- 23 Ocak 2016
- 33.158
- 49.444
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda en çok adama acırım kandırılmak, sevilmemek, istenilmemek bunlar çok acı şeyler nişanlanmak da değil evlenmekten bahsediyoruz
sevmeden evlenmis isinamamis1 ayda ne yaşadınız bilsek daha sağlıklı yorum yapardık
Ancak şunu diyenilirim
Henüz çok gençsiniz.
Her türlü yolunuz yönünüz var.
İlerde belki çok mutlu çok güzel bir evlilik yapacaksınız.
Kendinizi üzmeyin yaşınız çok çok genç
Niloyatospikk teşekkür ederimİsmine bakmadan yorumunu okuyordum kim yazmış diye baktım yine sen bu kadar benim yazmak istediklerimi dile getiriyorsun her yorumun gibi bunu da onaylıyorumadam da saf mıdır nedir nişanlı iken hiç mi anlamadı?
Eşiniz de boşanmak istiyor mu? 1 ay çok kısa bir süre. Aşırı kırıcı olaylar olmadıysa biraz zaman tanısanız olmaz mı?Kadınların dusmanı yıne kendılerı o yaptığınız yorumlar o kadar uzucu ki.ben paylasabilecegım bir yer olsaydı arkadasım olsaydı ona soylerdım.Evet sorunlu bır ilişkıden cıktım psıkolojım bozuktu hala bozuk bunu bile bile apar topar benı evlendırdıler sesımı duyuramadım suanda duyurmak ıcın uğraşıyorum
Ben birseylerı bıtırmek nıyetınde degılım bastan bu yana ama ılerısını görmüyorum yine denerım olacak bırsey varsa neden boyle bır duruma atayım kendımı.ama herseyden asırı sogudum zorla baskıyla buraya kadar getırdım smdı aynı evın ıcınde yapamıyoruz ortada bir cekım yok her turluEşiniz de boşanmak istiyor mu? 1 ay çok kısa bir süre. Aşırı kırıcı olaylar olmadıysa biraz zaman tanısanız olmaz mı?
Beyefendiden biraz bahseder misiniz? Sizinle severek ilgi duyarak mı evlendi? Yoksa evlendikten sonra mı bu hali aldı?Ben birseylerı bıtırmek nıyetınde degılım bastan bu yana ama ılerısını görmüyorum yine denerım olacak bırsey varsa neden boyle bır duruma atayım kendımı.ama herseyden asırı sogudum zorla baskıyla buraya kadar getırdım smdı aynı evın ıcınde yapamıyoruz ortada bir cekım yok her turlu
Evet hepsı doğru..Bunu yazdığım için taşlanmadan açıklama yapıyım bu arkadaşımız burada hep konu açıyordu zorla evlenmiş ailesinin baskısı ile ve eşine de kendine de yazık ediyordu yanyana bile oturmaya tahammül edemiyordu neredeyse intiharın eşiğine gelmişti yanlış hatırlamıyorsam sürekli ağlıyordu aynı evde yaşamaya bile tahammül edemiyordu, sırf ailesi istedi diye yapılan bir evlilikti ama 2 hayat zindan oluyordu.
Bayan için ve eşi için en iyi karar buydu kesinlikle.
Senin konuları baya baya takip etmiştim onu farkettim![]()
Sevmeden bir adamla evlenip o adamın hayatını mahvetmek en zoru!!!"Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın " demiş arkadaş
İlk gece adama onu sevmediği için yakınlaşamadığını söylemiş, adam da ailesine yetiştirmiş.
Sorum : Sevmediğin biriyle evlenmek mi daha zor, sevmediğin birinden boşanmak mı? İlkini yapabilen ikincisini çok kolay yapar bence.
bende 40 yaşında biri snadım normal bir yaş tekrar sever evlenirsiniz cocuklarınızda olur .. hiç geç kalmadinz. ben 34le kısmetse anne olcam ilkkes ben napayımBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
1 ayda ne ara kurtarılacak bir durumumuz yok diyebiliyorsunuz.Anlamıyorum ki benBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim