Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O kadar iyi anlıyorum ki. Bazi erkekler web'de ki ilişkileri gerçek saniyor. İsmi, resmi bile gercek olmayan insanlarin iki dakikalik bos sohbetine cezboluyorlar.
Bu bence aptallik da degil, bu bir tercih meselesi.
Size layık biri ile karsilasirsiniz inşallah.
Insallah çok tesekkur ederım. Yuzyuze gorusmedıgı, tanımadıgı bı dunya yalan uydurarak konıstugu sacma sapan ınsanlar, hanı nerdeler sımdı yanındalar mı dedım mahkemede en son gordugumde, bos bos yere bakıyor cevap veremıyor o bana yettı zaten
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun henuz daha yenı, bakalım benımkı de cekısmelı ne zamana bıtecek? Artık bıtsın kafamda soru ısaretı falan kalsın ıstemıyorum, bu surec ınsanı yıpratıyormus gercekten
Barışmak için değil ama insan bir özür dilesin, pişman olsun yada üzüldüğünü görmek istiyor tabi. Ama iyi ki sizin eşiniz de yapmamış bunları, çünkü birkaç kere aldattı demişsiniz. Pişman olup, size kendini affettirmeye çalışsaydı belki dayanamayıp barışacaktınız ve yine aldatılacaktınız. Sizin için hayırlı olmuş onun böyle davranması
Kesınlıkle belkıde böylesı benım ıcın en hayırlısı, zaten yalvarıp yakarıp ıkna etseydı hıc bısey artık eskısı gıbı olmazdı kı şüphe ınsanı yıyıp bıtırıyor bunu evlılıgımde hep yasamıs bırı olarak belkıde artık kafam rahat olsun ıstıyorum, arkamı döndukten sonra hayatımdakı adamın benım sırtımdan vurmasını ıstemıyorum, guvenmek ıstıyorum ya artık...
Ben de yeni boşandım. Duygularım tamamen bitmişti ve onunla yapabildiğim şeyleri normal arkadaşlarımla da yapabiliyordum. Haliyle ayrılınca pişman olmadım inşallah da olmam. İnsan tabi ki yaşadığı güzel anları özlüyor o da özlüyordur ama onun içinde bitmişsiniz demek ki. Hani birşey bitince sorarlar ya hiç mi yok diye. Hiç yok işte. Aslında bu sizin için çok güzel kafanızı karıştıracak hiçbirşey kalmamış. Öyle pişman oldum vs ki bunlar yalan sözler sizi yolunuzdan alıkoyar vaktinizi çalardı.
Bende aslında yavas yavas alıstım bekar hayatıma,şu eve kapandıgımız donemlerde bıle kendı kendıme yetebıldıgımı gördum, kendımı daha çok sevdım, sımdı dıyorum onun ıcın nAsıl bu kadar fedakarlık yaptın sen ya dedım, hep arkasını toplamakla mesguldum cunku sımdı oh be dıyorum cogu zaman sırtımda taşıdıgım koca bır yükü attım ustumden