Kot elbiseleri istiyorum adres nazil yazicam yeni üye oldum
Kot buz rengi ilk sayfanda ekli düğmeli standart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kot buz rengi ilk sayfanda ekli düğmeli standart
Kot ceket düğmeli buz rengi
o da satıldııı :26: özel msj attım size
Ustu kot elbise kaç beden kot ceket kot yelek kot elbise ucu son ne olur
kot ve tül detaylı yelek satılmış sanırım alan arkadaşa olmassa ben isterim
olmuş alan arkadaşa canım çokta begenmiştii
hayırlı olsun o zaman ne diyelim kısmet.daha beğendiğim çok kıyafet vardı ama hepsi satılmış.burada genelde 36-38 beden satılıyor o yüzden sizinkiler gözümden kaçmış.40-42 güzel kıyafetler sizde varmış ama ben geç bakmışım.iyi satışlar
hayırlı satıslar olsun kırmızı trenckot en son ne olur
Düşünceniz için öncelikle teşekkür ederim36-38 beden kırmızı trenckot en son 20 olur. sizle bi türlü alışveriş yapmak kısmet olmadı yapalım artıık bide siz bu iki ürünü sormuştunuz ben kot göleği satıldı sanıyodum ama bugün bi baktım satılmamış eger bunlarıda düşünürseniz üçünü 30tl ye bırakırım.
Eki Görüntüle 964179 Eki Görüntüle 964180 Eki Görüntüle 964182 Eki Görüntüle 964183
Düşünceniz için öncelikle teşekkür ederim
Trenckot u begendım tişört degılde gömlekle 25 e anlaşalım :) Çok alısverıs yapıyorum sınırlamam lazım :)
Eki Görüntüle 968080 Eki Görüntüle 968081 Eki Görüntüle 968082 Eki Görüntüle 968083
bu ürünler ayrılmış arkadaşlarrr kalan ürünlere 28. sayfadan bakabilirsiniz. ve diğer 2 konumda da elimde kalanların güncellenmiş hali mevcuuut indirimde sınır yook huu huuuu
tamamdır öyle olsun özelden bilgilerinizi bekliyorum yarın kargonuzu göndereyim
hedom yeni ürn ekledim ..soruyodun ya bak istersne