'elimin kirisin yikadim gecti ' dedi ?

Allahim ben bu utancla nasil yasiycam abisi aradi simdi beni kardesim seni artik istemiyo mesaj falan atma hic biyere cagirma yakismiyo diye Allah'im kizlar cok kotuyum kizlar nefret ediyorum kendinden nefret ediyorum
Bu bir utanç değil her şeyden önce sakin ol
O erkekle alakalı olan tüm kişileri sil engelle ne biliyim artık onlara bulaşmayacağının sinyallerini ver
Onlar da seni zamanla unutsunlar

Bu bir utanç değil her şeyden önce sakin ol
O erkekle alakalı olan tüm kişileri sil engelle ne biliyim artık onlara bulaşmayacağının sinyallerini ver
Onlar da seni zamanla unutsunlar
ya yemin ederim suan kendimi oldurmek istiyorum bana dediki ne amacla eve cagirdin bende kiz cocugu buyutuyorum kendini bu duruma dusurme dedi mesajlarimizi okutmus abisine Bu utancla nasil yasiycam ben insanlik namina 4 senemi verdgim adama sadece neden diye sormak konusmak istedim neden bi sebep yokken bu hale gelfik diye

Eski nişanlısına bunu diyen yarın bir gün bir sorun olsa eşine de der. Bence ayrılmak isabetli olmuş.

Allahim ben bu utancla nasil yasiycam abisi aradi simdi beni kardesim seni artik istemiyo mesaj falan atma hic biyere cagirma yakismiyo diye Allah'im kizlar cok kotuyum kizlar nefret ediyorum kendinden nefret ediyorum
Nefret etme de aklını başına al.Bu adam anneni arayıp kızın peşimi bıraksın demedi mi gurursuz demedi mi senin icin?Hala ne koşuyorsun peşinden.Böyle yapmaya devam edersen ne laflar duyacaksın aklın hayalin almaz topla kendini.19 yaşındasın daha 4 yıllık sevgilim diyosun kendinizi sokakta mı buldunuz anlamıyorum ki.Hayatını yasa 19 yaşında ne nişanı ne kocası allahaşkına

Nefret etme de aklını başına al.Bu adam anneni arayıp kızın peşimi bıraksın demedi mi gurursuz demedi mi senin icin?Hala ne koşuyorsun peşinden.Böyle yapmaya devam edersen ne laflar duyacaksın aklın hayalin almaz topla kendini.19 yaşındasın daha 4 yıllık sevgilim diyosun kendinizi sokakta mı buldunuz anlamıyorum ki.Hayatını yasa 19 yaşında ne nişanı ne kocası allahaşkına
rezil oldum Allahim nasil yaptim boyle biseyi 3 kurus etmeyen insanlar icin

ya yemin ederim suan kendimi oldurmek istiyorum bana dediki ne amacla eve cagirdin bende kiz cocugu buyutuyorum kendini bu duruma dusurme dedi mesajlarimizi okutmus abisine Bu utancla nasil yasiycam ben insanlik namina 4 senemi verdgim adama sadece neden diye sormak konusmak istedim neden bi sebep yokken bu hale gelfik diye
Sakin ol öncelikle..dışarı çık,hava al ve abisinin söylediklerini düşünme,insanlar sadece konuşur çünkü,senin amacını bile sorgulamaz
Sen onun dediği maksatta çağırmamışsın sonuçta,neden üstüne alınıyosunki sözlerini?
Ve bu insanları da tamamen hayatından çıkar,kendi iyiliğin için yap bunu..

sevin ciddiyim, sadaka filan ver böyle bir ayıdan kurtulduğun için. sinirlerim tepe çıktı pislik şey.

Eminim senin de farkında olduğun tonlarca neden vardır hadi kandırma artık kendini
Abi beyden de utanmana gerek yok insanlık yapmış uyarmış seni hani kendini kötü duruma düşürme daha fazla diyerek.
Bence artık cidden unut gitsin bir arkadaş da demiş "hiç yaşanmamış" farz etmek hatırlamamanı kolaylaştırır...

rezil oldum Allahim nasil yaptim boyle biseyi 3 kurus etmeyen insanlar icin
Heh işte geliyor aklın başına.Bi daha hiçbir sekilde iletişim kurma Bi daha seni aramayacağım bu son arayışım son mesaj atışım gibi veda cümleleri de dahil.Herşeyi sil önüne bak.Geçecek,hayat çok güzel

Atmam ki önumde ölse dönup de baknam hepsinden nefret ediyorum hadi nisanlim adam degilmis te abisi de insan degilmis

Elimin kirisin yıkadım geçti mi dedi :)))) ne kadar banel ne kadar kekomançi ayyy kurtulduğuna şükret canım benim.Senin gibi bir kekodan allah beni ayırdığı için butun mahalleye çikolata şeker dağıttım de sende :)))

4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
Şu cümleyi kuran amip için kılını kıpırdatmaya değmez

kizlar hep kendimi sorgulamaya basliyorum haliyle özlüyorum ve üzülüyorum . nisanlimla aslinda hersey askerden geldikten sonra bozuldu . Degisik bi pskolojiye girmisti ben o askerden gelirken oyle hayallerim vardiki artik kavusmak icin bi engel kalmadi diye dusunurdum hic yasatmadi bunu . bi ise girmek yerine pislik arkadaslariyla arabada geziyodu o sira ya o arkadaslarini birakirsin ya beni dedimm ve bi tercih yapmadi bende ayrildim bu 2. kez daha oldu ve özleyip kendi cabalarimla baristim . daha sonra nisanlandij ailem istemedi ama ikna ettim. yine bi ise girmedi hergun biz gelip gece 12 ye kadar oturuyoduk ailemide seviyodu niye hic disari cikmiyoruz artik bi ise gir diye tartismlar basladi bize gelmeyide azaltti . pislik arkadaslarina baglandi ve onu doldurdular bu adam 3. esini alan ipsiz sapsiz biri . nisanlim git gide sogudu benden bende ondan artik hic bisey paylasamaz hale gelmistik bi ise gir dedigimde girecem ben o isi yapamam bu isi yapamam diyip duruyodu .benimle ilgisizdi dugun lafi bile acilmiyodu sonunda beni terketti benden sogumasinda ki sebepte annemlerin beni doldurdugunu dusunmesi. Hatali benmiyim artik beni sevmedigini soyledi yakinda da evlenir biriyle . Eger bana bir kez olsun mesaj atarsa bana bidaha mesaj atmamasini yakinda bni istemeye geleceklerini soyluycem cani yansin diye?

adama sadece neden diye sormak konusmak istedim

Neden olduğu yeterince açık değil mi? Kaç kere daha neden olduğunu anlamak için iletişime geçeceksiniz? Kiziniz peşimi bıraksın dedirtmişsiniz orda bir daha aramamanız gerekirken abisinin lafı ile iletişimi keseceğinizi sanmıyorum. Ne yaparlarsa bir daha aramazsınız?

Yani abi de bizim dediğimizi söylüyor...
Bırak artık, sormaaaa

Ne diye ayrıldığınız kişiyle yeniden iletişime geçtiniz ki? Kuyruk acısından "Ne desem de canını yaksam" diye düşünmüş, terbiyesiz. Bana bunu diyen şerefsizle yeniden iletişime geçmeyi bırak, hafızamdan silerim, onunla hiç nişanlılık dönemi geçirmediğimi farz ederim. Daha ne yapması, ne demesi lazım kendinden soğutması için bilmiyorum, nefret ettirecek seviyeye getirmiş. Az biraz kendinize değer veriyorsanız böyle adamlardan uzak durursunuz, uzak durmazsanız da böyle iğrenç lafları hazmetmek, saygısızlık çekmek zorunda kalırsınız.

E abi ne demiş ki? Yakışmıyor tabi. Bu kadar ısrar hiç bir insana yakışmıyor.
Nereye çağırdınız eski nişanlınızı da bu kadar sorun oldu.

Sen kendinden nefret edersen seni kim sevsin.lütfen yapma bunu kendine 5 para etmez insanlara kendini layık görme,senie elinin kiri olarak gören adami ne diye adam yerine koyuyorsun.Yapma bunu kendine saygın olsun..

Öf tamam.
Bitmiş gitmiş işte.
Utanç da utanç ne utancı?

Sil at artık düşünme. Zaten bir daha onlarla da muhattap olmazsın utanacağın insanlar da olmamış olur hayatında.

Görüşme bir daha. Ders aldım önüme bakıyorum dersin.
İnsanız. Hepimiz hata yapıyoruz, var mı hiç hayatında hata yapmayan?
Arabeske bağlama kız.

Dünü unut. Önüne bak.

Uzak dur bu kadar süreli ilişkinin sonunda yaptığı muamele buysa bu adamdan UZAK DUR....
hiçbir şekilde sizin ilişkiniz bir yere varmaz...

Back
X