• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

bu ayakkabıları bu fiyata kaçıran bin pişman demedi demeyin :52:

1 kez giyildi sadece fotodanda belli oluyor tertemiz duruyor. 90 liraya almıştım. süet dolgu topuklu 38 numara. gerçekten çok rahat bi ayakkabı. spor veya şık olarak her şekilde kombine uyuyor. topuklu kullanmadıgım için düğünde giymiştim sadece elimden çıksın diye sade ve sadecee 25 liracık :9:

Eki Görüntüle 940013 Eki Görüntüle 940014 Eki Görüntüle 940015 Eki Görüntüle 940016

sayılı kullanıldı. tertemiz duruyor. sadece ayakkabının altı dışarda giyildiği için yepyeni denilemez. hiçbi deformesi falan yok. altındaki kırmızı detayı çok şık duruyor. süet veri detaylı. çok rahat bir ayakkabı koku falan yapmaz. 38 numara 120 liraya almıştım. 25 liraya veriyorum

Eki Görüntüle 940017 Eki Görüntüle 940018 Eki Görüntüle 940019 Eki Görüntüle 940020

veee yine tertemiz bi ayakkabı. düğünde giyildi sadece. 37 numara. sade ve şık. 85 liraya almıştım 25 liraya veriyorum

Eki Görüntüle 940023 Eki Görüntüle 940022 Eki Görüntüle 940021 Eki Görüntüle 940024

ayakkabılar bu şekildeeeee. ve kaşe kabanların falan üstümdeki halleri önceki sayfalarda mevcut ayrıntılı foto ve üstümde görmek istediginiz varsa yine atarım

canım ben bunlarıda istiyorum ama bedenleri nedir $103_0403 (1).jpg $103_0307.jpg Eki Görüntüle 953811

1.sıradaki panço zaten canım her bedene olur
2. sıradaki da öyle onun arka detayı çok şık yuvarlak yuvarlak halkalı o da 38 bedene olur
3. sıradaki ben 36 bedenim bana biraz bol duruyor gögüslerimde olmadıgı için :1: 38-40a daha rahat olur diye düşünüyorum

hmm olmama ihtimali var o zaman canım bunlar dursun o zaman :31:

merhaba tekrar :3:

beyaz altın düğmeli gömleği ce siyah yeleği istiyorum. birde kareli şişme yeleği tabi satılmadılarsa :9:

foto eklerseniz çok sevinirim o kadar şey varki dediğinizi anlıyamıyorum :18: bide leopar detaylı trenckot begenmiştiniz diğer konumda o olcakmı

evet trençkot oluyor diğerlerininde resimlerini eklemeye çalışayım :31:

tamam canım trenckotu sana ayırıyorum eline geçtiğinde kalitesini göreceksin ve bu fiyata kaçırmadıgına pişman olmıcaksın emin olabilirsin :34:

diğer sordukların bunlarmı pekii anladıgım kadarıyla foto ekliyorum bunlarsa eger bunlarıda ayırım sana satılmadılar daha;

$ttttttt.jpg $tttttttttt.jpg $ttt.jpg

tamam canım trenckotu sana ayırıyorum eline geçtiğinde kalitesini göreceksin ve bu fiyata kaçırmadıgına pişman olmıcaksın emin olabilirsin :34:

diğer sordukların bunlarmı pekii anladıgım kadarıyla foto ekliyorum bunlarsa eger bunlarıda ayırım sana satılmadılar daha;

Eki Görüntüle 953853 Eki Görüntüle 953854 Eki Görüntüle 953855

evet bunlar, beyaz gömlekte 36-38 değil mi ve kısa değil değil mi

dediğim gibi 160-53 kiloyum sana olur dersen ayır

aslında çok şey istiyorum ama yeleğin arkadan resmi olsaydı üztünde :17:

evet bunlar, beyaz gömlekte 36-38 değil mi ve kısa değil değil mi

dediğim gibi 160-53 kiloyum sana olur dersen ayır

aslında çok şey istiyorum ama yeleğin arkadan resmi olsaydı üztünde :17:

canım ben hemen üstümdeki halini gör diye kombinleyemiyorum öyle çekip koyuyorum sen kafana göre kombinlersin :1::1:
beyaz gömlek kesinlikle olur üstüne

$IMG_0046.jpg $IMG_0044.jpg

Son düzenleme:
Back