Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

canım özelden de yazıcam 5dk engeline takılıyorum kusuruma bakma :26: 1. sıradaki elbise 38-40 beden. ve müthiş bi elbisedir bana olsa kesinlikle satmazdım balon etekli istedigin boya çekebilirsin arkasıda v şeklinde geliyor önü arkası aynı kesim. 2 sıradaki 36-38 beden düzz rahat sade bi elbise hiç kullanılmamıştır ikiside

36-38 beden olan bana olmama ihtimali var canım 1. sıradaki elbiseyide ekle sen bana

36-38 beden olan bana olmama ihtimali var canım 1. sıradaki elbiseyide ekle sen bana

o elbiseyi gerçekten seveceksiin modeli tam fotoda belli etmemiş kendini gerçekte göründüğünden daha güzelll ekliyorum sana o zaman kuzum.

bu ürünler satılmıştır kalanlara sizi de bekliyoruz efenim huuu huuu

canım ürünler geldi iş yerindeyim deneyemedim ama çok güzeller teşekkür ederim

canııım ben teşekkür ediyorum asıl yorumun için güzel günlerde kullan inşallah

canım ürünlerin geldi çok güzeldi.elimde 2 adet jullyden aldığım kot var dar geldi .bakmak istersen sayfama yeni şeyler ekledim.bi de siyah beyaz gömleği ve yeşili satma olur mu(yalnız tisört bana çok büyükmüş:)bu arada takas yaparken inidirimli fiyat üzerinden yapmıyorum canım.takas yaptığımız pant. dada öle oldu senle.ama artık biribirimizi tanıyoruz ve ürünlerimizi biliyoruz sen beğenirsen hallederiz bundan sonrası için:)nasıl olsa ikimizde fazladan bi sürü şey koyuyorz hak geçmiyor

Son düzenleme:

özelden yazdım kuzum. yeni şeyler bekliyorum senden eklediklerine bakıcam

bu sayfada elimde kalanlar bunlar arkadaşlar. detaylı foto çekebilirim istediğiniz ürüne. diğer 2 konuma da bakabilirsiniz indirimler mevcuttur huuu huuuu

bu fiyata bu ayakkabılar kaçmaz çok net söylüyoruuum hepsi sıfır sayılııııır

Ustu kot elbise kaç beden kot ceket kot yelek kot elbise ucu son ne olur

Ustu kot elbise kaç beden kot ceket kot yelek kot elbise ucu son ne olur

kot yelek satıldı. kot ceket hangisi anlamadım :26: üstü kot olan iki tane elbise var birinin tülü siyah diğeri toz pembe. üst bedeninize göre değişir ölçüsü. eger gögüslerinizin bedeni çok yüksekse sıkar sizi. 80 bedene kadar olur altı zaten tül şeklinde geldiği için sıkıntı olmaz iki kot elbise 10 lira olur pembe olan hiç kullanılmadı siyah olan sadece 1 defa kullanıldı

Son düzenleme:

Kot elbiseleri istiyorum adres nazil yazicam yeni üye oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…