- Konu Sahibi white_angel
-
deli saçması baba piç mesela tam bi saçmalıktı
bu yazarın kitaplarını bende okumayı düşünmüyorum, benim şahsi görüşüm, ayrıcada okuyanlara karışamam tabii
arkadaşlar elif şafak kitaplarından hiç okumamıştım
şu an elimde baba ve piç duruyor.
okuyup okumamak arasında gidip geliyorum:)
ben elif şafağı çok iyi bir yazar ama sağlıksız bir aydın olarak değerlendiriyorum ve aslında bu ikisi nadiren biraraya gelir;işte burada tıkanıyorum,ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum...okuduğum kitapları(bit palas, mahrem, pinhan, araf ve siyah süt-siyah sütü ben de iyi bulmadım-) kesinlikle çok başarılı analizlere, etkileyici bir anlatıma ve sağlam bir kurguya sahipti fakat bir aydın olarak çok fatal tutarsızlıklar tespit ediyorum düşünce dünyasında ve komplo teorilerine de çok yatkın bir aydın omurgası(zlığı)na sahip olduğunu düşünüyorum...yine de kendimizi önyargılarımızdan dolayı elif şafaksız bırakmak yazık olur...hem eserlerini okumak onunla aynı dünya görüşüne sahip olmak anlamına gelmez...hem de ne düşünürse düşünsün ve ne yaşarsa yaşasın bir sanat insanının eserlerini protesto etmek bana sağlıklı gelmiyor...ha yanlış anlamaları önlemek için not düşeyim ben elif şafağın düşünce dünyasına gayet netameli bakan biriyimdir ama kendisini okumaktan imtina etmiyorum yinede...
oku oku mutlaka oku..beğeneceksin cok sürükleyici şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?