- 7 Eylül 2015
- 12.207
- 31.230
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
gogsunde denesen daha net fikrin olurdu. ya da yanagina falan tut hic mi cekmiyor.Canim merhaba tekrar,birsey sormak istiyorum.ben mamajoo tekli sut sagma makinesi aldim ve elime ulaştı sonunda.kurulumunu yapıp hem masaj hem sağım modunda denedim,neredeyse 10 kademesini de denedimm.elimle denedim tabi.hatta parmagimi bile sokup denedim ama vakumlama sıfır.acaba bana gelen ürün mu bozuk.iade mi etsem normal mi bu?
Canim merhaba tekrar,birsey sormak istiyorum.ben mamajoo tekli sut sagma makinesi aldim ve elime ulaştı sonunda.kurulumunu yapıp hem masaj hem sağım modunda denedim,neredeyse 10 kademesini de denedimm.elimle denedim tabi.hatta parmagimi bile sokup denedim ama vakumlama sıfır.acaba bana gelen ürün mu bozuk.iade mi etsem normal mi bu?
Hallettim canim çekiyormuş :)) cok tesekkur ederim ❤canım merhaba ben de mamajoo süt sağma makinesi aldım çiftli olanından .Çalıştırdım ilk başta çekmedi sonra internetten kurulunmunu izledim içine bir parçasını eksik takmışım ,kapak zannetmiştim onu ben o olmadan vakumlamadı .Belki sen de parçasını eksik takmışsındır.
Konu sahibesii lütfeen cevap verHallettim canim çekiyormuş :)) cok tesekkur ederim ❤
Merhaba canım, ben tekli mamjooı almıştım o zamanlar evet,ve çiftli almadığıma çok pişman oldum. Kesinlikle süt pompası alıyorsan çiftli almalısın.nasılsa evdeyim çalışmıyorum vs diye düşünme.çocuk olunca başını kaşıyacak vaktin olmuyor.aynı zamanda tek göğsünü sağarken diğerinden de akıyor sütler hep telef oluyor.Konu sahibesii lütfeen cevap ver
Aynı senin yaşadığın kararsızlıkları yaşıyorum. Mamajoo dan memnun musun ? Tekli aldın pişman mısın ? İnşallah görürsün mesajımı
Haydaaa e herkes lansinoh önerdi bana yaMerhaba canım, ben tekli mamjooı almıştım o zamanlar evet,ve çiftli almadığıma çok pişman oldum. Kesinlikle süt pompası alıyorsan çiftli almalısın.nasılsa evdeyim çalışmıyorum vs diye düşünme.çocuk olunca başını kaşıyacak vaktin olmuyor.aynı zamanda tek göğsünü sağarken diğerinden de akıyor sütler hep telef oluyor.
gelelim mamajoo markasına.mamajoo çekimi iyi fakat tam boşaltım yapmıyor.o konuda bende sınıfta kaldı.göğüs uçlarını çok acıtıyor.benim kızım 3 aylıkken beni emmeyi bıraktı ve ben 7 aylık olana kadar sağarak besledim.daha da verebilirdim ama hem bebeğimin alerjisi hemde benim sağlık sorunlarım yüzünden kesmek durumunda kaldım.o dönem iyi bi makine araştırmasına girdim.en iyisi ameda lactaline di ve 800 TL ye onu satın almıştım.3 çocuk daha büyütür.bebeğim emmemesine rağmen hem sütümü çoğalttı hemde 15 dakkada tüm göğsü boşaltıyor çok iyi bi çekimi var.ben çok rahat ettim.o dönem mamajooyu rafa kaldırmıştım hala öyle durur.amedayı şimdi ikinci cocuğumda kullanıcam nasipse. Eğer bütçen yeterse ameda markasından başka makineye bakma bile.temiz kullandığın takdirde hatırı sayılır bi fiyata satabilirsin yine ikinci el sitelerinde.ama dersen ki o kadar bütçe veremem,o zaman mamajoo çiftli al.lansinoh veya diğer markalara bakma bile.hele lansinoh berbat bi makine sakın
Canım ha lansinoh almışsın,ha paranı çöpe atmışsın.özellikle çalışan bi anneysen iyi bi makineye ihtiyacın var.lansinohun 10 kullanımdan sonra çekim gücü düşüyor çekmiyor bile berbat bişey benden söylemesi.düşük fiyatlı bi makine alacaksan mamajoo içlerinde en iyisi.diğerlerinden iyi en azından.ama en çok verim alabileceğin ameda.hiç olmadı hastane pompası kiralarsın.ama gözünü Sevim lansinoh almaHaydaaa e herkes lansinoh önerdi bana yaamedayı şu an maalesef alamam çünkü çalışmıyorm işe başlicam yakında o yüzden alıyorm makineyi de zaten. Ama kafamı karıştırdın fena halde
Sen lansinoh kullandın herhalde canım çok emin konuşuyorsun çünküCanım ha lansinoh almışsın,ha paranı çöpe atmışsın.özellikle çalışan bi anneysen iyi bi makineye ihtiyacın var.lansinohun 10 kullanımdan sonra çekim gücü düşüyor çekmiyor bile berbat bişey benden söylemesi.düşük fiyatlı bi makine alacaksan mamajoo içlerinde en iyisi.diğerlerinden iyi en azından.ama en çok verim alabileceğin ameda.hiç olmadı hastane pompası kiralarsın.ama gözünü Sevim lansinoh alma
Evet kullandım canım abimin eşi göndermişti bana amedayı almadan.hiç kullanmamıştı kendisi üstelik.baktım berbat mamajoo bile daha iyiydiSen lansinoh kullandın herhalde canım çok emin konuşuyorsun çünkü
Haydaaa e herkes lansinoh önerdi bana yaamedayı şu an maalesef alamam çünkü çalışmıyorm işe başlicam yakında o yüzden alıyorm makineyi de zaten. Ama kafamı karıştırdın fena halde