Nerelerdesin gözlerim yeni mesaj arıyor :)
Canim ne okuyorsun hem okuyup hem calisiyor musunŞikayet değilde serzenişte bulunarak başlayayım. Yaptığım işten çok yoruldum. Tahammül seviyem kendisine çok çok düşük. Oysa ki yeni tatilden dönmüştüm. Yenilenmiş olmam lazımdı. Bir kaç hayalim var bunlar için devam etmek zorundayım bir müddet daha bu işe.
Anksiyete için ağzımın içinde randevu bulup gidemedim psikiyatriye. Nedeni ise saati erkendi uyumadan giderim sandım bekledim ve uyuya kalmışım. Aynı bölüme en erken on beş gün sonra randevu veriyormuş.
Kendimi cesaretlendirmem gereken çok konu var. Kaygılarımı giderip başarmadan buraya yazmak istemiyorum.
Güz döneminden 11 dersim varmış toplam. Yaz okulu için 5 tane seçtim, döneme 6 tane bıraktım. İnşallah başarılı olup bitiririm çünkü önümüzdeki yıl farklı bir bölüm istiyorum. ( Allah'ım kolaylikla , mutlulukla, sağlıkla,güvenli bir şekilde nasip et Ya Rabbim
)
Tam bir ay var sınavlara belki buraya 30 günlük yazarım iyi gelir çalıştığımı yazmak.
Canim ne okuyorsun hem okuyup hem calisiyor musun
Evlendin mi canim?Hayatımda o kadar çok değişik şeyler oldu ki artık kendi ailemi kurdum. Tahminimden daha güzel bir evim var.
Bir de beni bekleyen işlerim.
Çalışma odasının tülünü ve güneşliğini yıkamam lazım.
Bulaşık makinesi boşaltılacak .
Minderlerin kenarları patlamış dikilmesi gerek.
Akşama köfte ve kaşarlı mantar yapılacak.
Pazara çıkılacak.
Ceviz ve fındıklar kırılıp robotta çekilip kaldırılacak.
Baharatlık dolabı temizlenecek.
Şimdilik bu kadar yeterli ay gözümde büyüyor bakıyorum bunlar iş bile değil ama neden böyle oldum anlamadım.
Haydi Bismillahirrahmanirrahim.
Evet canımEvlendin mi canim?
Hayırlı olsunEvet canım
Allah razı olsunHayırlı olsun
Amin canım teşekkür ederimAllah razı olsundarısı başına en hayırlı zamanda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?