• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eleştirmeyin,akıl verin lütfen! Çünkü bende kalmadı..

Bu kadar takma canım. Keşke o seni engellemeden sen onu engelleseydin.
Hayatından çıkarmanın vakti çoktan gelmiş geçiyor.. Kendi hayatına bak. O senin çocuğun değil.
Onu da mutlu etmeye daha fazla çalışma

Haklısın,kendi hayatıma bakmalıyım. Zaten karşı taraftan sevgi filan gçremiyorum.. niye vermeye çalışıyorum bu kadar anlamış da değilim açıkçası..

Baskalrinin hayatina sorunli di

Jameyacigim sen baskalarinin konularina girip atip tutuyorsun kendin neden elestiri istemiyorsun.baskalarinin hayatlatina sorunlu bilmem ne diyorsun masallah seninki gulluk gulistanlikmis.Konuna gelince kardesinin kiskancligi genetik ailede var.

Ayrıca kast ettiğim eleştiri de bazı kişiler sen hastasın kardeşinle bu kadar kötüysen insan değilsin gibi yorumlar!
Yoksa eleştiri tabi ki alırım.
En son ki konumda doğacak bebeğimin psikopat olacağını yazan olmuş ki okuduysan eğer kız ardeşime yaptığım bir kötülük yok.
Kimsenin hayatı dört dörtlük değil,benim de hayatımda böyle biri var ve bunu çözmeye uğraşıyorum.
Buraya konu açarken herkes iyi yorumlar yapmaz tabi ki ama saygıyı kast ediyorum aşılmaması lazım. Ki şahsen ben saygıyı hiç kimsede aştığımı düşünmüyorum. Ufak tefek polemiklere girdim elbette ama bir insanın sorunlarıyla da dalga geçecek birisi değilim. O yüzden karıştırdığını düşünüyorum.

Ayrıca kast ettiğim eleştiri de bazı kişiler sen hastasın kardeşinle bu kadar kötüysen insan değilsin gibi yorumlar!
En son ki konumda doğacak bebeğimin psikopat olacağını yazan olmuş ki okuduysan eğer kız ardeşime yaptığım bir kötülük yok.
Kimsenin hayatı dört dörtlük değil,benim de hayatımda böyle biri var ve bunu çözmeye uğraşıyorum.
Buraya konu açarken herkes iyi yorumlar yapmaz tabi ki ama saygıyı kast ediyorum aşılmaması lazım. Ki şahsen ben saygıyı hiç kimsede aştığımı düşünmüyorum. Ufak tefek polemiklere girdim elbette ama bir insanın sorunlarıyla da dalga geçecek birisi değilim. O yüzden karıştırdığını düşünüyorum.
Evet
Ozur dilerim tamamen benim hatam benim konumu hatirlarsin bir tane cemkirik abla vardi onunla arka arkaya yorum yapmissiniz karistirdim.Tamamen benim salakligim

Evet

Ozur dilerim tamamen benim hatam benim konumu hatirlarsin bir tane cemkirik abla vardi onunla arka arkaya yorum yapmissiniz karistirdim.Tamamen benim salakligim

Hangi konu bu acaba? Bakiym ne demişim gerçekten merak ettim. Ayrıca bunu dert edip de ailemde genetik kıskançlık olduğunu yazmaya gerek var mı çünkü ailemi tanımıyorsun bile :)
Her neyse hakaret etmene de gerek yok kendine..
biraz sakin ol istersen konuşarak da çözülebilir bazı şeyler. Link atar mısın bi bakiym?

Hangi konu bu acaba? Bakiym ne demişim gerçekten merak ettim. Ayrıca bunu dert edip de ailemde genetik kıskançlık olduğunu yazmaya gerek var mı çünkü ailemi tanımıyorsun bile :)
Her neyse hakaret etmene de gerek yok kendine..
biraz sakin ol istersen konuşarak da çözülebilir bazı şeyler. Link atar mısın bi bakiym?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-cocuk-bizi-bosatacak.1043973/page-8#post-53660683
Dedigim gibi diger uyeyle karistirmisim senlik bir sey degil takrar pardon:silah:

Onu bile düşündüm biliyor musun..
öyle yapıcam zaten karar verdim. Tabi ki iyi olsun istiyorum.. onunla muhattap olmadan da yine onun için elimden geleni yaparım.
Aynen aynısını yap bence evine alma derim gelmiyoda galiba mumkunse görüşme ne yapacağı belli olmaz evet çok zor sonuçta öz kardes ama söz konusu evlatsa ve gelecek olan zararsa düşünecek yeri kalmıyor canm rabbim yanında olsun Allah korusun senide bebisinide

Eklentiler

• IMG_4436.webp
    IMG_4436.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 48
Aynen aynısını yap bence evine alma derim gelmiyoda galiba mumkunse görüşme ne yapacağı belli olmaz evet çok zor sonuçta öz kardes ama söz konusu evlatsa ve gelecek olan zararsa düşünecek yeri kalmıyor canm rabbim yanında olsun Allah korusun senide bebisinide

Yani senede 1 2 defa geliyor. Bu sene yazın bide geçen hafta geldi. Gerçekten öyle yapıcam. O raddeye geleceğini düşünüyorum çünkü böyle devam ederse..
ya çok teşekkür ederim gerçekten o kadar rahatladım ki yazarken resmen ağlamaklıydım.
İnanılmaz sakinleştim iyi ki kadınlar kulübü varmış :))

Kızlar sayenizde çok rahatladım,hepinize çoook teşekkür ederim :)
Mune Mune konuyu kapatabilir misin rica etsem :KK36:

Cok enteresan. Benim gorumcem ayni boyle. İftira atmak, baska kisilerle ara bozmak, bendeki en onemsiz ivir ziviri begenip istemek, babasina baba bana da bunlardan al demek, ki neredeyse 40 yasinda asdfghjkbgdsfg :KK53::KK53::KK53:

Ben de gorusmuyorum ve gorusmeyi de dusunmuyorum. Bu yazdiklarim da yaptiklarinin 1000de 1i zaten. Fazla da yazamiyorum buralardan okur kendisi oldugunu anlar diye :halay:

Cok enteresan. Benim gorumcem ayni boyle. İftira atmak, baska kisilerle ara bozmak, bendeki en onemsiz ivir ziviri begenip istemek, babasina baba bana da bunlardan al demek, ki neredeyse 40 yasinda asdfghjkbgdsfg :KK53::KK53::KK53:

Ben de gorusmuyorum ve gorusmeyi de dusunmuyorum. Bu yazdiklarim da yaptiklarinin 1000de 1i zaten. Fazla da yazamiyorum buralardan okur kendisi oldugunu anlar diye :halay:

:KK70: Aman anlasın ya :))
40 yaşında ama büyüyememiş demek ki. Yada onun da psikolojik rahatsızlıkları var anlaşılan. Hiç anlayamıyorum böyle şeyleri kıskançlığın gerçekten hastalık olduğunu düşünüyorum.
Bu derecede normal değil.

:KK70: Aman anlasın ya :))
40 yaşında ama büyüyememiş demek ki. Yada onun da psikolojik rahatsızlıkları var anlaşılan. Hiç anlayamıyorum böyle şeyleri kıskançlığın gerçekten hastalık olduğunu düşünüyorum.
Bu derecede normal değil.
canim hasta zaten 7 sulalesi normal olmadigini bilip nedense idare etmeyi seciyor. Gidip tedavi olmuyor. Doktora gitse de senden benden mantikli normal konusup eve geri donuyor. Hani ben gitsem problemlerimi anlatip en azindan rahatlarim. Doktorun onu etrafindaki kisilerden dinlemesi lazim. Daha hakaret, uzerimize cam nesne firlatmak vs bir suru marifeti var. Dua edin Allah uzaklastirsin bunu etrafimdan.

Back
X