- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
- Konu Sahibi patimsilizm
Evet hersey goz karari tadina bakarak damak tadi ile siradan bişey bizde cunku her sene yaparizsebzelerin miktarını göz kararı mı yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hersey goz karari tadina bakarak damak tadi ile siradan bişey bizde cunku her sene yaparizsebzelerin miktarını göz kararı mı yapıyorsun?
Afiyetle yiyin canım. Çok güzel bir meze. Gün ışığı gördü sayendeEvet hersey goz karari tadina bakarak damak tadi ile siradan bişey bizde cunku her sene yapariz
ellerine sağlık canımmMASTERFİT TAKIM YARIŞMACILARI
blonde ambition
Ellssa
patimsilizm
suspushanimcim
sibel_84
sara_28
Jasminium84
Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
menekse_kokusu
Limoni026
s i d e l y a
Margaret Hale
E Elagozlu
serap911
pastelfit
Busra196
Mthn83
gezegenfeza
Beth18
badem000
Elhan
60kiloyum
Tesnim1903
M Meryem1306
M muhendishanim98
aysenurt3991
@kayipdunya
Zayif bir Dombili
Lavinia_98
Tutku44
Aomine Daiki
fesang
minerva1988
Efenin_Annesi
diyetkolikmom
Papatyamaviss
succulentaski
Lirosa
arwengsd
inci-zehram
WunderLost
Lotus1234
ulasimiz
HanimKelesimiGetir Onur Üyemiz
Zipzip- Asıl kaptanımız
Teşekkür ediyorumBaşka bir şey yok. Sağlıklı güzel bir gün gecirmeni dilerim.
Wunderlostcum sağlıklı tarifler bölümümüzdesin gelmişken vitirine bir bak. Az ama şimdilik tabiTeşekkür ediyorum
marul dürüm yapalım akşama arkadaşlar tüyolu sağlıklı tarifleriniz varsa burada hep beraber paylaşalım elimizin altında olsunWunderlostcum sağlıklı tarifler bölümümüzdesin gelmişken vitirine bir bak. Az ama şimdilik tabi
Baktım efendim çok güzeller hepsi, bu iyi oldu artık sağlıklı tarif sunumları üzerine çalışmalara başlıyorumWunderlostcum sağlıklı tarifler bölümümüzdesin gelmişken vitirine bir bak. Az ama şimdilik tabi
Marulu içi boş dürüp yedim az önce bu kadar olurmarul dürüm yapalım akşama arkadaşlar tüyolu sağlıklı tarifleriniz varsa burada hep beraber paylaşalım elimizin altında olsun
ne güzel denk gelmiş dolusunu yapalım bakalım evde işler değişmezseMarulu içi boş dürüp yedim az önce bu kadar olur
Ellerine sağlık nefis görünüyor Leylacim. Şifa olsun hem de.İyi aksamlar
Canim hem yumurta hem de dürümsel seyler istiyordu bende aksam aksam zihnimi omletli marul dürüm ile kandirayim dedim
2 yumurtadan körili omlet yaptim
Yıkayıp kuruttugum marullari yapraklari ust uste gelecek sekilde dizdim
Uzerine labne ve ajvar karisimi sürdüm
2 parca da hindi füme ekledim
Oh mis
Bunu ilk öğün olarak yaptığımda tambugday lavasla dürüm yapiyorum,aksam olunca marul ile
Eki Görüntüle 3363016 Eki Görüntüle 3363014 Eki Görüntüle 3363013 Eki Görüntüle 3363012 Eki Görüntüle 3363011
Teşekkürler Cok guzelll kandirikci tavuk oluyor bana da ilk diyetisyenim demisti omlette koriyi denemelisin diye... Diyetisyenim de gecmiste kilolu oldugu icin damak tadi saglamdiEllerine sağlık nefis görünüyor Leylacim. Şifa olsun hem de.
Körili yumurta hiç yemedim. Tadı güzel mi
O zaman bu kandirikçi tavuğu denemek lazım. Önce eşime yediririm.Teşekkürler Cok guzelll kandirikci tavuk oluyor bana da ilk diyetisyenim demisti omlette koriyi denemelisin diye... Diyetisyenim de gecmiste kilolu oldugu icin damak tadi saglamdi
Burasi tarif sayfamiz boyle paylasimlar diger sayfamizda oraya etiketleyelim siziAkşam yemeğini dışarıda yedik ve fazla kaçırdım levrek, çupra, midye dolma, mezeler... durduramadım kendimi kızlar diyet yapanınız var ise öğle ve akşamları ne yiyip içiyorsunuz? mesajımı alıntılayarak yazar mısınız lütfen...
Kizlar ben kararsizdim ama hiç ac kalamiyorum diyet spor mu ilerlicez tartilmaya da korkuyorumMASTERFİT TAKIM YARIŞMACILARI
blonde ambition
Ellssa
patimsilizm
suspushanimcim
sibel_84
sara_28
Jasminium84
Ceeeeeeeeeeee
Cordelia
menekse_kokusu
Limoni026
s i d e l y a