- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
-
- Konu Sahibi Bademli Cikolata
benim de kabaran saçlarımı yatıştıran tek şampuan elidorBu zamanda hiçbir şampuan bit yapmaz ama elidor benim saçlarımı çok yapıştırdı,geçen gün normal saçlar için olanını kullandım söndü saçlarım resmen..
Kızlar ben şampuanımı değiştirdim.Blendax'tan Elidor'a geçtim.Eve geldiğimde babaannem çok bilmiş ya bana Elidor bit yapar dedi. ohaoldumsmile İnanmadım tabi ki ben.3 sefer oldu yıkıyorum.Bit falan yok.Ama her yıkadığımda babaannemin o sözü aklıma geliyor kaşınıyorum.Böyle bir şikayeti olan var mı acaba? Saçmalık bence ama içime kurt düştü. bilmiyorumkismile
arkadaşım mantıklı düşün bir.elidorun içinde bit yumurtaları mı varda kullanınca yapsın. olacak şey mi..
İnanıp inanmamak serbest ben ilk defa şampuanın bit yaptığını gördüm pembe elidor kullanıp kaşıntı yaptığını bilmeyen yoktur ama mor ekstra yağlı şampuan hem kaşıntı ve bitlenme yaptı bidaha kullanmam ve şampuanımızı deyiştirdik 1hafta içinde yoğun çabayla bit ve sirkelerden kurtulduk 3kızım ve ben aynı şekilde mağdur oldukSaçmalamayın ya, çocuğum yağa bulaştı demiyosunuz da