• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

$IMG_0142.jpg $IMG_0141.jpg $IMG_0146.jpg $IMG_0145.jpg $IMG_0140.jpg $IMG_0139.jpg $IMG_0138.jpg $IMG_0137.jpg

yenilerrrr :46: :46: :46: kalanlara ve diğer 2 konuma bakabilirsiniiiiz indirimler mevcut

ptt'ye hergün gidip sistem yok demesi yüzünden artık hergün kargo günüü hanımlar duyrulur elbet bi gün çıkaracm o kargoları inat ettim baskılar beni yıldıramaz :52: :52:

Cnm ustu beyaz alti siyah olan bi elbisen var onunda ustunde durusunu gorebilirmiyim. En bu sectiklerimin ve onceki sectiklerimin üstte durusunu ekle ben bunlar arasindan karar vereyim sende bak birseyler daha yapalim takasi birde kahverengi bir kaban var ayirtildi yazmissin ama satildi yazmamissin onun durumu ne satildimi o

Cnm bnm sorduklarimi satma sakin baskasina :)) ikimizde yapalim secimlerimizi ondan sonra sat :))

Yukarıdakilerin Hepsinin fiyat ve bedenini yazar mısın canım,sanırım bluzlar tunik tarzı.

canım siyah keten bolero 5 lira diğerleri 7 lira bu ürünlerin hiçbiri kullanılmadı ben bile ilk defa görüyorum kıyafetlerimin arasında şaşırdım :52:

lila tunik gömlek 36-38 beden
mor çiçekli altı etekli gibi duran tunik salaş bi model zaten her bedene olur
yeşil bluz 36-38 beden
hardal sarısıda 36-38 beden
keten bolero standart beden

elimde kalanların güncel hali bu şekildeeee. indirimler mevcuuut diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz . aralarında ayrılanlar da var :34:[/QUOTE

canm mrhaba.duzlestırıcının ıkı yannda ustu beyaz altı sıyah bı elbıse var. kac beden.bi de takas yapıyomusun]

36-38 beden canım ama salaş model gögüs çok büyük değilse her bedene olacak cinsten alt tarafı belden bol geliyor çünkü. onu bi arkadaş sordu olmazsa senle haberleşiriz yine :23:

canım senden 5 tllik biişey daha eklemeni istiyorum. Neler satıldı neler var bilmiyorum. 10 tl olsunda bari, öyle alıyım

canım bunların bedenleri kaç acaba
göğüsden kaç cm geliyorlar rica etsem

canım kaşe kaban 36-38 beden uyumlu kullanılmadı boyu omuzdan itibaren 80cm üzerimde duruşu şu şekilde

$103_0440.jpg $103_0439.jpg

diğer siyah mont kumaşı çok kaliteli kullanılmadı o da 36-38 beden olur 40a da olur diye de düşünüyorum. omuzdan itibaren 75cm. üzerimde duruşu;

$103_0432.jpg

diğer siyah trenckotu satmaktan vazgeçtim bana bişi kalmadı onu da ben giycem :9: :9: :9:

canım kaşe kaban 36-38 beden uyumlu kullanılmadı boyu omuzdan itibaren 80cm üzerimde duruşu şu şekilde

Eki Görüntüle 986907 Eki Görüntüle 986908

diğer siyah mont kumaşı çok kaliteli kullanılmadı o da 36-38 beden olur 40a da olur diye de düşünüyorum. omuzdan itibaren 75cm. üzerimde duruşu;

Eki Görüntüle 986914

diğer siyah trenckotu satmaktan vazgeçtim bana bişi kalmadı onu da ben giycem :9: :9: :9:

cnm küöüklwermiş uymadı bana iyi satışlar

Back