• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elımdekı kırtasıye malzemelerini gönderebılecegım bı okul arıyorum

Kargo elimize ulaştı. Çok güzel şeyler var. Çoooook teşekkür ederiz.

Bir de İstanbul'dan kıyafet gelmiş. Onu kim gönderdi bilmiyorum. Büyük ihtimalle bu forumdandır.

Kargo elimize ulaştı. Çok güzel şeyler var. Çoooook teşekkür ederiz.

Bir de İstanbul'dan kıyafet gelmiş. Onu kim gönderdi bilmiyorum. Büyük ihtimalle bu forumdandır.

begenmenıze cok sevındım ısınıze yararlarsa ne mutlu bızlere... allah ıhtıyacı olan herkesın yuzunu guldursun. ii gunlerde kullansın cocuklar....

Tabii ki yarar. Çok teşekkür ederiz. Bugün bazı yarışmalar sonucu dereceye giren öğrencilerimiz vardı, onlara sizin gönderdiklerinizden de hediye ettik. Kolinin içinde çok güzel şeyler var.

ben de durumu olmayan okullara yardım yolluyorum bir grupta yonetıcıyım ,daha once cok konun actım buraya ama kımseden ses cıkmadı cok uzuldum .
denk gelırse yıne eger ben de alabılırım tek sizden değil diğer arkadaslar da yardımcı olabılırler isterlerse tabıkı çok memnun oluruz.

İlköğretim öğrencileri için kıyafet yollayabilen olursa seviniriz.

zemherı adlı arkadasımda elıne ulasıp ulasmadıgını yazsa keske kuskular ıcındeyım acaba ne oldu dıye

kızım için okul öncesi eğitim seti istiyorum kullanılmış,eski,yeni farketmez,yayınevide farketmez sadece beni ve kızımı ne yapmamız gerektiği konusunda yönlendirsin yeter,gönderebilecek ödünç verebilecek arkadaşlar şimdiden teşekürler:3: kızım malesef maddi manevi bazı nedenlerden dolayı okulöncesi eğitimi alamayacak:50: bende enazından bu eksiği evde kendi çabalarımla gidermeye çalışıcam..

benim okulum ankarada oldukça varoş bir bölgede. alım gücü işsizlik oranı oldukça yüksek. eğer yardım ederseniz sevinirim.

benim okulum ise sivasta yatılı bir ilköğretim okulu. hertürlü yardımlarınızı bekleriz. ailelerinden ayrı tertemiz köy çocuklarını sevindirin lütfen :71:

ben de durumu olmayan okullara yardım yolluyorum bir grupta yonetıcıyım ,daha once cok konun actım buraya ama kımseden ses cıkmadı cok uzuldum .
denk gelırse yıne eger ben de alabılırım tek sizden değil diğer arkadaslar da yardımcı olabılırler isterlerse tabıkı çok memnun oluruz.

inşallah mesajımı görürsünüz. benim okuluma yardım ederseniz çok sevinirim. mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj gönderemedim.

begenmenıze cok sevındım ısınıze yararlarsa ne mutlu bızlere... allah ıhtıyacı olan herkesın yuzunu guldursun. ii gunlerde kullansın cocuklar....

Böyle yardım sever insanların olduğunu görünce gerçekten çok mutlu oluyorum insanlık ölmemiş Allah razı olsun

Böyle yardım sever insanların olduğunu görünce gerçekten çok mutlu oluyorum insanlık ölmemiş Allah razı olsun

cok tesekkurler.. allah bızlere daha fazlasını nasıp etsın bızlerde daha fazla yardım edelım ıns..

Back