- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.773
- Konu Sahibi patimsilizm
Gelmesi lazım normalde. Niye olduğunu bilmiyorum tatlım ya...ellerine sağlık canımm
sen beni etiketlediğin zaman etiket bildirimi olarak hiç gelmiyor niye olabilir ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmesi lazım normalde. Niye olduğunu bilmiyorum tatlım ya...ellerine sağlık canımm
sen beni etiketlediğin zaman etiket bildirimi olarak hiç gelmiyor niye olabilir ki
Deneyeceğim canım. Gecen sene aldığım tahin sertleşmişti ne yaptıysam kıvam kazandıramadim. Yenisini alıp yapacağım inşallah Tarif için teşekkür ederim. Çok pratikmiş.Selam canlar ekmek özleyenlere bire bir benzesin diyenlere çok kolay ve güzel bir tarif vereceğim.
3 yumurta çırpılır üzerine bir su bardağı akışkan tahin dökülür. Bir tatlı kaşığı kabartma tozu eklenip 3 malzeme güzelce karıştırılır. İćine yağlı kağıt serilmiş küçük boy kek lalıbı veya borcama dökülür ısıtılmış 180° lik fırında 30 - 35 dk kadar pişirilir. 25. Dk da çatalı batırıp kontrol ediniz.
Çıkardığınız zaman dilimleyin ister peynirle ister çok az pekmezle yada yemeklerin yanında yiyebilirsiniz. Mutlaka deneyin harika oluyor.
Hayırlı olsun canım çok güzel bir sayfa olmuş eline emeğine sağlıkBu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorum kilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz ya da denemeyi dusundugumuz saglikli tarifleri gorselleri ile paylasalim ki dönüp bakma kolayligimiz olsun. Eeee biz bu kilolari biraz da usengeclikten almadik mi? Üşenenlere özel ulasilabilir tarifler geldi diyelim
Oyle bana geldiler mi 1 yk granola ustune yagli kagitta firinladigim eriyen muzu koyup 1 tk da da fistik ezmesi gezdiriyorumGünaydın var mı diyet tatlı tarifi şöyle muzlu çilekli olsun
Fıstık ezmesi sevmiyorum başka ne olabilir bal olabilir mi? Ya da cikolataOyle bana geldiler mi 1 yk granola ustune yagli kagitta firinladigim eriyen muzu koyup 1 tk da da fistik ezmesi gezdiriyorum
Tahin pekmez ikinci favorimFıstık ezmesi sevmiyorum başka ne olabilir bal olabilir mi? Ya da cikolata
Hurma, dut kurusu da olabilir sanki ...bzzzt haliyle tabi .Tahin pekmez ikinci favorim
Onunda yemiyorum şu hayatta yemediğim şeyler fıstık ezmesi tahin pekmez başka yok galiba. Varsa onu sen bulursun sana güveniyorumTahin pekmez ikinci favorim
O zaman hurma muz bizt yapsak ortaya ne çıkar acabaHurma, dut kurusu da olabilir sanki ...bzzzt haliyle tabi .
Günaydın var mı diyet tatlı tarifi şöyle muzlu çilekli olsun
Leblebi tozu ile hmmm protein toplariBir zamanlar yapardim hurma ezmesi bazen muz bazen elma ile püre yapıp ve leblebi tozu kahve yani toplar yapardım
Evet çok da lezzetli oluyorduLeblebi tozu ile hmmm protein toplari
Hurma pekmezı var dene ıstersenO zaman hurma muz bizt yapsak ortaya ne çıkar acaba