Bebek İkinci El Elinde uyku setinin 4 kenarı olan varmı?

Ben aşağıdaki yatak koruyucuyu torunum için dikmiştim, sizi için de birkaç günde dikebilirim, beğenirseniz. Sizin de kızınız varmış aynı renkler de pembeli pembeli dikebilirim. Ben üç kenar dikmiştim.

Eklentiler

• $yatak korumalýðý kýsa kenar.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $yatak korumalýðý.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 54
elimde cok az kullanilmis mothercare marka mevcut. tek parca. baglama yerleri saglam, zira cift baglanti noktali. yatak boyutuna gore uc ya da dort kenari kapatir. dilerseniz fotograflarim.

size bahsettiğim buydu. 3 parça yatak yan korumalığı. içlerinin süngeri de mevcuttur.

Eklentiler

• $891828_349239981852840_126778473_o.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 36
size bahsettiğim buydu. 3 parça yatak yan korumalığı. içlerinin süngeri de mevcuttur.

canım 2 si yan, diğeri de ister baş kısmına konuyor ister ayak kısmına.

yanların uzunlugu 120 cm genişlik 44 cm

tek olan uzunluk 73 cm genişlik 44 cm

Bu güzel fakat el emeği olduğundan sanırım pahalıya gelicek yinede fiyat öğrenmek isterim dört kenar tahmini ölçüler kısa kenarlar 2 adet 60 cm uzun kenarlar iki tane 120 cm ne kadar olur?

canım 2 si yan, diğeri de ister baş kısmına konuyor ister ayak kısmına.

yanların uzunlugu 120 cm genişlik 44 cm

tek olan uzunluk 73 cm genişlik 44 cm

Teşekkür ederim ilginiz için ama bu hem rengi gereği hemde ürünün inceliği gereği bize uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…