- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Allahin izniyle benim dogumum eylulde canim.ben tedbir amacli 1 tane alip bulundurmak istiyorum.sutum az mi olur cok mu bilmiyorum.almisken de iyi birsey almak istiyorum.ilk once e bebektenn babyplus isimli bi marka aldim pisman oldum iade ettim.bunların garantisi var mi internet uzerinden siparis etsek?lansinoh u iki arkadaşımın tavsiyesi üzerine almıştım ama çok pişman oldum 40 dk da ancak sağabiliyordum bi de tüm sütü çekmiyordu. benim sütüm de az. ama ameda ile en fazla 20 dk da lansinoh un iki katı çıkıyor. benim kullanma amacım sütü cogaltmakti nispeten biraz arttı.
avent ı de çok tavsiye etmişlerdi bana
sütün az gelmesi gibi bir sorunun yoksa o da iyidir sanıyorum
Hala kullaniyor musun canim? 1 seneyi gecmis baya saglam duruyor mu? Cekim gücü falan iyi mi.tekli mi almaliyim ciftli mibiz 2017 ocak annelerinde cogumuz mamajoo almistik memnun kaldik.
sagmasi cok iyi. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. e bebekte de var incelemek isterseniz hatta ara ara indirime giriyor.
Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin bebisinizi inşallahAllahin izniyle benim dogumum eylulde canim.ben tedbir amacli 1 tane alip bulundurmak istiyorum.sutum az mi olur cok mu bilmiyorum.almisken de iyi birsey almak istiyorum.ilk once e bebektenn babyplus isimli bi marka aldim pisman oldum iade ettim.bunların garantisi var mi internet uzerinden siparis etsek?
Cok tesekkur ederim canim❤Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin bebisinizi inşallah
tabi tum elekronik urunlerin 2 yil garantisi vardir. nacizane tavsiyem şimdi değil doğumdan hemen önce almanız ki garantisi boşa geçmesin
indirimleri kampanyaları takip edersiniz ben öyle almıştım
Pinkom,peki bu sefer alacak misin sut pompasi?yoksa avente devam mi edeceksin.Ben Aventten memnun kalmadım canım, ilk sağmaya başladığında çekiş gücü süper, biraz geçince azalıyor, tekrar tekrar memeyi çıkar yeleştir yapıyorsun.
Tabi ben hiç emzirmedim, sadece sağım yapıyordum, emzirdikten sonra sağanlarda durum ne bilmiyorum.
Benim değildi zaten canım ablamındı, süt ilk gebelikteki gibi yoğun olursa inşallah almam lazım, sağmama rağmen koltuk altımda bezeler çıkmıştı, sağmadan bırakılmaz, sana gelen yorumlara memnuniyetlere bakıyorum, fikir edinirim.Pinkom,peki bu sefer alacak misin sut pompasi?yoksa avente devam mi edeceksin.
Tamam kuzum,bende suan avent ve mamajoo arasinda kaldim maalesef karar veremiyorum.lansinohu da eledim.bakalim insallah karar verebilirsem alicam 1 taneBenim değildi zaten canım ablamındı, süt ilk gebelikteki gibi yoğun olursa inşallah almam lazım, sağmama rağmen koltuk altımda bezeler çıkmıştı, sağmadan bırakılmaz, sana gelen yorumlara memnuniyetlere bakıyorum, fikir edinirim.
evet yeni dogum yapan birine verdim daha yeni. oda gayet memnun. hem masaj hem sagma ayari var o cok iyi. sutum fazlaydi mesela masaj ayarinda yavas yavas yapardim. daha sonralarda sagma modunda 4. kademe yeterli geldi. sanirim 10 kademe falan var. memedeyken kendi rahatligina gore arti eksi ile ayarliyorsun. tekliydi benimHala kullaniyor musun canim? 1 seneyi gecmis baya saglam duruyor mu? Cekim gücü falan iyi mi.tekli mi almaliyim ciftli mi
Cok tesekkur ederim canimevet yeni dogum yapan birine verdim daha yeni. oda gayet memnun. hem masaj hem sagma ayari var o cok iyi. sutum fazlaydi mesela masaj ayarinda yavas yavas yapardim. daha sonralarda sagma modunda 4. kademe yeterli geldi. sanirim 10 kademe falan var. memedeyken kendi rahatligina gore arti eksi ile ayarliyorsun. tekliydi benim
Mamajoo almaya karar verdim.sen soyledikten sonra ozelliklerine baktim,avente de baktım.mamajoo daha mantıklı geldi.cok tesekkurler canim.sonunda bi karar verebildim:))) 10 kademe olmasi beni benden aldi zatenevet yeni dogum yapan birine verdim daha yeni. oda gayet memnun. hem masaj hem sagma ayari var o cok iyi. sutum fazlaydi mesela masaj ayarinda yavas yavas yapardim. daha sonralarda sagma modunda 4. kademe yeterli geldi. sanirim 10 kademe falan var. memedeyken kendi rahatligina gore arti eksi ile ayarliyorsun. tekliydi benim
umarim cok memnun kalirsin . bizim ocak annelerinde de cevremde de sikinti cikmadi. internetten alma bence, e bebekten direkt magazadan al daha iyi olur sikinti cikinca internetten muhatap bulmak zor oluyor..Mamajoo almaya karar verdim.sen soyledikten sonra ozelliklerine baktim,avente de baktım.mamajoo daha mantıklı geldi.cok tesekkurler canim.sonunda bi karar verebildim:))) 10 kademe olmasi beni benden aldi zaten
Amin canim cok tesekkur ederim.mecburen internetten almak durumundayım,çünkü bulundugum sehirde e bebek magazasi yok.bi kac tane bebek magazasi var orda da süt sagma makinesi satılmıyor maalesef.trendyol dan veya e bebekten alicam yine internet uzerinden.tekrardan sagol ❤❤umarim cok memnun kalirsin . bizim ocak annelerinde de cevremde de sikinti cikmadi. internetten alma bence, e bebekten direkt magazadan al daha iyi olur sikinti cikinca internetten muhatap bulmak zor oluyor..
10 kademe ama 6 dan yukarsi beni acitiyordu mesela 4-5 de cok guzel sagarsin. memeye oturttugunda silikon baslik var goguslerim cok kucuk oldugu icin ben onla rahat edememistim cikiyor o baslik o zaman daha guzel sagmistim. kendine gore deneyerek ayarini bulursun :)) hayirli olsun simdiden saglikla dogsun insallah.
Canim merhaba tekrar,birsey sormak istiyorum.ben mamajoo tekli sut sagma makinesi aldim ve elime ulaştı sonunda.kurulumunu yapıp hem masaj hem sağım modunda denedim,neredeyse 10 kademesini de denedimm.elimle denedim tabi.hatta parmagimi bile sokup denedim ama vakumlama sıfır.acaba bana gelen ürün mu bozuk.iade mi etsem normal mi bu?umarim cok memnun kalirsin . bizim ocak annelerinde de cevremde de sikinti cikmadi. internetten alma bence, e bebekten direkt magazadan al daha iyi olur sikinti cikinca internetten muhatap bulmak zor oluyor..
10 kademe ama 6 dan yukarsi beni acitiyordu mesela 4-5 de cok guzel sagarsin. memeye oturttugunda silikon baslik var goguslerim cok kucuk oldugu icin ben onla rahat edememistim cikiyor o baslik o zaman daha guzel sagmistim. kendine gore deneyerek ayarini bulursun :)) hayirli olsun simdiden saglikla dogsun insallah.