canım fiyat ve kullanım durumu yok mu mesela halıların ne kadar
Kiyafetlerdende soruyosan hepsi bir en fazla iki kez giyildi hamile kaldigim icin hic kullanamadim hepsi tertemiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım fiyat ve kullanım durumu yok mu mesela halıların ne kadar
cnm yine msj süresi tamamdır bilezikler bnmmmmm adresini yolla canım bende yollayım
Istanbulda oturuyorum de lutfeeeen
bugün pek sakin topiğim yahu şöle başa doğru bi tıklayın canlar her sayfa ayrı bir ihtiyaç
canım sabahlığı kaç kilo iken denedin. yada giydin mi bilmiorum.boyun kaç bi de ?sabahlığın boy uzunluğu nedir. c.tesi civile saat kaçta gelceksin canım.
cnm yine msj süresi tamamdır bilezikler bnmmmmm adresini yolla canım bende yollayım
canım sabahlığı kaç kilo iken denedin. yada giydin mi bilmiorum.boyun kaç bi de ?sabahlığın boy uzunluğu nedir. c.tesi civile saat kaçta gelceksin canım.
Canm benim boyum 1.65 civari sabahlik boylari standart oluyo bedende boy oynamiyo pek
Merhaba çanta ne kadar acaba?
Eki Görüntüle 967813 Eki Görüntüle 967814 Eki Görüntüle 967816 Eki Görüntüle 967817 Eki Görüntüle 967818 Eki Görüntüle 967819 Eki Görüntüle 967820 Eki Görüntüle 967822 canlar altin gumus zumrut yakut deiller az kullanildilar
tamam canım .bakarız.
Canim misafirim varsi haber veremedim yarin civile gelcem
tamam canım kahve takımı sabahlık kesme tahtası getir de sen.bakarım ben onlara beğenirsem alırım.kaçta gelceksin peki.
Eki Görüntüle 969608 nilay bundan canm