'elimin kirisin yikadim gecti ' dedi ?

adam aileye bile kızınız peşini bıraksın demiş düşünün artık ne kadar peşinde konu sahibi
yok artık..
sayın konu sahibi çok hakim değilim yaşadıklarınıza ama bunları lütfen yapmayınız.aramayınız.
tabi ki böyle bir lafı kimse haketmez ama kendinizi de bu kadar düşürmeyin.
karşı taraf istemiyor.bu neyin çabası??

Bu lafları dıymamak için bu tip eskilerle muhatap olmamak lazım. Ne diye konuşuyorsunuzki halen? Bu fırsatı vermeyin adamlara. Türk filmi replikleriyle intikam almış haspam. Gül geç bence. Kudursun dursun

O elimin kiri dediği kelime günün birinde birikir birikir de kafası lögar çukuruna giriverir inşallah .

Adı üstünde eski nişanlı.eski!... niye hala konusuyorsunki.adam olsa zaten iş nişana kadar gelmişken ayrılmazdınız hala onunla konuşarak kendini düşürürsen o adi insan müsveddeside böyle kendini bi halt zanneder.güzel ayrılık bile bi sanat oldu artık becerebilene ne mutlu.ayyy çok sinirlendim:sinirli:

Allah askina ayrildiginiz insanla neden konusuyorsunuz sizde silin onu sanki bulunmaz hint kumasi! Zamanla gecerr unutursun ve ondan kurtulduguna sukredersin.

Bu sozler, senin isini kolaylaştirir ..

Bilmem kac ay aci cekecegine , daha kisa sure acini ceker belkide hic uzulmezsin..

icindeki sevgi , yasanmisliklar bir bakmissin buz kesmiş..

Bunlari boyle yetistiren anneleri tebrik ederim ben bir kadina ustelik ayrildigi nisanlisina boyle bir cumle kuran kisi adam olamamistir defolsun gitsin kurtulmussunuz kendi gibi birini bulsun evlensin

diğer konularına da şöyle bir göz attım
şuan çok acı çektiğinden eminim
ama Allah bazı insanları belki de ortada hiçbir sebep yokken hayatınızdan çıkarır
emin olun bu sizin iyiliğiniz içindir
unutun diyemiyorum ama HATIRLAMAYIN
onu size hatırlatacak herşeyden uzak durarak kendinize hakketiğiniz hayatı kurun
siz bu cümleleri bunları haketmiyorsunuz
bence yokmuş gibi değil, hiç olmamış gibi davranın

Bunlari boyle yetistiren anneleri tebrik ederim ben bir kadina ustelik ayrildigi nisanlisina boyle bir cumle kuran kisi adam olamamistir defolsun gitsin kurtulmussunuz kendi gibi birini bulsun evlensin
annesi kucukken ölmüs eski sevgililrrin adini bile soylememisti bana ama dun dediki seni o kiza anlattim beni kabul etti dedi Allah'im 4 seneden sonra bu sozleri duyunca keske ölseydim dedim

O öyle dedi diye,öyle değilsiniz..
O onun karaktersizliği ve sen böyle biriyle hayatını birleştirmediğin için şükretmelisin..

4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
ne sebeple konuştunuz ki????

Allahim ben bu utancla nasil yasiycam abisi aradi simdi beni kardesim seni artik istemiyo mesaj falan atma hic biyere cagirma yakismiyo diye Allah'im kizlar cok kotuyum kizlar nefret ediyorum kendinden nefret ediyorum

Back
X