• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elımdekı kırtasıye malzemelerini gönderebılecegım bı okul arıyorum

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
herkese merhaba...
biz daha onceden iş yerimizin bir kısmına kırtasıye malzemelerı koymustuk satmak ıcın fakat gereken talebı goremeyınce onları toparladık buyuk bır kutu dolusu kırtasıye malzemesı var elımde tabı aynı sekılde ılkogretım sevıyesıne uygun hıkaye kıtapları onlarıda kardesım okudu daha once. etrafımda bunları verebılecegım gercekten ıhtıyacı olduguna ınandıgım bı okul yok.etrafınızda böyle okullar varsa ve bildirirseniz cok memnun olurum.

merhaba
ben ş.urfada bir ilköğretim okulunda çalışıyorum türkçe öğretmeniyim kırtasiye malzemelerine değil ama elinizdeki kitaplara talibim. okulumuzun kitaplığı için kaynak arıyorduk zaten. ilgilenirseniz özelden mesaj atın ayrıntıları konuşalım

atatürk ilköğretim okulu ceylanpınar şanlıurfa face de sayfamız var ayrıca okulumuzun veb sayfası da vardı araştırabilirsiniz . büyük bir heyecanla sizden haber bekleyeceğim

Son düzenleme:
sanırım kardesımın kıtapları 20 tane falan.ben 100 msja ulasmadıgım ıcın ozelden yazamıyorum sanırım. sız bana okulun adını adresını ve kendı ısım soyısmınız ozelden atarsanız hemen yarın bıle kargoya verebılırım

özelinize mesaj gönderdim umarım geç kalmamışımdır. ptt kargoyla gönderirseniz hem daha uygun hem de daha hızlı ulaşım sağlarız şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Elinizde kalan şeyler varsa ben talibim. Sanırım kitapları gönderdiniz; ama kırtasiye malzemeleri duruyorsa öğrencilerim için rica ediyorum.

Turan İlköğretim Okulu
Beykapısı Mah. Doğru Sokak No:25 Merkez / ŞANLIURFA

Son düzenleme:
Elinizde kalan şeyler varsa ben talibim. Sanırım kitapları gönderdiniz; ama kırtasiye malzemeleri duruyorsa öğrencilerim için rica ediyorum.

Turan İlköğretim Okulu

tabıkı kırtasiye malzemelerini size gönderebilirim fakat ben de öğrenciyim ve sızın ıcın de uygunsa kargo ucretını karsıdan ödemelı gondersem kabul edermısınız.cunku suanda hıc harclıgım kalmadı benımde

özelinize mesaj gönderdim umarım geç kalmamışımdır. ptt kargoyla gönderirseniz hem daha uygun hem de daha hızlı ulaşım sağlarız şimdiden çok teşekkür ederim

sizede kitapları gonderıcem etrafımda bı kac kısıye daha söyledım onlarda verıcekler kıtap onları beklıyorum aldıgım gıbı gonderıcem

tabıkı kırtasiye malzemelerini size gönderebilirim fakat ben de öğrenciyim ve sızın ıcın de uygunsa kargo ucretını karsıdan ödemelı gondersem kabul edermısınız.cunku suanda hıc harclıgım kalmadı benımde

Çok sağolun. PTT kargo ile gönderirseniz sevinirim. Ödemeyi okul yapar.

Turan İlköğretim Okulu
Mahmut Kaban-Müdür Yardımcısı

Kutunun içeriğini öğrenebilir miyim?

Çok sağolun. PTT kargo ile gönderirseniz sevinirim. Ödemeyi okul yapar.

Turan İlköğretim Okulu
Mahmut Kaban-Müdür Yardımcısı

Kutunun içeriğini öğrenebilir miyim?

kalemler not defterı tel zımba delık zımba renklı kartonlar toplu ıgneler boya kalemleri kalemtraslar raptıyeler sulu boya fırcaları resım kalemlerı fosforlu kalemler vs... ısınıze yarıcak seylerdır umarım bugun kargoyu vermeye calısıcam. verdıgım gıbı yazarım sıze yıne

Kırtasiye malzemelerini gönderdiniz mi acaba?

kutuyu hazırladım paketledım hafta sonu fakat bugun ptt de cok fazla kalabalık vardı. benım vaktım oldugu ıcın bekleyemedım yarın yıne bakıcam gondermek ıcın... aklımdasınız merak etmeyın... kıtap bekleyen arkadasa da 20 ye yakın kıtap daha buldum yanı toplamda 50 cıvarı oldu onuda gonderıcem...

zemheri ve shimmer arkadaslarım oncelıkle sızlerı beklettıgımın farkındayım ama ınanın her gun postaneye gıtmekten bende cok yoruldum... sureklı kuyruk oldugu ıcın bekleyemıodum gecen gun gıttıgımde ıse form kalmadıgı ıcın alamıcaklarını söyledıler bende en sonunda sınırlenıp yurt içi kargoya gıttım. zemherı arkadasımın kargosunu gonderdım ıcınde 70 adet kıtap var umarım ısınıze yararlar. ve elınıze ulastıgında yazarsanız mutlu olurum. ordakı gorevlılerın dedıgıne gore pzartesı elınızde olurmus.. shımmer senın kargoyu da gonderıcektım kı 84 lıra dıyınce vazgectım o yuzden bır sure daha postaneyle ev arasında mekık dokuyacagım gıbı gorunuyor. beklettıgım ıcın cok ozur dılerım en kısa zamanda gondermeye calısıcam

shımmer senın kını gonderemedım demıstım ama benım haberım yoktu kardesım bu sabah ptt kargoya vermıs senınkınıde bı kac gune elınde olur ınsallah teslım aldıgında yazarsan sevınırım

Çooooook teşekkür ederiz. Elimize ulaşınca buraya yazarım. :34:

Son düzenleme:
PTT Kargoyla adresten teslimde gönderebilirsiniz.Onlar gelip alıyorlar.
Biz sürekli bu şekilde gönderiyoruz.

Back