- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.951
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde tek aklima gelen başkası var inadına evlendi.Dürüst olayım bu olayın altında kesinlikle başka bisey olduğunu düşünüyorum ailesine evlenirken hayır diyemeyen boşanmakta daha çok zorluk çeker. Alışırım demek ne demek pardon. Bu nasıl bir zihniyet acaba başka bir birlikteliğiniz vardı ve hakaretinizi mı kaybettiniz de böyle saçma bir yönteme başvurdunuz çünkü bunu yapan insanlar var. Hayır nisan sürecinde hiç mi yakınlaşmadınız hiç mi öpüşmediniz hadi dini kurallarınız var hiç mi yan yana gelince ben bu adama öpebilirim demediniz ya da o çekimi hissetmediniz daha opusmediginiz adamla ne diye evleniyorsunuz cinsellik öyle karşılıklı yemek yemeye benzemiyor insanlar yemek yiyecekleri kişileri bile önemser öyle herkesle yemek yiyemezsiniz mesela
Cunku sevmeden evlenmis. Ailesine hayir demek istememis ve alisirim diye dusunmus. Simdi adama asla dokunmam ama ayrilirsam uzulur mu diyordu en son. Yazik adam uzulmesin diye kendini feda etmis ne dusunceli insanlar var su hayatta dimi![]()
Dipnot: Yeniden 28 yaşıma döneceğimi garanti etseler, 1 aylık bir evlilik yaşayıp boşanmaya gönülden razıyım![]()
Bu da hayatı kaçırdım mı sorunuza yorurum olsun.
Neden evlendiğinizi gerçekten çok merak ettim boşanmak için miBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
Nasıl böyle iyice tanımadan kolayca evlenebiliyosunuzBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
Allah Allah ya ailesine hayır demek istememiş öyle mi pehhCunku sevmeden evlenmis. Ailesine hayir demek istememis ve alisirim diye dusunmus. Simdi adama asla dokunmam ama ayrilirsam uzulur mu diyordu en son. Yazik adam uzulmesin diye kendini feda etmis ne dusunceli insanlar var su hayatta dimi![]()
Galiba o adı yine ruhsuz ve sayı ekliydi ben de hatırladımSiz su alisirim diye evlenen uye misiniz?
Bir ayda nasıl tahammül edemiyosunuz birbirinize yaBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
Adama da yazık ama kendisini istemeyen biriyle evlenmiş ve ona dokunmuyor ne zor ya insan ne umutlarla evleniyorCunku sevmeden evlenmis. Ailesine hayir demek istememis ve alisirim diye dusunmus. Simdi adama asla dokunmam ama ayrilirsam uzulur mu diyordu en son. Yazik adam uzulmesin diye kendini feda etmis ne dusunceli insanlar var su hayatta dimi![]()
Bölyle basit evlilik kimsenin başına gelmesin inşallahBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
Çok iyi yapmış da ailesine yetiştirmiş dokunmayacaksan sevmiyorsan ne yapmaya evleniyorsun çocuk oyuncağı mı bu bunun altında bi bit keniği var."Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın " demiş arkadaş
İlk gece adama onu sevmediği için yakınlaşamadığını söylemiş, adam da ailesine yetiştirmiş.
Sorum : Sevmediğin biriyle evlenmek mi daha zor, sevmediğin birinden boşanmak mı? İlkini yapabilen ikincisini çok kolay yapar bence.
Adama da yazık ama kendisini istemeyen biriyle evlenmiş ve ona dokunmuyor ne zor ya insan ne umutlarla evleniyor
İsmine bakmadan yorumunu okuyordum kim yazmış diye baktım yine sen bu kadar benim yazmak istediklerimi dile getiriyorsun her yorumun gibi bunu da onaylıyorumDürüst olayım bu olayın altında kesinlikle başka bisey olduğunu düşünüyorum ailesine evlenirken hayır diyemeyen boşanmakta daha çok zorluk çeker. Alışırım demek ne demek pardon. Bu nasıl bir zihniyet acaba başka bir birlikteliğiniz vardı ve hakaretinizi mı kaybettiniz de böyle saçma bir yönteme başvurdunuz çünkü bunu yapan insanlar var. Hayır nisan sürecinde hiç mi yakınlaşmadınız hiç mi öpüşmediniz hadi dini kurallarınız var hiç mi yan yana gelince ben bu adama öpebilirim demediniz ya da o çekimi hissetmediniz daha opusmediginiz adamla ne diye evleniyorsunuz cinsellik öyle karşılıklı yemek yemeye benzemiyor insanlar yemek yiyecekleri kişileri bile önemser öyle herkesle yemek yiyemezsiniz mesela
Ben burda en çok adama acırım kandırılmak, sevilmemek, istenilmemek bunlar çok acı şeyler nişanlanmak da değil evlenmekten bahsediyoruzValla ikisine de yazik da insan 28 yasindayim hayata gec mi kaldim demek yerine 28 yasina kadar neyin dogru olup neyin yanlis oldugunu da bilmeli. Herkes hata yapabilir hatalar insanlara mahsus ama o hatadan donmeyi de bilmek gerek. Adama uzuluyorum ayrilirsa cok uzulur bla bla fazla sacma bir gerekce. Bir yandan da ayni ortamda bulunmaya tahammulu yok. Degisik :)