- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Allah kavuştursun canim.senin bebis dogmak uzere masallah.deneyimledikten sonra tecrübelerini yine yazarsin olur mu :))Evet canim 37.haftamdayim
Amin insallah canim. Girmeye firsat bulursam yazarim tabii ki adimi etiketleyip sorabilirsin ben unutursam :)Allah kavuştursun canim.senin bebis dogmak uzere masallah.deneyimledikten sonra tecrübelerini yine yazarsin olur mu :))
Tamam canim insallah ❤Amin insallah canim. Girmeye firsat bulurdam yazarim tabii ki adimi etiketleyip sorabilirsin ben unutursam :)
Çiftli almakla iyi etmişsin bence. Ben her memeyi 15 dakika çektiriyordum, bir oturdum mu yarım saat gidiyordu. Günde 4 defa kullansan 1 saat tasarruf etmiş olursun.Lansinoh siparis ettim.cok fazla tavsiye gelmedi burdan ama arastirmalarim sonucu onda karar kildim.ciftli aldim.acaba tekli mi alsaydim
Oyle mi diyosun,sagol canim.sen kraft alma demistin diymi,eledim onu :)) lansinoh siparis ettim.sence iyi bi marka midir cabuk bozulmaz dimiÇiftli almakla iyi etmişsin bence. Ben her memeyi 15 dakika çektiriyordum, bir oturdum mu yarım saat gidiyordu. Günde 4 defa kullansan 1 saat tasarruf etmiş olursun.
Ben kraftı hiç olumsuz yorum yok diye almıştım, sonra çok pişman oldum. Lansinoh ile ilgili bir fikrim yok, bozulmaz ama önemli olan çekim gücü. Kullanınca nasıl olduğunu yazar mısın, ikinciye hamile kalırsam bende almayı düşünürüm belki :)Oyle mi diyosun,sagol canim.sen kraft alma demistin diymi,eledim onu :)) lansinoh siparis ettim.sence iyi bi marka midir cabuk bozulmaz dimi
Yazarim tabiki canim.aslinda ben ilk e bebekten baby plus isimli ciftli bi gogus pompasi almistim ordaki yorumlara bakarak.180 lira verdim.urun gelince baktım o kadar dayaniksiz geldi ki gözüme.yani sonucta 180 lira veriyorum dedim.100 lira daha koyar daha kaliteli birsey alirim dedim ve o ürünü iade ettim.diğer markalari kullanmadim ama inceledim magazalara gidip.yani kaliteli dayanikli duruyordu lansinoh avent falan.e beebkteki baby plus dökülüyordu sanki bilemedim icime sinmedi.belkide saglamdi ama işimi garantiye almak istedim.yani 3 4 ay kullanip ta atacagim birseye 180 lira vermek mantiksiz olur dedim kendimce.almisken iyisini alayim en azindan ikinci cocugumada yeter dedimBen kraftı hiç olumsuz yorum yok diye almıştım, sonra çok pişman oldum. Lansinoh ile ilgili bir fikrim yok, bozulmaz ama önemli olan çekim gücü. Kullanınca nasıl olduğunu yazar mısın, ikinciye hamile kalırsam bende almayı düşünürüm belki :)
Evet almışken iyisini almak lazım. İnşAllah iyidir canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Yazarim tabiki canim.aslinda ben ilk e bebekten baby plus isimli ciftli bi gogus pompasi almistim ordaki yorumlara bakarak.180 lira verdim.urun gelince baktım o kadar dayaniksiz geldi ki gözüme.yani sonucta 180 lira veriyorum dedim.100 lira daha koyar daha kaliteli birsey alirim dedim ve o ürünü iade ettim.diğer markalari kullanmadim ama inceledim magazalara gidip.yani kaliteli dayanikli duruyordu lansinoh avent falan.e beebkteki baby plus dökülüyordu sanki bilemedim icime sinmedi.belkide saglamdi ama işimi garantiye almak istedim.yani 3 4 ay kullanip ta atacagim birseye 180 lira vermek mantiksiz olur dedim kendimce.almisken iyisini alayim en azindan ikinci cocugumada yeter dedim
Amiin canim cok tesekkur ederimEvet almışken iyisini almak lazım. İnşAllah iyidir canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Yine kararsizlik icinde uyandim bugün.ve siparisi iptal ettim.tekli avent almaya karar verdim :)))) yorumlardan kafam karisti yaa.ikili kullanmakta zor olur gibime geliyor.sastim kaldim vallaBen mamajoo aldim kullaniyorum. Kuzenimin onerisiyle. Gayet memnunum. Calisacagim icin ciftli aldim siz tekli alabilirsiniz bence.
Internetten baktim da simdi baya bi pahalıymisameda lactaline
evet öyle ama değerInternetten baktim da simdi baya bi pahalıymis
Bende lansinoh siparis etmistim yine iptal ettim :)) avent almayi düşünüyorum.nasildir sence? Birde lansinoh bozuldu mu cekim gucu zayifliyor mu?evet öyle ama değer
daha önce lansinoh kullandim hic memnun kalmadım
isterseniz ameda yi kiralayıp deneyebilirsiniz de
lansinoh u iki arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım ama çok pişman oldum 40 dk da ancak sağabiliyordum bi de tüm sütü çekmiyordu. benim sütüm de az. ama ameda ile en fazla 20 dk da lansinoh un iki katı çıkıyor. benim kullanma amacım sütü cogaltmakti nispeten biraz arttı.Bende lansinoh siparis etmistim yine iptal ettim :)) avent almayi düşünüyorum.nasildir sence? Birde lansinoh bozuldu mu cekim gucu zayifliyor mu?