Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElElinde uyku setinin 4 kenarı olan varmı?
Ben aşağıdaki yatak koruyucuyu torunum için dikmiştim, sizi için de birkaç günde dikebilirim, beğenirseniz. Sizin de kızınız varmış aynı renkler de pembeli pembeli dikebilirim. Ben üç kenar dikmiştim.
elimde cok az kullanilmis mothercare marka mevcut. tek parca. baglama yerleri saglam, zira cift baglanti noktali. yatak boyutuna gore uc ya da dort kenari kapatir. dilerseniz fotograflarim.
Ben aşağıdaki yatak koruyucuyu torunum için dikmiştim, sizi için de birkaç günde dikebilirim, beğenirseniz. Sizin de kızınız varmış aynı renkler de pembeli pembeli dikebilirim. Ben üç kenar dikmiştim.
Bu güzel fakat el emeği olduğundan sanırım pahalıya gelicek yinede fiyat öğrenmek isterim dört kenar tahmini ölçüler kısa kenarlar 2 adet 60 cm uzun kenarlar iki tane 120 cm ne kadar olur?