11 gibi bisiklete biniyorum. Yarım saatten sonra nefesim kesiliyor resmen.40 dakika yapıp bırakıyorum. Daha sonra 20 dakika horon oynuyorum :KK9: beni gören deli sanar ama çok kalori yakıyor valla :halay::halay:

Merhabalar canlar
3 yıl önce eliptik almıştım. O zaman 83 kiloydum. Eliptikle ve diyetle 76 ya düşmüştüm.
Şu anda 87 kiloyum:kızgın: boyum 163
Kendimden aşırı rahatsız olmaya başladım hiçbirşey yakışmıyor kendimi dev anası gibi görüyorum :KK70:iki üç gün önce eliptigiçıkardım ortaya o da ne 5 dakika zar zor yaptım.
Öğretmenim ben her gün okul çıkışı 30 40 dakika yürüyerek geliyordum. Karantina da oturmaktan hamlamışım resmen. Ben üniverste bittiğinde 62 kilo bir kız idim ne oldu bana. Tekrar 62 hafta o 59 'da olsa o beşli rakamları görmek istiyorum lütfen motive olalım ve zayıflayalım.artik

direniyorum valla. Ramazandan önce 70 dakika bile yapıyordum ama şimdi gece 10-11 gibi bisiklete biniyorum. Yarım saatten sonra nefesim kesiliyor resmen.40 dakika yapıp bırakıyorum. Daha sonra 20 dakika horon oynuyorum :KK9: beni gören deli sanar ama çok kalori yakıyor valla :halay::halay:

70 dakikaya bende ulaşmıştım bir zamanlar. Ve vücudunu çok iyi şekillendiriyor eliptik. Her zaman daha iyisi nasip olsun insallah

kızlarrr bende heves edip aldım dün geldi faydasını gören oldu mu ? çalışıyorum düzenli kullanamam sanırım :(

Back
X