Allah razı olsunda demezler bişeysede demzler arkadaşım hatta kötulerlerbilee maalesef..(
kafana takıp durma uzulen sen olursun..
unutmak mumkun deil ama aklına getirmemeye çalış ..
en iisimi hiç bişey yapmadan herşeyi onlardan beklemk aslında ozamn kıymetli olunuo
tescillendi bu olay..
bosverrr iyiyapmisin oyle adamla isin olmaz daha gencsin karsina cok iyi insalar cikacaktir eminim mutlu ol gez toz kendinden odun verme vermen gerekirsede buna degecek bir erkege odun ver
bir arkadaşım boşanmıştı.severek evlenmişlerdi.okadar üzüldüki aynı senin gibi..kıymetimi bilmediler nankörler filan diye içerledi durdu..onada fazla şey yapılmamıştı..daha doğrusu arkadaşım çok sevdiği için ısrarcı olmamıştı..boşandıktan sonra içerledi sadece...ama ikinci eşiyle öyle güzel bir düğün yaptıki dillere destan..evini son model döşetti..ve şimdi okadarda mutlularkiiii...boşverrr yaşadıkların yanına kar kalsın..kazandığın tecrübeyle ikinci evliliğinde mutlu olursun işallah.
bende bişeler yazsam yeni konu açamıyorum kusura bakma arkadaşım
bende ayrılmak üzereyim hemde 2 yaşında kızım var.para da pulda gözüm yoktu ama benim eşimde çalışmazdı.üstelik beni aldattı dayak bile oldu.o kadar uzun ki anlatsam roman olur.7 yıl çıktık evlendik 3 yıl evli kaldık ama sonuç hüsran.bende çok kötüyüm.hergün kavga bende dayanamadım saygı kalmadı arada.şimdi neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Herşeyde bir hayır vardır. Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına.
Benim takıldığım şu bende denizliliyim ve bizde nişanı ve kınayı kız tarafı yapar sen aslen nerelisin canım? Ve bende gelinliğimle duamla baba ocağından çıktım ama hoca çağırılmadı dedciğim yaptı duamı... Çokta hoştu ince ayrıntılar bunlar takmaya gerek bile yok yani.
bende ayrılmak üzereyim hemde 2 yaşında kızım var.para da pulda gözüm yoktu ama benim eşimde çalışmazdı.üstelik beni aldattı dayak bile oldu.o kadar uzun ki anlatsam roman olur.7 yıl çıktık evlendik 3 yıl evli kaldık ama sonuç hüsran.bende çok kötüyüm.hergün kavga bende dayanamadım saygı kalmadı arada.şimdi neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
ben aslen afyonluyum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?