Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

bu konuda elimde kalanlar bunlar. aralarında ayrılanlar da var. diğer 2 konuma bakabilirsiniz. indirimler mevcuuut

üstteki montların üzerimde duruşu bu şekildee . etiketi üstünde bu fiyata bulamazsınız hanımlar indirimler mevcuttur

Eki Görüntüle 945415 Eki Görüntüle 945417

Eki Görüntüle 923563

Eki Görüntüle 923577

Eki Görüntüle 923580 Eki Görüntüle 923582

yeni eklediklerimden ve elimdekilerden özelden soran bazı arkadaşlar için üzerimdeki halleri fiyatlarının çok altına veriyorum arkadaşlar sıfır ürünler gel vatandaş gelllll [/QUOTE]

bazı parçaların üzerimdkei halleri bu şekildeeee

sarı mavi kısa gömlek hoşuma gitti, ben 38 bedenim ama inceyim. bide tüllü elbise var 36-40 arasına olur demişiniz acaba boyu nasıl. Yani ben ya diz üstü yada bileklerde giyiniyorum. Acaba tülün uzunluğu tam bileğe kadar inermi 172 boyundayım. Eğer uygunsa özelden bilgilerimi veriyim

canım 3 tane tüllü elbise var hangisinden bahsediyosun :26: sarı mavi kısa gömleği bi arkadaş ayırttı. tüllü elbiselerden de üstü kot olanlar ayrıldı. ama siyah beyaz çizgili üst penye alt tül olan elbise diyosanız onun boyu baya uzun bileğine kadar olur

lacivert beyaz gibi duruyo çizgili, altı tül

lacivert beyaz gibi duruyo çizgili, altı tül

evet onun boyuna baktım şimdi ben 1.70 boyundayım bileğimi buluyor boyu hatta çok az daha uzun bile oluyor size tam bileğinize kadar olur. o hakkaten çok güzel bi ürün ben uzun kullanmadıgım için satıyorum yoksa kesinlikle satmazdım. hiç kullanmadım.

onu ben alabilirim. kapıda ödeme olduğu zaman ayrıca ücret alıyorlarmı peki, daha önce alım yapmadım o şekilde

onu ben alabilirim. kapıda ödeme olduğu zaman ayrıca ücret alıyorlarmı peki, daha önce alım yapmadım o şekilde

ben kapıda ödemeli yollamıyorum yanlız :26: ptt hesabım yok çünkü satışlarımı ziraat bankası atmsi üzerinden kartsz işlemle yapıyorum ek kesinti falan olmuyor

beyaz üzerinde fiyonklar olan bady ayrıca 5 tlliklerin son ürünü olan sweat gibi duran kendinden yazılı siyah beyaz bluzuda istiyorum

bu ürünler ayrılmıştır arkadaşlar bilginizeeee. kalan ürünlere bi önceki sayfadan bakabilirsiniz ve diğer 2 konuma bakabilirsiniiiiz

huu huu yarın kargo günüü kalan ürünler sizleri bekler hanımlarr

elimde kalanların güncel hali bu şekildeeee. indirimler mevcuuut diğer 2 konumada bakabilirsiniiiz . aralarında ayrılanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…