- 20 Ocak 2008
- 15.103
- 31.716
-
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Öyle zaten bende kullanıyorum sarjlı dikey süpürgeden elektriklinin yeri farklı tabı ama cok memnunum evi günlük süpürsemde mutfakda masa altı sürekli kirleniyor bazen evi de onunla dolanıyorum çekimi güzel bence trendlerle alakalı değil hayatı kolaylastıran olarak bakıyorum 3 çocukluyum masa altı için günde bilmem kac kez süpürgeyi mutfağa tası prize tak ama digeri al hemen süpür gec missvalla dün kurutma makinesi için gittim orada dikenler de vardı. satıcı gayet kendinden emin bir şekilde dikey modellerde marka model farketmeksizin asla normal süpürgesini yerini tutamayacaklarini söyledi watt üzerinden bir açıklama yaptı. Ben ikna oldum sanki trend olmanın her zaman.an en iyi olma anlamına gelmedigine
Neden sürekli chatgpt ile yazıyorsunuz buraya?
adam da böyle açıkladı aynı dediğiniz gibiÖyle zaten bende kullanıyorum sarjlı dikey süpürgeden elektriklinin yeri farklı tabı ama cok memnunum evi günlük süpürsemde mutfakda masa altı sürekli kirleniyor bazen evi de onunla dolanıyorum çekimi güzel bence trendlerle alakalı değil hayatı kolaylastıran olarak bakıyorum 3 çocukluyum masa altı için günde bilmem kac kez süpürgeyi mutfağa tası prize tak ama digeri al hemen süpür gec miss
Kırmızısı ve mavisi arasında çok kaldım. Ama evcil hayvanım yok diye maviyi tercih ettim. Ben de çok memnunum.Miele toz torbalı kullanıyorum çok memnun kaldım, şimdi toz torbasız modeli ile değiştirmeyi düşünüyorum. Boost cx1 modelleri hafif ve kompakt, cat&dog modellerinde de turbo başlık içinde oluyor
Tam olarak hangi modeli Bosch un
Toz torbalı alma diyen çok oldu, bittikçe sürekli almak zorundasın diye , mielenin torbaları da pahalı heeKırmızısı ve mavisi arasında çok kaldım. Ama evcil hayvanım yok diye maviyi tercih ettim. Ben de çok memnunum.
Kesinlikle katılıyorum. Hiç gerek yok. Boşuna torba parası verme. Çünkü motoru sağlam. Makineye göre fiyat. Toz torbasızların hazneleri büyük. Çekim gücü fevkalade. Ben Bosch mu mielemi çok ikilemde kalmıştım. Sonra mielede karar verdim. Ama dikey Süpürge olsaydı kesinlikle Bosch derdim. Dyson çok gürültülü çalışıyor. Performansını bilmiyorum. Ama benim araştırmalarım da Dyson ve miele kullananlar kalite açısından mieleyi öneriyordu ben de onu aldım. Ki alım gücüm var.Toz torbalı alma diyen çok oldu, bittikçe sürekli almak zorundasın diye , mielenin torbaları da pahalı hee
Sizdeki mielenin toz torbasız modeli mi ?Kesinlikle katılıyorum. Hiç gerek yok. Boşuna torba parası verme. Çünkü motoru sağlam. Makineye göre fiyat. Toz torbasızların hazneleri büyük. Çekim gücü fevkalade. Ben Bosch mu mielemi çok ikilemde kalmıştım. Sonra mielede karar verdim. Ama dikey Süpürge olsaydı kesinlikle Bosch derdim. Dyson çok gürültülü çalışıyor. Performansını bilmiyorum. Ama benim araştırmalarım da Dyson ve miele kullananlar kalite açısından mieleyi öneriyordu ben de onu aldım. Ki alım gücüm var.
Abim elektroluks aldı daha yeni. O da çok memnun. Ama süpürgem bozulsa mielenin yine üst modelini alırım.
Evet bu süpürge.Sizdeki mielenin toz torbasız modeli mi ?
Bana göre en mantıklısı benimde bir robotum bir şarjlı dik süpürgem var evde ama böyle hunharca temizlik yapmak icin kablolu bir süpürge lazimdi epeyde arastrdim onbinler onbesbinler havada uçarken çare FantomA101 den 1250 ye fantom aldım gecen yil evdeki süpürgemi kullanmiyorum artik uçak gibi mübarek.Dedim kazulet süpürgelerin hepsi sana kurban olsun
Evet blizzard c1 modeli bu çok güzel , ben de ya bunu alacağım ya da toz torbalı c3 powerline modelini. Param torbalı olana yetiyor Şuan o yüzden arada kalıyorum. Bunu alırsam 5bin falan daha vermem gerekecek ama ya zaman gelir de toz torbasını bulamazsam diyorum bu ürün çok sağlam bir ürün uzun yıllar gider ama torbasını bulamazsam mesela 5 sene sonraEvet bu süpürge.
Bence biraz kendini zorla ve toz torbasız al. Toz torbaları da ucuz değil. Onlara vereceğin parayı bir kere süpürgeye verirsin olur biter. Filtresini yeni temizledim. Cidden süper tasarim. Çıkarıyorsun. Sadece musluk altına tutuyorsun. Adamlar nasıl yapmışsa o kiri tozu akıyor. Filtre bembeyaz oluyor. Yani gerçekten tasarım çok iyi. Ben de grisi ve bunun arasında kaldım. Hani maviyi de çok seviyorum. Sırf rengini sevdiğim için annem dedi ki ikilem de kalma. Hangi rengi seviyorsan onu al. İyi ki de almışım. Anneler diyorsa doğru. Sen bence toz torbasiz al.Evet blizzard c1 modeli bu çok güzel , ben de ya bunu alacağım ya da toz torbalı c3 powerline modelini. Param torbalı olana yetiyor Şuan o yüzden arada kalıyorum. Bunu alırsam 5bin falan daha vermem gerekecek ama ya zaman gelir de toz torbasını bulamazsam diyorum bu ürün çok sağlam bir ürün uzun yıllar gider ama torbasını bulamazsam mesela 5 sene sonra
Tamam kız seni mi kırcam alıyorumBence biraz kendini zorla ve toz torbasız al. Toz torbaları da ucuz değil. Onlara vereceğin parayı bir kere süpürgeye verirsin olur biter. Filtresini yeni temizledim. Cidden süper tasarim. Çıkarıyorsun. Sadece musluk altına tutuyorsun. Adamlar nasıl yapmışsa o kiri tozu akıyor. Filtre bembeyaz oluyor. Yani gerçekten tasarım çok iyi. Ben de grisi ve bunun arasında kaldım. Hani maviyi de çok seviyorum. Sırf rengini sevdiğim için annem dedi ki ikilem de kalma. Hangi rengi seviyorsan onu al. İyi ki de almışım. Anneler diyorsa doğru. Sen bence toz torbasiz al.
Al al pişman olmazsın. Yalnız biraz ağır. Olsun o da süsü olsun. Philips maraton ağırlığında öyle diyim.Tamam kız seni mi kırcam alıyorum
Miele taş gibi marka , nasip olursa evlenirsem evime beyaz eşyayı burdan alacağım , gerçekten çok güzelAl al pişman olmazsın. Yalnız biraz ağır. Olsun o da süsü olsun. Philips maraton ağırlığında öyle diyim.