Elektrikli süt pompasi kullananlar hangi markayı önerirsiniz?

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
22 Haziran 2016
12.668
57.649
Selam herkese..

Arkadaslar ben acemi bi anne adayıyım:)) Allahin izniyle ilk cocuguma hamileyim ve ne olur ne olmaz bi süt pompasi almayi düşünüyorum.e bebek magazasindan baby&plus markasina ait elektrikli süt pompasi siparis etmistim ama cok dayanıklı gibi gozukmuyordu geri iade ettim icime sinmedi.suan lansinoh almayi düşünüyorum.tekli mi almalıyım ciftli mi? Calismiyorum evde olacağım.ciftli cok mu gelir bi fikrinizi alabilir miyim.ve onereceginiz kullanipta memnun kaldiginiz baska marka varsa tavsiyelerinize talibim :))

Canım Kasım annelerinde konu açtım incele istersen. Aklıma gelen her konuda tavsiyelerini yazdım. Süt pompası konusunda da çalışan ve sut sagmak icin acelesi olan biri değilsen ikiliye gerek yok. Ben kraftin hem pil hem adaptörle çalışan modelini almıştım şimdi USB ile de şarj olan model çıkarmışlar onu da dusunebilirsin.

Tesekkur ederim canim.genelde avent veya lansinoh oneriliyor krafti duymamistim.simdi netten bakarım.kasım annelerine de ugrayacagim:))

Tesekkur ederim canim.genelde avent veya lansinoh oneriliyor krafti duymamistim.simdi netten bakarım.kasım annelerine de ugrayacagim:))

Aventle ilgili tam tersi kötü yorum geldi Kasım annelerindeki iki arkadaştan canım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-kasim-bebeklerinin-cicileri.1078937/
Açtığım konunun linkini paylaşayim müsait olunca okursun inşallah :)
Ayrıca doğum hikayemi de paylaşmıştım onu da bir ara oku eğer normal doğum istiyorsan

Aventin manuel olanını almıştım ama mastit oldum yeterli gelmedi tekrardan yine aventin elektriklisini aldım genel olarak iyi 4 farklı ayarı var 300 liraya aldım ebebekten, lansinohun çiftli olanı vardı daha ucuzdu ama aventi tercih ettim siz ona da bakabilirsiniz lansinohtan da memnun olan çok kişi var, kuzenim de mamajoo marka kullanmıştı ondan da memnundu aklınızda bulunsun

Tesekkur ederim.calismiycam sizce tekli mi almaliyim ciftli mi?

Ben baby plus aldim e bebekten tekli ve ciftli arasinda 30 tl fark vardi .Direk ciftli aldim.
Canim bende ciftli almistim baby plus 180 liraya.gelince baktim gozume o kadar dayaniksiz geldi ki,iadesini yaptim hemen.cunku lansinoh avent gibi markalarinkini de gordum.kullanmasam da inceledim.180 lira baby plus verecegime 30 40 lira fazladan verir iyi birsey alirim,ikinci cocuguma da kullanirim dedim.bakalim birsey de karar verebilirsem eger alicam.sen kullandin mi baby plus i?islevi nasil

Çevremde kullanıp memnun kalan arkadaslarim var .Hatta bir tanesi ikiz annesi .Ona dayanarak aldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…