Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba bebek doğmadan doğum hazırlık çantasında süt sağma makinesi olmalı mı arkadaşalr ve lansinoh markadan memnun kalan var mı hangi marka süt sağma kullanıosunuz
acaba bebek doğmadan doğum hazırlık çantasında süt sağma makinesi olmalı mı arkadaşalr ve lansinoh markadan memnun kalan var mı hangi marka süt sağma kullanıosunuz
Slm kızlar 3.5 aylık bebeğim var eylülde işe başlayacağım için süt pompası almak istiyorum. Elektriklilerde en uygun fiyatlı olan lansinoh hemde çiftli. Kullananlar memnun mu? Yada hangi markayı önerirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar benim sütüm çok az, acaba bu makineler sütü arttırır mı bilen var mı? 20 gün önce doğum yaptım sütüm artsın diye yapmadığım kalmadı son çare makineleri denicem
merhaba kızlar.5 ay önce doğum yaptım.lansinoh süt sağma makinası almıştım çok memnun kaldım.fakat çeşitli sebeplerden dolayı sütüm kesildi yani makinayı fazla kullanamadım.isteyen olursa 100 tl ye vereceğim.birkaç aynı markanın süt saklama poşetiyle birlikte.
Arkadaşlar benim sütüm çok az, acaba bu makineler sütü arttırır mı bilen var mı? 20 gün önce doğum yaptım sütüm artsın diye yapmadığım kalmadı son çare makineleri denicem
artıırıyor, az da gürültüsü var ama havlu sarıyordum ben çocuk uyurken bazen kullanmam gerekiyordu, o zaman havluyla iyice sarıp baska odaya geçiyordum odalar kapısız gerçi ama az ses gidiyordu öyle olunca.