Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

olmuş alan arkadaşa canım çokta begenmiştii

hayırlı olsun o zaman ne diyelim kısmet.daha beğendiğim çok kıyafet vardı ama hepsi satılmış.burada genelde 36-38 beden satılıyor o yüzden sizinkiler gözümden kaçmış.40-42 güzel kıyafetler sizde varmış ama ben geç bakmışım.iyi satışlar

evet büyük beden de ekledim onlarda satıldııı kısmet değilmiş size teşekkür ediyoruuum

görselle birebirdir hanımlarrr kırmızı kaşe kaban. kemeri mevcuttur. hiç kullanılmadı sıfır. yarı fiyatına veriyorum daha ne yapayım yahuu

hayırlı satıslar olsun kırmızı trenckot en son ne olur

36-38 beden kırmızı trenckot en son 20 olur. sizle bi türlü alışveriş yapmak kısmet olmadı yapalım artıık bide siz bu iki ürünü sormuştunuz ben kot göleği satıldı sanıyodum ama bugün bi baktım satılmamış eger bunlarıda düşünürseniz üçünü 30tl ye bırakırım.

Düşünceniz için öncelikle teşekkür ederim

Trenckot u begendım tişört degılde gömlekle 25 e anlaşalım :) Çok alısverıs yapıyorum sınırlamam lazım :)

Düşünceniz için öncelikle teşekkür ederim

Trenckot u begendım tişört degılde gömlekle 25 e anlaşalım :) Çok alısverıs yapıyorum sınırlamam lazım :)

tamamdır öyle olsun özelden bilgilerinizi bekliyorum yarın kargonuzu göndereyim

hiç kullanılmamış siyah kaşe kaban. 36-38 beden ve 42-44 beden elimde mevcuttur.

elimde kalan ürünlere 28. sayfadan ve diğer 2 konumdan bakabilirsiniz indirimlerde mevcuttur hanımlarrr

bu ürünler ayrılmış arkadaşlarrr kalan ürünlere 28. sayfadan bakabilirsiniz. ve diğer 2 konumda da elimde kalanların güncellenmiş hali mevcuuut indirimde sınır yook huu huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…