-
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Ay o ışıklı olan son modeller bilemiyorum çok gereksiz pahalı benim için. biz ise yarar en alt modelini aldık tabi ki fıtratım böyle olduğu içinTamamdir aklimda olsun tabi cokta hakim degilim parca sayisi vs cok onemli
Mesela buyuk supurme isi esimde, ama benim kullanacagim bir parca var cok daha kolay supuruluyor arastirmam lazim. Esimde dik supurgelerdeki isiga hayran ama bence buyuk risk sabah aksam supurge ile gezer
Ay o ışıklı olan son modeller bilemiyorum çok gereksiz pahalı benim için. biz ise yarar en alt modelini aldık tabi ki fıtratım böyle olduğu içinv8 v11 modelleri iyidir. Diğerleri iki kat fiyat. Yatak koltuk altı müsaitse kıvrılan modele de çok gerek yok. Bakma ben de böyle konuşuyorum da süpürge işi bizde de eşimde
Torbaları da pahalı ama dimi , torba haftada bir süpürmeye ne kadar gider acabaBende Miele var, torbalı çok memnunum. Torbasını muhakkak orijinal olarak yedekleyin.
Ben sanirim 9-10 sene onceydi, o zaman yurtdışında yaşıyordum, oradan almistim. Gayet memnunum. Maşallah hala canavar gibiArkadaşlar acilen süpürge almam gerekiyor ama bir türlü karar veremiyorum. İstiyorum ki kaliteli bişey olsun Şimdiye kadar aldıklarımdan memnun kalmadım . Dyson alacak kadar param yok Şuan klasik bişey de olur. Miele marka buldum bitane 8bin tlye. Torbalı süpürge. Siemens Bosch gibi markaların klasik modelleri gibi de olur alıp kullanan var mı ? Ne önerirsiniz acil biraz
Miele mi ? Hangi modeliBen sanirim 9-10 sene once o zaman yurtdışında yaşıyordum oradan almistim. Gayet memnunum. Maşallah hala canavar gibi
Pardon markayi yazmamisim, evet Miele. S8340 Ecoline, beyaz renk.Miele mi ? Hangi modeli
Ben de complete c3 modelinin toz torbalı olanını alacağım. Nedense toz torbalı olanlar daha iyi gibi geliyor banaPardon markayi yazmamisim, evet Miele. S8340 Ecoline, beyaz renk.
Ciddi misinizA101 den 1250 ye fantom aldım gecen yil evdeki süpürgemi kullanmiyorum artik uçak gibi mübarek.Dedim kazulet süpürgelerin hepsi sana kurban olsun
Ben hep torbali makine kullandigim icin torbasizlar ile kiyas yapamiyorum ama memnunum dedigim gibi. Torbada hemen dolmuyor oyle. Tabii doldugunda degistirmezsem hemen daha tam dolmadi diye o zaman sanirim o sebeple hafif koku yapiyor. Simdiden hayirli olsun.Ben de complete c3 modelinin toz torbalı olanını alacağım. Nedense toz torbalı olanlar daha iyi gibi geliyor bana
Çok teşekkür ederim gerçektenBen hep torbali makine kullandigim icin torbasizlar ile kiyas yapamiyorum ama memnunum dedigim gibi. Torbada hemen dolmuyor oyle. Tabii doldugunda degistirmezsem hemen daha tam dolmadi diye o zaman sanirim o sebeple hafif koku yapiyor. Simdiden hayirli olsun.
Ben kablolu süpürge kullanmıyorum son beş yıldır.Tamda sormak istediğim bir soruyu size sorayım uygun görürseniz .
Dikey süpürgede koltuk ve baza altını nasıl süpürüyorsunuz?
Kablolu süpürgede en azından ben demir ucunu takıp süpürebiliyorum.
Misal bazayı çekemem alanım dar .
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkürler
Bizim evde 3 ay gidiyordu. Ev hayvanı, hali vs varsa ev büyükse daha az da gidebilir.Torbaları da pahalı ama dimi , torba haftada bir süpürmeye ne kadar gider acaba