• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatanın hiç pişmanlık duymaması peki?

@benneyanginlargordum 'e katılıyorum. O gördüğünüz ihanet sonrası pismanlıklar hep rol, o pismanlık rolünün amacı da su "senle isim bitmedi, bi daha kan bana bi daha yere sereyim seni, doymadım" bunun dısında bi anlamı ya da maksadı yok. Bizzat yasayan biri olarak söylüyorum, en cok pismanlıgı da (pismanlık rolü diyelim) benimki göstermisti. Ama hepsi yalan. Pismanlık duyacak kadar ar damarı olan hiçbir insan evladı aldatmayı göze alamaz zaten, sizi sevmedi sevmeyecek. O sizin güzel anılarınız bi tek size güzel. Bu konuda net olalım. Aldatıp pismanmıs gibi yapan adamlar şahken şahbaz olanlar.
Haklısınız hepımızın bıldıgı bısey netiz orda sevseydı yeltenmezdı bıle yalanmıs hepsı

Düşünmeyin deselerde düşüneceksiniz. Ama düşünmeyin bunları. Cezası büyük olacak demek ki erteleniyor. Sert düşecektir vakti vardır. Erkekler ilk ayrılmalarında özgürlük duygusunun sarhoşluğu ile etrafında olup bitenlerin farkında olmuyorlar. Siz yeni hayatınıza odaklanın. Ne ne yaptığına ne ne hissettiğine bakın.
Tabı canım yenı çöpluk hayatının tadını çıkarıyordur

Aldatan aldattığı için ağlayıp zirlayıp pişman olmuyor ki. Yakalandığı için pişman oluyor.
Laf-i guzaf. İstediği kadar ağlasın. Timsah gözyaşları...
Sizin konunuzda da anladığım kadarıyla aldattığı için bitmis evlilik. Hala aldattığı kişi ile konuşuyorsa şu an eskiye bir özlem duymuyordur. Sonuçta gönlünü alan biri var . Bu nedenle de bu kadar tepkisizdir buyuk ihtimalle

Haklısınız hepımızın bıldıgı bısey netiz orda sevseydı yeltenmezdı bıle yalanmıs hepsı
Bi de kendinizi aldatanın yerine koyun. İliskisine ve kendisine saygı duymayan, elindeki gülü büyütmek dururken, otla sapla ugrasan, gercekten sevmenin ve sevilmenin ne demek oldugunu bilmeyen ve belki de hiç bilemeyecek olan, kosulsuz sevgiyi arayıp, buldugunda alamayan, kendinden/ hayatından doyum ve tatmin sağlayamayan, anlamsız, kandırmacalı ve ici bos bi yasam süren biri oldugunuzu düsünün. Simdi kaybettiniz gibi geliyodur ama sonucta kazanan sizsiniz. Yolunuz acık olsun. Cok mutlu olun

Bi de kendinizi aldatanın yerine koyun. İliskisine ve kendisine saygı duymayan, elindeki gülü büyütmek dururken, otla sapla ugrasan, gercekten sevmenin ve sevilmenin ne demek oldugunu bilmeyen ve belki de hiç bilemeyecek olan, kosulsuz sevgiyi arayıp, buldugunda alamayan, kendinden/ hayatından doyum ve tatmin sağlayamayan, anlamsız, kandırmacalı ve ici bos bi yasam süren biri oldugunuzu düsünün. Simdi kaybettiniz gibi geliyodur ama sonucta kazanan sizsiniz. Yolunuz acık olsun. Cok mutlu olun
Zaten öle oldu, yuzunu dahı gormedıgı baska profılle konustugu salak sacma ınsanlar, hanı sımdı nerdeler hayatının neresındeler... Ben onun belkı de tek destekcısıydım her konu da benı de kaybettı

Herseyın vaktı var ıllede pısmak etmek ıstıyorsanız daha guclu daha mutlu olacak seyler katın hayatınıza. Kendınıze en buyuk ıyılıgı ona da en buyuk kotulugu yapmıs olursunuz.
Kesınlıkle onu ben adam ettım, ben toparladım şimdı emınım darmadumandır her ne kadar o hep kuyruğu dık tutanlardan olsa da ben sımdı bunu 1000 km oteden hissedebılıyorum ve emınım

Aldatan aldattığı için ağlayıp zirlayıp pişman olmuyor ki. Yakalandığı için pişman oluyor.
Laf-i guzaf. İstediği kadar ağlasın. Timsah gözyaşları...
Sizin konunuzda da anladığım kadarıyla aldattığı için bitmis evlilik. Hala aldattığı kişi ile konuşuyorsa şu an eskiye bir özlem duymuyordur. Sonuçta gönlünü alan biri var . Bu nedenle de bu kadar tepkisizdir buyuk ihtimalle
Onun lıstede vardır konusacagı kısı haklısınız ıste sanalda takılıyor

Size bir şey diyeyim mi, bana böylesi bir nebze olsun daha "onurlu" geliyor. Hayır o boku yemişsin affettirmeye çalışmak neden? Gözden çıkarmışsın işte bir kere. Ben neden bu iğrençliğe daha fazla maruz kalayım. Efendi efendi suçunla otur çık git hayatımdan. En iğrenç şekilde aldatılmış biriyim. Ve terk ettikten sonra aylarca kapımda yatıp kalkmaları yüzünden sinirlerim harap olmuştu. Hala seni seviyorum bana dön diye böğrünüp 2 sene sonra aldattığı kadınla evlenmesi de oskarlık oyunculuğunu kanıtlamıştı zaten. Aşşağılıklar!

Yanlış anlamayın sizi üzmek istemiyorum ama konuyu okuyunca oh ne güzel dedim. Adam salça olmuyor, dava açısından da güzel beyanlara, dilekçelere itiraz eden yok, mis.
Tahmin edebiliyorum sadece yaşadığınız yıkımı. Ama sizin açınızdan daha temiz bir süreç işliyor bence. Yani ülke şartlarında kadının peşini bırakmayan, erkektir yapar algısı üzerinden kadına psikolojik baskı kurduran, boşansa bile huzur vermeyenler varken inanın sizin açınızdan böylesi daha iyi.
Mutluluklar diliyorum.

Yanlış anlamayın sizi üzmek istemiyorum ama konuyu okuyunca oh ne güzel dedim. Adam salça olmuyor, dava açısından da güzel beyanlara, dilekçelere itiraz eden yok, mis.
Tahmin edebiliyorum sadece yaşadığınız yıkımı. Ama sizin açınızdan daha temiz bir süreç işliyor bence. Yani ülke şartlarında kadının peşini bırakmayan, erkektir yapar algısı üzerinden kadına psikolojik baskı kurduran, boşansa bile huzur vermeyenler varken inanın sizin açınızdan böylesi daha iyi.
Mutluluklar diliyorum.
Yok avukatım mesaj attı cevap bıle vermedı, aradı da acmadı yanı ılk acarken dosyayı, o derece umrunda degıl sucunu kabul ettı çekıldı kosesıne 2.durusmaya da gelmedı zaten kabullenmıs durumda. Hersey ortada zaten dedı sunmus sıze mesajları dedı

Iyı aksamlar Kk. Daha önceden de bır kac kere konu açmıstım hatta burda aynı durumu yaşayan arkadaşların konusuna da arada yorum yaparak az çok konumdan bahsedıyorum. Benim hep aklıma takılan bısey var, normalde aldatan adamlar burda da goruyorum bınbır turlu özur dıleyıp bırsuru laf cambazlıgına gırıp eslerını gerı döndurmeye çalısıyorlar. Benım bosanma aşamasındakı eşim 8 aydır aılemın yanındayım ve başka sehırdeyım yanı kendı evımden uzakta. (olaylar burda ızındeyken patlak verınce donemedim) Esas sormak ıstediğim şu 8 aydır bır gıttı pir gıttı burdan bulundugum sehırden gönderdık yanı biz. Ondan sonra ne arama, sorma, ne af dıleme, ne mesaj kayıplara karıstı, sadece ilk durusmaya geldı, hakımın huzurunda evet öle bır mesajlama var dedı kabul ettı suçunu. Bu arada ben dava açtıkdan sonra ne avukat tuttu, ne şahidi var, ne de davasını takip ediyor, durusmaya geldıgınde boş yasıyorum ben dedı bızımkılere, bu arada durusma gunu gelmeden once anlasmalı bosanalım bıtsın bu ıs dıye mesaj attıgımda yanı ne yapacagız, ne edecegız dıye konusmak ıcın mesaj attıgımda okuyor okuyor cevap yazmıyor... Bu durum ııcn engelını kaldırdıgımda da durumlarıma bakıyor, hatta ılk bakanlardan oluyordu, affedecegımden fılan degıl ama neden bu kadar tepkısız kalıyor? Bız sevgılı fılan degıldık sonucta 2.5, 3 yıl aynı evı paylastık, nıce şeyler paylastık, bu kadar tepkısız kalması, ruhsuz olması ya da şu an ıcınde bulundugum belırsızlıkler benı çok dusunduruyor. Hıc normal gelmıyor bana, sonucta bı evlılık bıtıyor o hıc dusunmuyor mu? Dıye aklımda devamlı bu sorular, ayrılacak olmam degıl ama benı en cok uzen bu kadar basıtmıydı? Sorusu...Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapacak arkadaşlara
‘’Bulunduğum şehirden gönderdik biz’’ demişsiniz.Muhtemelen aileniz filanda girdi işin içine.Neler yaşandı bu süreçte?Bence yapacağı hiçbir şeyin işe yaramayacağını da düşünebilir

‘’Bulunduğum şehirden gönderdik biz’’ demişsiniz.Muhtemelen aileniz filanda girdi işin içine.Neler yaşandı bu süreçte?Bence yapacağı hiçbir şeyin işe yaramayacağını da düşünebilir
Tabıkı annem onunla bı konusma yaptı, kardesım de aynı sekılde, ılk olayında kendu ıcımızde kapatmıstık ben aıleme dahı yansıtmamıstım sadece onun aılesı arabuldu yani. Bu sefer dallanıp budaklanınca herkes duyunca buyukler fılan oda yerın dıbıne gectı onun utancıda var

Canım kadınlar lütfen aldatılmanın bi anlık hata olduğu, erkeklerin nefsine hakim olamadıkları? gibi deli saçması şeylere inanmayı bırakın. Gayet bile isteye aldatıyorlar. Pişman olacak adam zaten aldatmaz.

Canım kadınlar lütfen aldatılmanın bi anlık hata olduğu, erkeklerin nefsine hakim olamadıkları? gibi deli saçması şeylere inanmayı bırakın. Gayet bile isteye aldatıyorlar. Pişman olacak adam zaten aldatmaz.
Aldatmanın küçüğü ya da buyugu, masumu yok yanı haklısınız,kaybetmeyı goze alan adam bunlara yeltenır

Belliki kocan vurdum duymaz senide sevmiyor.olmasanda olur yani.... hayatinda bıraktığın ize bağli birazda..mesela sevmese bile erkekler biraz alışkanliktan vazgeçemiyor eşlerinden bazen guluşünden bazen sohbetinden etraftında dolanmasından hizmetinden nazından cilvesinden...demek sana alışmamışki sen yokkende rahat olabiliyor .

Belliki kocan vurdum duymaz senide sevmiyor.olmasanda olur yani.... hayatinda bıraktığın ize bağli birazda..mesela sevmese bile erkekler biraz alışkanliktan vazgeçemiyor eşlerinden bazen guluşünden bazen sohbetinden etraftında dolanmasından hizmetinden nazından cilvesinden...demek sana alışmamışki sen yokkende rahat olabiliyor .
böyle bı durumda olabılır evet

Back