Tabii ki yarar. Çok teşekkür ederiz. Bugün bazı yarışmalar sonucu dereceye giren öğrencilerimiz vardı, onlara sizin gönderdiklerinizden de hediye ettik. Kolinin içinde çok güzel şeyler var.
ben de durumu olmayan okullara yardım yolluyorum bir grupta yonetıcıyım ,daha once cok konun actım buraya ama kımseden ses cıkmadı cok uzuldum .
denk gelırse yıne eger ben de alabılırım tek sizden değil diğer arkadaslar da yardımcı olabılırler isterlerse tabıkı çok memnun oluruz.
kızım için okul öncesi eğitim seti istiyorum kullanılmış,eski,yeni farketmez,yayınevide farketmez sadece beni ve kızımı ne yapmamız gerektiği konusunda yönlendirsin yeter,gönderebilecek ödünç verebilecek arkadaşlar şimdiden teşekürler kızım malesef maddi manevi bazı nedenlerden dolayı okulöncesi eğitimi alamayacak bende enazından bu eksiği evde kendi çabalarımla gidermeye çalışıcam..
ben de durumu olmayan okullara yardım yolluyorum bir grupta yonetıcıyım ,daha once cok konun actım buraya ama kımseden ses cıkmadı cok uzuldum .
denk gelırse yıne eger ben de alabılırım tek sizden değil diğer arkadaslar da yardımcı olabılırler isterlerse tabıkı çok memnun oluruz.