Elijah Wood Fan Clup

ısteeeeeeeeeee yılın bomba vıdeosu johnnyden sonra tabıkıı bızım elinın kucukluk resımlerınden bı vıdeooo

lo burcu kafa bak bu vıdeo superrrrrr helede ıcndekı fotolar mukemmel senınde begncıgını umuyorum bak ızleee superrrrrrr

burcucummmmmmm bu vıdeoyu ızlerken emınm senden basını salıcaksın cunku super bı sarkı elde deıl basını salamamak

evt sımdı orly enıstem ve yuzklerın efmdısındekılerle bı ropartaj DIKKAT O KAZITMIS OLAN KAFADNA KORKUP PC NIN AYARLARINIZLA OYNAMAYIN CUNKU O ORLYYYYYYYY

01woodelijahherrderringed1.jpg

3898ffrodo1thumbln7.jpg

f200ge6.jpg

f202uf2.jpg

frodoxo7.jpg

frodoauenlandlf3.jpg

frodomja6.jpg

frodorevfn8.jpg

RESİMLERİ CALANLARI DÖFERİMMM ZEYNEP ABLA HARİÇÇÇÇÇyasakkelime

aşkolsun burcucum yaws öle olsun çok kırıldım ama yawssss:1no2:

[youtube]_Yd8Vr4aQKI[/youtube]

[youtube]pvAsO8o6tww[/youtube]

[youtube]gcTVghyAB-w[/youtube]

[youtube]YKpMjGo7a_k[/youtube]

[youtube]MWaBIxJeP24[/youtube]

[youtube]UmftihOXF8s[/youtube]

BU VIDEONUN ADI ELIJAH WOOD-ANGEL:asigim::asigim:
[youtube]OnpupnbKO2Q[/youtube]

YIL 1990 AŞKIM 9 YAŞINDAŞeniz
[youtube]44iIUURzuLk[/youtube]

BAŞARILI FİLM YILDIZIM BENİM SENİ ÇOK SEWİYORUM AŞKIM SESİNİ DUYABİLİYORUZ BU VİDEODA:sm_cool:

[youtube]b4uMNhnBKpE[/youtube]

kız bırak ne işin var nişanlı adamlarla hem türklerin kökü mü kurudu:))))

kız bırak ne işin var nişanlı adamlarla hem türklerin kökü mü kurudu:))))

ama cok yakışıklı şu tatlılıg bak yaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

o snn enişten hande kafaaaaaaaaaaa:mymeka:

walla hangi birine enişte dicem untuum gitti yaws o kadar çok warki ama yani biliyoz burcucum eniştemiz olduğunuda ,senden katı kural koymuşun puyçu kafaŞenizŞeniz öpüyorum seni ayrıca bu öpücük nicki annemin adına yapıldı biliyon mu :Roflol::Roflol:

BİR VİEDO YAPTIM Kİİİİİİİİ ARKADA FIRTINAMSIN ÇALIYO ELİJAH'IN EN GÜSEL REİMLERİ VAR AMA KOYAMIYOMMM ZEYNEP ABLA MSNYE GEL YOLLIYIMMsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cocukken bıle buyuyunce nasıl olcagını bellı edıyo yıgıdımmm şu tatlılıga masumluga bakın yaasenağlama

woode5rx4.jpg

fakültelüm benüm azcık daha bekle fakültendee bende gelcemmm

elijahwood04re9gw4.jpg

X