bir arkadaşım boşanmıştı.severek evlenmişlerdi.okadar üzüldüki aynı senin gibi..kıymetimi bilmediler nankörler filan diye içerledi durdu..onada fazla şey yapılmamıştı..daha doğrusu arkadaşım çok sevdiği için ısrarcı olmamıştı..boşandıktan sonra içerledi sadece...ama ikinci eşiyle öyle güzel bir düğün yaptıki dillere destan..evini son model döşetti..ve şimdi okadarda mutlularkiiii...boşverrr yaşadıkların yanına kar kalsın..kazandığın tecrübeyle ikinci evliliğinde mutlu olursun işallah.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elimde değil isyan ediyorum artık
- Konu Sahibi abcdefg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah razı olsunda demezler bişeysede demzler arkadaşım hatta kötulerlerbilee maalesef.. (
kafana takıp durma uzulen sen olursun..
unutmak mumkun deil ama aklına getirmemeye çalış ..
en iisimi hiç bişey yapmadan herşeyi onlardan beklemk aslında ozamn kıymetli olunuo
tescillendi bu olay..
dediğin gibi bir de ben herşey istiyorum diye azar işittim ve maddiyatçı oldum. keşke gerçekten çok şey isteseydim canım yanmazdı.
bosverrr iyiyapmisin oyle adamla isin olmaz daha gencsin karsina cok iyi insalar cikacaktir eminim mutlu ol gez toz kendinden odun verme vermen gerekirsede buna degecek bir erkege odun ver
yanarım yanarım bende buna yanarım işte. bütün bunlara değen birisi olsaydı bari.
bir arkadaşım boşanmıştı.severek evlenmişlerdi.okadar üzüldüki aynı senin gibi..kıymetimi bilmediler nankörler filan diye içerledi durdu..onada fazla şey yapılmamıştı..daha doğrusu arkadaşım çok sevdiği için ısrarcı olmamıştı..boşandıktan sonra içerledi sadece...ama ikinci eşiyle öyle güzel bir düğün yaptıki dillere destan..evini son model döşetti..ve şimdi okadarda mutlularkiiii...boşverrr yaşadıkların yanına kar kalsın..kazandığın tecrübeyle ikinci evliliğinde mutlu olursun işallah.
inşallah. allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. gelen gideni aratmasın inşallah.
canım her işte bi hayır vardır en önemli kararı vermişsin zaten boşanmayı tercih etmişsiniz bence bugünden sonra artık seni daha güzel günler bekliyor. bunları hüzünle hatırlam artık alman gereken bir ders vardı belki de o yüzden yaşadın bunları . belki de yeni hayatına tecrübe katacak anılar bunlar haydi unut bunları ve seni bekleyen güzel günleri düşün bunlar yerine
- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
anlattıklarınızın aynısını hatta belkide kendimce daha fazlasını yaşadım diyebilirim
halen yaşıyorum.hepimizin hayalleri var .ne hayallerle evleniyo insan .bazen gücüne gidiyo
ağlıyosun hıçkırarak ama boş kendini yıpratıyosun
evet dünyalık olabilir boş şeyler olabilir .ama senin yuvan, istediğin gibi görmek istiyosun
tamam maddiatları yoktur .sende acırsın kıyamazsın ,uygununa azına kaçarsın
ama kıymet bilinmezse canın çok yanar.üstüne daha neler neler yaşarsın
bunu bende öğrendim acımamak gerekiyo ama yinede huy bu değişemiyosun halen acıyorum
ama öyle hayallerim varki...olmasını istediğim...ulaşması zor...çok çok lüks te değil
hayal işte ...inşlh bi gün olur
bunları geçtim şimdilik. ailesi ile maneviyat aradaki saydı ve dürüstlük önemli diyorum
malesefki alttan almak.susmak.saygılı göstermek.merhamet etmek yetmiyomuş
sussan soğuk derler.konuşsan dırdırcı derler.onlara akıl sır ermez
beni tutan eşim ona olan sevgim ,yoksa dik başlı biri olsaydım bende bana yapılanlara karşılık boşanmış olabilirdim
ama onlarla evlenmedim. evimde huzurlu olmaya çalışıyorum. zamanla bunu öğrendim
en güzeli Allaha havale etmek,isyan ederek günaha girme Allah büyük ona sığın
bak diyosun onlarda görsün aynısını diye
bu dilediğin yine Allah'tan
nede olsa herşey bi imtahan
isyan ederek kendi üzerine çevirme belaları
etme bulma dünyası bunu gördüm ben
halen yaşıyorum.hepimizin hayalleri var .ne hayallerle evleniyo insan .bazen gücüne gidiyo
ağlıyosun hıçkırarak ama boş kendini yıpratıyosun
evet dünyalık olabilir boş şeyler olabilir .ama senin yuvan, istediğin gibi görmek istiyosun
tamam maddiatları yoktur .sende acırsın kıyamazsın ,uygununa azına kaçarsın
ama kıymet bilinmezse canın çok yanar.üstüne daha neler neler yaşarsın
bunu bende öğrendim acımamak gerekiyo ama yinede huy bu değişemiyosun halen acıyorum
ama öyle hayallerim varki...olmasını istediğim...ulaşması zor...çok çok lüks te değil
hayal işte ...inşlh bi gün olur
bunları geçtim şimdilik. ailesi ile maneviyat aradaki saydı ve dürüstlük önemli diyorum
malesefki alttan almak.susmak.saygılı göstermek.merhamet etmek yetmiyomuş
sussan soğuk derler.konuşsan dırdırcı derler.onlara akıl sır ermez
beni tutan eşim ona olan sevgim ,yoksa dik başlı biri olsaydım bende bana yapılanlara karşılık boşanmış olabilirdim
ama onlarla evlenmedim. evimde huzurlu olmaya çalışıyorum. zamanla bunu öğrendim
en güzeli Allaha havale etmek,isyan ederek günaha girme Allah büyük ona sığın
bak diyosun onlarda görsün aynısını diye
bu dilediğin yine Allah'tan
nede olsa herşey bi imtahan
isyan ederek kendi üzerine çevirme belaları
etme bulma dünyası bunu gördüm ben
Son düzenleme:
Herşeyde bir hayır vardır. Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına.
Benim takıldığım şu bende denizliliyim ve bizde nişanı ve kınayı kız tarafı yapar sen aslen nerelisin canım? Ve bende gelinliğimle duamla baba ocağından çıktım ama hoca çağırılmadı dedciğim yaptı duamı... Çokta hoştu ince ayrıntılar bunlar takmaya gerek bile yok yani.
Benim takıldığım şu bende denizliliyim ve bizde nişanı ve kınayı kız tarafı yapar sen aslen nerelisin canım? Ve bende gelinliğimle duamla baba ocağından çıktım ama hoca çağırılmadı dedciğim yaptı duamı... Çokta hoştu ince ayrıntılar bunlar takmaya gerek bile yok yani.
bende bişeler yazsam yeni konu açamıyorum kusura bakma arkadaşım
bende ayrılmak üzereyim hemde 2 yaşında kızım var.para da pulda gözüm yoktu ama benim eşimde çalışmazdı.üstelik beni aldattı dayak bile oldu.o kadar uzun ki anlatsam roman olur.7 yıl çıktık evlendik 3 yıl evli kaldık ama sonuç hüsran.bende çok kötüyüm.hergün kavga bende dayanamadım saygı kalmadı arada.şimdi neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
bende ayrılmak üzereyim hemde 2 yaşında kızım var.para da pulda gözüm yoktu ama benim eşimde çalışmazdı.üstelik beni aldattı dayak bile oldu.o kadar uzun ki anlatsam roman olur.7 yıl çıktık evlendik 3 yıl evli kaldık ama sonuç hüsran.bende çok kötüyüm.hergün kavga bende dayanamadım saygı kalmadı arada.şimdi neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
inan bundan sonra yasayacagin hayat kocanla yasadiginda cok daha iyiolacak..
daha huzurlu ve daha saygi dolu..
yaptiklarini sineye cekmemissin cocuguna ragmen..bundan sonra ins yolun acik olacak..:Saruboceq:
Herşeyde bir hayır vardır. Allah gönlüne göre birini çıkarsın karşına.
ben aslen afyonluyum canım.
keşke çocuk yapmasaydınız ama olmuş bi kere. boşanmalarda olan çocuklara oluyor yine. yeni bi hayat kuracksın kendine yapacak bişey yok.
cok üzüldüm durumuna madem böyle nisanliyken bile farkindaymisin evlenmeseydin...blki düzelir diye evlenmisindir ama iste kurtulmusun neye isyan ediyosun ya seni geri kabul eden ailen olmasaydi ne yapcaktin...isyani o zaman ederdin...herseyde haklisin da su kuzeninin evliliigini kiskanma gibi bi durum var galiba..birak kim ne yasarsa yasasin o iyi yasiyo diye neden isyan ediyosunki...takkma artik inssllh iyi olur
ben aslen afyonluyum canım.
hmm afyon demekki orada adetler öyle denizli deyince şaşırmıştım çünki!
Neyse canım takma kafana böle şeyleri Allah herşeyi gönlüne göre versin! a.s.
evlilik bi şansmıdır,yoksa o şansıda şansızlığıda biz mi yaratırız bilmiyorum..
yaşanmış ve bitmiş artık eğrisi doğrusuyla,içinde yaralar olmuş belki çok yeni olduğundan izin vermiyosun kabuk bağlamasına ama hep bunları düşünür haksızlıklara üzülürsen bu ömür böyle mutsuzlukla,üzüntüyle hep sorgulayarak geçer..ileriye doğru bak bence..allah bi gün biyerde sorar hesabını..senin için rahatsa ben doğruydum elimden geleni yaptım diyosan tamamdır gerisi onlara kalmış
yaşanmış ve bitmiş artık eğrisi doğrusuyla,içinde yaralar olmuş belki çok yeni olduğundan izin vermiyosun kabuk bağlamasına ama hep bunları düşünür haksızlıklara üzülürsen bu ömür böyle mutsuzlukla,üzüntüyle hep sorgulayarak geçer..ileriye doğru bak bence..allah bi gün biyerde sorar hesabını..senin için rahatsa ben doğruydum elimden geleni yaptım diyosan tamamdır gerisi onlara kalmış
allah yardımcın olsun cnm benim ya..ailen yanındamı bari..onların desteği varsa yine birazda olsa iyi hissedersin kendini
Allah kadir kıymet bilmeyen hatır gönül bilmeyen artniyetli insanlardan uzak tutsun.onların daha en baştan çıkarlarından kendilerinden başka bişey düşünmedikleri meydandaymış ama işte iyiniyet herkesi kendisi gibi bilmek insanın gözüne perde çekiyor.bu tür insanların karşısına kendileri gibi olanlar çıkmalı ki aynayı konyayı anlasınlar fakat nedense gelir bizim gibi safları bulur sonrada hiçbirşey olmamışçasına çekip gidebilirler böyle rahat rahat.Rahattırlar çünkü o basit beyinlerine göre kaybeden olmamışlardır ki ellerini taşın altına sokmamışlardır ki hep her anlamda uyanık davranıp minimum zahmet minimum para harcamışlardır.Ama Allah yukarda ve kimsenin hakkı kimseye kalmaz ilahi adalete her zaman güven ve geleceği düşün artık.Sen kalbini bozma Rabbim kalbine göre versin herşeyi inşallah.